2015. május 29., péntek

Things

  • Ma volt az a reggel, hogy egyszerűen nem volt kedvem kimászni az ágyból, nem és nem, nem akartam a fényt, lehúzni a szemmaszkot a szememről, csak nyomkodtam a szundit vakon. Aztán eszembe jutott, hogy új müzlim van, és már tolhatom is reggelire, és BAMM, már talpon is voltam. How to motivate Milonka. I like food.
  • Úgy felcseszem magam a Facebookon, csak az van már rajta, hogy ki milyen oldalt kedvel, milyen rendezvényen vesz részt, csupa reklám, semmi cuki státusz, mint régen, fotók csak kisgyerekektől, amit én értek, de hát tudjátok, ez mások számára tökmindegy, és... És ennyi. Dögunalom, érdektelenség. És megyek, és nézem, pedig már akkor kezdek ideges lenni, mikor töltődik befelé. Érthetetlen.
  • Rádiót szoktam hallgatni reggel, de 7-től 8-ig csak politika van, meg az a tenyérbemászó stílusú műsorvezető nő, fúúúj. A Petőfin pedig átvették a kereskedelmi rádiók stílusát, megy ez a fárasztó, erőltetett,  kurvára nem vicces társalgás, mögötte meg halkan bent hagynak egy idegesítő zenét, megőrülök ettől, 5 percig szoktam bírni. Régen valahogy minden jobb volt.
  • Tegnap délután csináltam salit, jógáztam, majd bementem Budapestre, megnéztünk egy kiállításmegnyitót, majd elmentünk a hajóra,  arra a koncertre, amiről írtam (Bristol). A koncert sajnos szar volt, bár engem egyre nehezebb meggyőzni,  ha zenéről van szó. Végül mindenkihez csapódtak a barátai, így egész sokan összejöttünk, jött Ivory is a havernőivel, hát, rég nevettem ennyit. :)

2 megjegyzés:

  1. még egyszer bocs ha sok volt a baz+, meg a fárasztás, ők ilyenek:)

    VálaszTörlés
  2. Ilonka, megértem ezt a rádió problémád. Én is szenvedek tőle, nem értem honnan gondolják, hogy minden reggel azt a "nevessünk idétlenül a semmin" műsorra van szüksége a népnek?
    Nekem te adtál ihletet. Valamelyik nap jobban átböngésztem a blogod, kifejezetten a megosztott zenéidre kihegyezve, amik mind nagyon különlegesek és számomra ismeretlenek, és így akadtam egy csodára, a neve Helen Humes.
    Na, imádom a zenéit, letöltöttem egy csomót a pendrive-omra és reggelente bekapcsolom őt a rádió helyett és valami csodásan indul így a nap.
    Szóval jó, hogy megosztod velünk zenei élményeidet (is) ! :)

    VálaszTörlés