2015. február 6., péntek

Wanna be her

Ezzel a lánnyal a villamoson futottam össze, üde színfolt volt az ezer szürke-fekete ember közt. Jó volt ránézni. És a haja! De komolyan, télen miért hord mindenki sötét ruhákat (én is)?



8 megjegyzés:

  1. Nem tudom :) én nem hordok :)

    VálaszTörlés
  2. én sem!
    viszont meleg, nem fényes, szép szabású, hosszú (röviden: egy igazi téli) színes kabátot találni egyenlő a lehetetlennel. ez a legnagyobb bánatom, pedig a mai napig vadászok rá.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is mustársárga a szövetkabátom, de tény h csak kocsiba hordható. Tegnap este gyalog lilára fagytam benne :(.

    VálaszTörlés
  4. Nekem van egy melegbarna tollkabátom, ahhoz aztán jöhet a türkiz, púder, fehér sapka-sál. A feketéhez meg a piros, pink, babakék. Van egy pár darab, csak hogy jobb legyen a kedvem. :-)

    VálaszTörlés
  5. Nekem van egy melegbarna tollkabátom, ahhoz aztán jöhet a türkiz, púder, fehér sapka-sál. A feketéhez meg a piros, pink, babakék. Van egy pár darab, csak hogy jobb legyen a kedvem. :-)

    VálaszTörlés
  6. Nekem eddig mindig szines kabatjaim voltak, most vettem egy feketet muszajbol, es ha sut a nap, imadom, hogy beszivja a meleget:)

    VálaszTörlés
  7. Nekem muszaj volt venni uj kabatot, mert elromlott az elmult 20 ev kabataimnak a cipzarjai, mind erre a telre es szines kabatot nem kaptam magamra, ezert vettem sotetkeket. A salam szines, azzal probalok kompenzalni.

    Volt egy cikk az indexen, pont errol szolt, hogy az emberek zome fekete telikabatban jar, fotoval dokumentalva, a jozan esz megall.

    VálaszTörlés
  8. Nem kapni szines kabit,ez a baj :/ Lisszabonban pedig pont az ellenkezoje volt,mindenki szinesben,de minimum beige/barna/sotetkek kabatban nyomta. Persze a feketeben meggyulladtak volna a telen is finom eros napsutestol :)

    VálaszTörlés