2015. május 24., vasárnap

Home sweet home

Visszaadtam a fehér tehénbundát is, ami a nappalimban volt, és ami meglehetősen ellentmondásos érzelmeket váltott ki belőlem (szegény boci), viszont sokat világosított a szobán. Szeretem a szőnyegeket, szerintem borzasztóan sokat tudnak dobni egy szobán, viszont rájuk unok, és cserére vágyom, így nem érdemes komolyabb összeget bejéjük fektetnem. Most azt a szőnyeget raktam vissza, amit a keresztanyámtól kaptunk az esküvőnkre (haha), csíkos, színes, nem nagyon tetszik. A kanapé előtt fél nap alatt 3 kicsi szőnyeget próbáltam ki, egyik sem az igazi, viszont a macskának a kicsi ikeás mű baribőr jön be a legjobban, úgyhogy amíg nincs más, ez marad, had durmoljon rajta. A rengeteg virág meg nagyon jól áll a lakásnak, már tele vannak a kertben a rózsabokrok, úgyhogy ha nem is lesz, aki csokrokat hozzon nekem, egy darabig nem lesz gond az utánpótlással.


Ők a kertből vannak

Erősen gondolkodom rajta, hogy megveszem ezt a szőnyeget, nagyon tetszik a mintája, és szerintem szuper eklektikus hangulatot adna a helyiségnek, kár hogy sötét... De hát ennyi pénzért, ha megunom, megint lecserélem. Láttam már valakinél nappaliban, és mesésen nézett ki. 

19 megjegyzés:

 1. Wow, nagyon jól néz ki a nappalid! :)

  VálaszTörlés
 2. :) Én nem tudom, mit csinál az IKEA a szőnyegeivel, de nekünk volt egyszer egy kis kerek zöld tőlük és a macskák teljesen bele voltak szerelmesedve, nem csak feküdtek ám rajta, hanem nyálasra rágcsálták a szélét, hemperegtek, stb

  VálaszTörlés
 3. Annyira hangulatos lakásod van :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűséges kis lakás! :)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Nekem is nagyon tetszik! Olyan nagyon boldog hangulatú :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép a lakásod. Olyan mintha katalógusból lépett volna elő, mégis személyes és otthonos. :) A kanapé mögött a szobád van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Ott van mögötte egy dolgozó, amit nem használok, szinte csak átsétálok rajta, valahogy nem találom a funkcióját. Utána meg a háló. Ezek mind 1 térben, mert elválasztó falak azok nincsenek.

   Törlés
 8. és milyen szép lesz, hogyha fehér lesz a parketta:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz hozzá lelkierőm. :)

   Törlés
 9. az ikejánál biztos catnippel szövik tele a szőnyegeket :D

  VálaszTörlés
 10. Milyen szép rend van indig nálad. :)

  VálaszTörlés