2015. április 1., szerda

Spring break

Amennyire beindult a tettvágyam a jó idő megérkeztével, pont olyan gyorsan el is tűnt, ahogy visszatért a tél. Ma reggel annyira visszarettentett az orkán erejű szél, hogy kocsiba vágtam magam, mert nem mertem megkockáztatni, hogy lefújjon a bringáról a szél. És ma délután is úgy volt, hogy bemegyek Budapestre, de egyszerűen nem bírtam rávenni magam... Kérem vissza a tavaszt. Hát nem?

Viszont a mai munkanap volt az utolsó a tavaszi szünet előtt, úgyhogy minden szuper. És kaptam az egyik diákomtól egy gumi telefontokot, illetve megdicsértem, és nekem adta, pedig esküszöm, nem ígértem érte ötöst, azt mondta, kapott egy csomó színűt valakitől, nem fog neki hiányozni. Nagyon szép sárga, igazi tavaszi cucc, és képzeljétek, ami a legdurvább, illatos, rágógumi illata van, imádom. És végre lefotóztam hozzá az Ivory-ihlette körmeimet is, amik épp ma egy hetesek, és még mindig szépek. 


4 megjegyzés:

  1. Egy hetesen ilyen szép állapotban megmarad a körömlakk a körmeiden? Áruld el a hétpecsétes titkot!! :)

    Zselés körömlakk, vagy sima mezei párszáz forintos, esetleg valami márkásabb és kicsit drágább típus? Én kipróbáltam már mindent, egy réteget vittem fel, három-négy réteget viszek fel, átlátszó réteg - csillogó "nehezenleszedhető"-réteg, és nem, max két napig marad meg a lakk a körmeimen JÓ ESETBEN. Beletörődtem, hogy biztos genetikailag ilyen nyomi a körömlakktűrő képessége a körmeimnek :D Pláne amióta elköltöztem otthonról és a két-háromnaponta esedékes hajmosás mellett már jómagam mosogatok (puszta kézzel, mert imádok tapicskolni a vízben és a mosogatókesztyű végtelenül zavar) azóta már álmodni sem merek a körmeim lakkozásáról, mert fél nap alatt szedhetném le, ennyi acetont meg nem ér meg a dolog.
    (Ráadásul a kritikus helyek nálam pont azok a részek, ahol neked színesek a körmeid, tehát nálam ez fél napig sem tartana ki sajnos:(((( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hát ez bizony manikűrös által készített gél-lakk, ami most van életemben először a körmeimen. A normál lakk nekem is csak két napig tart, nyugi. :) Kezd egy kicsit lenőni, de mivel ott átlátszó lakk van, nem látszik nagyon. Esetleg próbáld ki te is!

      Törlés
    2. Így már világos, köszönöm szépen! :)

      Törlés