2015. március 2., hétfő

To be continued

Utána még az is volt, hogy taxival mentem el a vasútállomásról a suliba, hogy valamennyire beérjek, és így taxi 800 + vonat 650 + 350 villamosjegy = 1800 ft-ba került eljutnom ma reggel munkába, hát basszus. Aztán a vadiúj mini hangszóróm, amit azért vettem, hogy ne kelljen 10 kg-os magnót vagy hangfalat cipelnem az órákra a 2 kg-os laptop meg a tankönyvek mellett, nos persze a cukker mini hangfalat nem látja a laptopom, ráadásul míg ezt kiderítettem, elment az órából 20 perc, mire dolgozni kezdtünk. 

Aztán annyira elegem volt, hogy gondoltam, a 3 lyukasórám alatt hazajövök, gyalog, persze, a nehéz cuccommal, egy 25 perces sétányit, mert nincs nálam a bringám, és az utcánkban szembetalálom magam egy óriási, mérges kinézetű kutyával, amire nekem az a reakcióm, hogy megfordulok, körbegyalogolom a háztömböt, és felhívom anyukám, hogy nyissa ki a hátsó kaput, mert a kulcsom a suliban felejtettem. Igen, én, a kutyaimádó, rettegek az utcán egyedül sétafikáló kutyáktól. Egyetlen örömöm, hogy pénteken indulás előtt tökéletesen kitakarítottam, és annyira jó volt a szép, tiszta, illatos, mondjuk kicsit hideg lakásba betoppanni, meg megpuszilgatni a göndör, fekete kutyaorrot. 

Sírni tudnék, nem akarom ezt a mai napot. Menjen vissza a suliba, és tartsa meg a maradék óráimat, meg az üljön be az értelmetlen értekezletre, aki akar. 

Komolyan vannak ilyen napok, mikor semmi sem sikerül? Tudom amúgy, hogy indokolatlanul nyüszögök, és bocs, de ma ez van. Küldök nektek kompenzációképp egy nagyon cuki dalt, jó?

7 megjegyzés:

  1. Igen, vannak ilyen napok :(

    VálaszTörlés
  2. Ja, és kitartáááááááás. Mindjárt itt a tavasz (mindenhol ezt mondják, a végén még elhiszem), anyuék kertjében már hóvirág is van és a nárcisz is próbálja kidugni a zöld részeit már a földből :)

    VálaszTörlés
  3. Indokolt a nyüszögés, nagyon hétfő van! :( Kitartás, Ilonka!

    VálaszTörlés
  4. Én is rettegek.
    és a kutyáját magától 20 méterre sétáltatóktól is, főleg ha a kutya épp felém közelít, és a gazdája kedélyesen odakiáltja nekem, még mindig 20 méterről, hogy "nem bánt".
    hát köszi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt én is csinálom! Mármint h odakiáltok, h nem bánt.:)

      Törlés
    2. Hát én vagyok a creepy, de ez engem nem szokott megnyugtatni :(
      mondjuk félek minden kutyától, amíg össze nem haverkodunk, és ki nem derül, hogy nem esz meg.

      Törlés
    3. Nem vagy creepy, én is mindig megijedek, mert ok, hogy x esetben tényleg nem bántott senkit a kutya, de mi van, ha én éppen nagyon nem vagyok neki szimpatikus? :) Vagy ha én is kutyával megyek, aki pórázon van, honnan tudjam, hogyan fognak egymásra reagálni? És nálunk simán sétáltatnak póráz nélkül kaukázusit is...

      Törlés