2015. május 23., szombat

Done

Összepakoltam, kitakarítottam, jött, cuccot cseréltünk, kaptam virágot, két puszit, és elment, teljesen korrekt volt, még tartozott egy aprósággal, és azt is hozta, nem is mondta, csak látom, hogy ott van a cuccaim közt. És igen, érzem, hogy ez a lezárás egy kicsit újrakezdés, tiszta lap is, mint minden szakítás, de attól még szomorú vagyok. Nem értem, miért nem jövök rá hamarabb, ha seggfej (velem) egy pasi, hogyan tud úgy csinálni, mintha jó fej lenne, mintha boldoggá tudna tenni, aztán kiderül, hogy csak szomorúvá, rosszkedvűvé tud. 

Tudom, hogy ha nem én írnám ezt a posztot, kiakadnék, mint ahogy szoktam is, ha valaki olyat ír, hogy neki már nem lesz normális kapcsolata és családja, és majd egy kis idő elteltével biztosan teljesen másképp látom a világot, de most annyira örülnék, ha a fészekrakó ösztön hiányozna belőlem. Jó lenne, ha nem vágyakoznék szerelem, szex, biztonság, erős férfikarok, véd- és dac-szövetség, kisbabák és család után. Ha nem lenne a boldogságom ennyire kiszolgáltatva ezeknek a tényezőknek, teljesen kerek lenne az életem. De nem az, így keresgélnem kell tovább. 

Itt voltunk tegnap, ez az egyik kedvenc helyem a Dunakanyarban, olyan, mint valami spanyolországi rezidencia, nem? Ültünk pokrócba burkolózva, ittuk a forró teánkat, néztük a vizet, élő jazzt hallgattunk és hülyeségekről beszélgettünk. Szomorú voltam, de mégis megnyugtatott kicsit ez a hely. 

14 megjegyzés:

  1. Sajnálom ezt az egészet, de ugyanakkor nem értem ezt a fiút. Annyira ellentmondásos, amiket csinált itt a végén, az üzenet, a telefon fel nem vevése, anno a cuccai elpakolása, most meg már teljesen normális. Ennyire hangulatember? Vagy melyik az igazi énje? Mindegy, szerencsére ez már nem a te dolgod, hogy asszisztálj ahhoz, hogy felnőjön.
    A hely nagyon szép, nyáron egészen biztosan elmegyek Vácra, még soha nem voltam, de mindig olyan hangulatos fotókat csinálsz, hogy muszáj megnézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor úgy voltak a dolgok, ahogy neki megfelelt, akkor jó fej volt és szeretett, jó volt vele lenni, csak nagyon rossz természetű, és borzasztóan gonosz, kiszámíthatatlan, sértődékeny és makacs tud lenni, ha valami nem tetszik neki, és meg akar bántani. Szerintem egy ilyen emberrel együtt élni hosszútávon iszonyúan fárasztó és lelkileg rendkívül megerőltető lehet, és nem hiszem, hogy ő ezeket le tudná vetkőzni, akárkivel él is együtt. Megírtam neki, hogy hagyjuk ezt az 'eladjam a cuccaidat?' stílust, mert nincs oka, hogy haragudjon rám, én eddig is megtettem, és meg is fogok tenni mindent, hogy szépen zárjuk le, és onnantól fogva már normális volt, és így a végén is.

      Törlés
    2. Ja, és a képen lévő hely Verőce, nem Vác, de hát az egész Dunakanyar csodaszép, úgyhogy gyere látogatóba. :)

      Törlés
  2. Amikor elindul egy kapcsolat, mindenki a demó verziót hozza. Aztán szépen lassan kiderül, hogy milyen valójában a másik. Azt 1 alkalom után is lehet látni, hogy tud-e a másik késsel, villával enni. Ahhoz viszont idő kell, hogy kiderüljön a másikról hogyan viselkedik konfliktushelyzetben vagy mennyire marad nyugodt és higgadt, ha gáz van. Ezért ne okold magad:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott a pont: demó verzió után jön a valóság.

      Törlés
  3. Kedves Ilonka, nem olvaslak olyan régóta, és csak néha kommentelek, de magamban mindig drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgait. Teljesen úgy látom a környezetemben, hogy aki önreflexívebb, tépelődőbb nehezebben talál párt sok esetben, mert nem hajlandó belenyugodni méltatlan helyzetekbe pl. Nagyon szurkolok, hogy ne kelljen sokáig várnod, egy a jó, jön a nyár, szünet, kimozdulás. :) Saját esetemben is ebben bízom :) Király a blog és szuperédes a kutyus!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! <3 És köszönöm a drukkolást is, reméljük jó lesz a nyár neked is, nekem is. :)

      Törlés
  4. Azért az szép gesztus, hogy hozott virágot (remélem, nem kaktuszt!), ezek szerint ő is a békét választotta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, meglepődtem, de szerintem is kedves volt tőle.

      Törlés
  5. Drága! Innentől jön a FELFELÉ :) <3 rengeteg erőt kívánok! Minden rendbe jön majd!!!

    VálaszTörlés
  6. Édes vagy, köszönöm szépen! <3

    VálaszTörlés
  7. meg szabad kérdezni, h verőcén ez a hely hol van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.facebook.com/pages/Forr%C3%A1s-Irodalmi-K%C3%A1v%C3%A9z%C3%B3-%C3%A9s-K%C3%B6nyvesbolt/133654773343479
      Árpád út 20, ez tulajdonképpen a művház.

      Törlés