2015. április 30., csütörtök

Tudom, hogy nem tudtatok aludni

De már mindenki nyugodtan megnyugodhat. 


Mondjuk egy herélt macska nem tudom, mit csavarog ennyit, azoknak nem az a szokásuk, hogy otthon alszanak és 10 kilósra híznak?

9 megjegyzés:

  1. épp akarta kérdezni,mi van vele, de akkor meglett, hál' Istennek.
    szerintem csak azok nem csavarognak akik sose tették ki a lábukat a lakásból, mint az enyém.

    VálaszTörlés
  2. Ez a macska még mindig ennivaló. :)
    Pedig nem is vagyok macskás.

    Amúgy, most, hogy kérded: - Ismerősöknek van egy rakoncátlan herélt fiú macskája. Valahogy ő se tette túl magát a a családi ékszer elvesztésén és még ugyanolyan csavargó, ahogy előtte. Szóval Ivoryval értek egyet. :) De szerintem a macskáknak kell ez, nem lennének ugyanazok a csavargás nélkül.

    VálaszTörlés
  3. Mienk is állandóan csavarog, nem tartja vissza az sem, hogy már 14 éves, az sem, hogy tini kora óta herélt, és az sem, hogy krónikus beteg, amire ezer gyógyszert szed. Sokszor vacak tud lenni az aggódás, de ők így boldogok <3

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. A mieink sem akartak soha csavarogni (szerencsére, mert a mostani helyen ki sem lehetne őket engedni), de mivel utcai kóbor macska volt mind, így szerintem örülnek, hogy bent lehetnek :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű szép ez a cica! Egyébként a miénk is csavarogna, ha lehetne neki. Egyszer lelépett az ablakon át, mi a harmadikon lakunk, és a szomszéd klímája fogta meg. A frászt hozta ránk, és még csak nem is tanult az esetből, állandóan figyelni kell rá.

    VálaszTörlés