2015. február 3., kedd

Snooze

Úgy döntöttem, hogy többet nem kínozom magam, fél órával későbbre állítom be az órát, hogy addig nyugodtan alszom, és amikor jelez a telefon, fel is kelek nyomban, frissen és fiatalosan. Azaz holnaptól leszokom az ördögi találmányról, reggeleim megkeserítőjéről, a szundi gombról. Ki tart velem?

7 megjegyzés:

  1. Sajnos nekem nem kell gomb. Üvöltő ébresztőóra mellett is alszom nyugodtan tovább fél órát. A pasimat a sírba viszi a dolog. :-/

    VálaszTörlés
  2. Már így is beszóltak, hogy mennyire későn járok be reggel... hát ha még ténylegesen fél órával később kelnék... :D
    Szundival legalább néha van esélyem felkelni emberi időben. Gondolom én.

    VálaszTörlés
  3. Na, én egy óráig "szundizok". Rettenetes...

    VálaszTörlés
  4. én felkelek, megcsinálom a kv-mat é visszafekszem egy fél órára, várom h hűljön, megiszom és felkelek. viszont félek a visszaalvástól, ezért a szundi végig bekapcsolva.

    VálaszTörlés
  5. rémesen rossz alvó vagyok:) az ébresztőm a telefon rezgése. Az első mozzanatra felébredek és utána már nem tudok visszaaludni. :)

    VálaszTörlés
  6. Na, hát szerintem az utóbbi megoldás a jó, vagyis én világ életemben ezt csináltam: legeslegutolsó pillanatra hagyni a felkelést és ott már nincs kecmec, menni kell. :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem kiválóan működik, szerintem zseniális találmány. Képtelen vagyok felkelni a legelső ébresztésre, általában kb. kétszer lenyomom, a harmadik előtt már van,h kinyitom a szemem, mert már ébredezek, és addigra pont adaptálódok a külvilághoz. :)

    VálaszTörlés