2015. május 26., kedd

My stuff, your stuff

Gyorsan elröppent ez a 3 nap. Szerintem tök profin megoldotta az időjárás az egyensúlyt, hogy ne berzenkedjek túlságosan, hogy milyen hosszúhétvége az ilyen, mert bár nem emlékszem, hogy szombaton mit csináltam szombaton jól kipihentem magam, filmeket néztem, ilyenek, estére szép idő lett, lehetett kicsit aktívkodni is. Vasárnap bolhapiacon voltam, szétcsaládoztam magam, ebédeltünk, mászkáltunk a városban, napoztam is a kertben, este pedig a barátaimmal elbicajoztunk úgy 15 km-nyire egy baráti párocskához, piknikeztünk meg föccsöztünk, zenét hallgattunk és tök jó volt. Az utolsó vonattal jöttünk haza, felpakoltuk a bringákat, jó kis kaland volt. Annyira jó a Dunakanyarban lakni. Néha kicsit uncsi, mert nincs túl sok kulturális program, de egy csomó szempontból viszont szuper. 

Hétfőn meg egész konkrétan SEMMIT nem csináltam, nem vagyok büszke rá. Főleg mióta láttam, hogy az ismerőseim 100 feletti kilométert futottak az Ultra Trail futóversenyen, én meg csak azért mozdultam meg, hogy elvigyem a kutyát kicsit mászkálni. Persze nem az én ötletem volt, hanem az övé. Lusta vagyok, motiválatlan és nyűgös. Délután kellene mozogni valamit, meg lesz egy jazz koncert, amit meg akarok nézni. Szerdától pedig visszatér a nyár, meg gondolom belém is az élet. 

Végre átnéztem a cuccokat, amiket visszakaptam az exemtől (Miának van egy expasija, akit viccesen 'a seggfej exem'-nek nevez, és nagy bennem a kísértés, hogy így emlegessem én is ezt a pasit, pedig én kifejezetten úgy szoktam vele lenni, hogy expasikról vagy jót, vagy semmit), és képzeljétek, vannak olyan dolgok köztük, amik nem az enyémek, egy harisnya, póló, körömlemosó, ilyesmik. Valószínűleg egy másik excsajtól maradtak ott. Ez szerintem olyan szomorú, és meglehetősen jól leírja ezeket a volt kapcsolatokat. Néhány ottmaradt ruhadarab és kencefice, és még az sem fontos, hogy melyikünké volt.

12 megjegyzés:

  1. Az utolsó vonattal "hazabringázni" tök vagány szerintem! :)

    A másik lány cuccai meg kínos, de legalább segít biztosnak lenni abban, hogy a döntés továbbra is jó döntés. ;)

    VálaszTörlés
  2. Én mindig megrökönyödve állok az ilyen jellegű bunkóságok előtt. Erre mi szükség van? Ez valami kicsinyes bosszú? Még odabök, hogy "na, nesze, cuccok, azt sem tudom kié?"
    Gyerekes, kicsinyes; ennél sokkal jobbat érdemelsz! <3

    VálaszTörlés
  3. Legalább jó színe van a körömlakknak? :D Amúgy tudom, szar ez így, de közben meg sokkal-sokkal jobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. körömlakk lemosó:) hát, mindenesetre van esély sokkal jobbra.

      Törlés
  4. Azért szerintem nem szándékosan,kibaszásból csinálta,csak nem emlékszik. Így is szomorú persze,hogy annyira figyelmes,hogy gőze nincs róla,hogy mi a tiéd. De ha meg valami ottmarad nála, az extra mászkálás,és újabb kellemetlen találkozás.

    VálaszTörlés
  5. jó hát én jártam már úgy, hogy még anyukával laktam és volt egy fiúm, aztán én kirepültem, szétmentünk, az otthon maradt cuccait pedig anyuka pakolta össze és én adtam vissza átnézés nélkül. ő meg átvette átnézés nélkül, long story short lett egy "új" alsónadrágja. mentségemre szóljon, hogy félig még gyerek voltam, ő meg teljesen egy seggfej.

    VálaszTörlés
  6. Szegény expasi még a kutyád lába nyomába se léphet.

    VálaszTörlés
  7. viszont az ő kutyusa hiányozni fog a képeidről:(

    VálaszTörlés
  8. Igen, a kutyust nagyon bánom én is, de CSAK azt :) haha, mehet a seggfej nyugodtan, szerintem tudjuk, hogy mit is jelképez :D Nekem is csak seggfejeim voltak :))))) olyan jó kimondani :) SEGGFEEEEJEEK :D


    Amúgy az, hogy nem direkt csinálta szerintem még rosszabb :) de én már csak ilyen gonosz banya vagyok :D

    VálaszTörlés