2015. április 27., hétfő

Fun times ahead

A cukipofa érettségizőimnek ma volt az utolsó előtti órájuk velem. Úgy érzik, készen állnak, lezártam őket, úgyhogy ma a reggeli órájukon ország-városoztunk, nevettünk. Csütörtökön ballagás, jövő héten kezdődnek az írásbelik. Este jönnek hozzám szerenádozni, már nem divat, de azért hozzám, holnap meg még két másik tanárhoz jönnek. Hosszú dilemmázás után behűtöttem néhány üveg bort meg ásványvizet, anyu pedig süt tepertős pogácsát. 

Hétvégén pedig bent voltunk Budapesten, péntek este kacsamellet sütöttem salival, kinyitottunk egy Sauska 11-et (úristen de finom), romantikáztunk. Szombaton egész nap a városban tekeregtünk, kávéztunk, ettünk, én az 'új', illetve upgrade-elt, új üléses-markolatos versenybringámmal vagánykodtam, közben olvadoztam Budapesttől. 

Szombattól pedig itthon nálam. Megvolt az év első Dunakanyar-bringatúrája is, kellene járni minden nap. Most annyira a helyükre kerültek a dolgok, jó lenne, ha így maradna minden. 



Ja, és hazajöttem a töménytelen lyukasórám közepette bevásárolni, konzultálni pogácsa ügyben, meg csak úgy, és annyira nyár van, hogy egész komolyan elgondolkodtam, hogy csinálok magamnak egy aperol spritzet a teraszon-napsütésben-blogírás mellé, de hát na. 

6 megjegyzés:

  1. miért na? Munkahelyi alkoholizmusnak számítana? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anélkül sem valami fényes a mai munkamorálom. :)

      Törlés
    2. én mostanában sokszor érzem úgy, hogy olyan jó lenne ebédhez meginni egy pohár bort. Meg van egy tanítványom, száz éve jár hozzám, ott már időnként arról álmodozom, hogy milyen menő lenne, ha borozgatnánk közben. De aztán lebeszélem magam róla, mert hát mégiscsak... :D

      Törlés
  2. Szuper a cipőd! :) Milyen márka?

    VálaszTörlés