2015. június 12., péntek

So the story goes

Egyébként van egy csomó okom rá, hogy jókedvű legyek. Jól éreztem magam tegnap a koncerten (a nyolcker mondjuk eléggé kívül esik a komfortzónámon), pedig még csak nem is fröccsöztem, csak egy fél liter limonádét ittam meg. Jó volt kimozdulni, látni a haverokat, zenét hallgatni, viháncolni a lányokkal. Nem értem, hogy miért, de még mindig nem találták fel a teleportálást, így vonatozhattam haza, hajnal 2 körül feküdtem le. Így reggel nem annyira örültem, mikor csörgött az óra, de mégis volt kedvem felkelni és készülődni, mivel nem úgy indult a nap, ahogy szokott. Csak fél 9-re kellett mennem a suliba az értelmetlen osztályozó értekezletre, így előtte lebeszéltem egy találkozót  egy ismerősömmel. Úgyhogy az ellenkező irányba indultam, mint szoktam, a Főtéren találkoztunk, és megkaptam új szerelmemet, Az Új Fülhallgatót (majd mesélek még róla, van mit). Még volt időm, úgyhogy elugrottam a piacra, vettem magamnak a picike csodabüfében egy kézműves szendvicset, amiben volt sonka, mozzarella, rukkola és paradicsom, mintha én készítettem volna magamnak, meg egy túrós-ribizlis linzert, felmarkoltam egy jeges zöld teát, és így felfegyverkezve indultam dolgozni a suliba.

Délre már itthon voltam, tojásos lecsót ebédeltem (nem szeretem a lecsót, mert a sült paprika az ellenségem, de nyáron néha rákívánok), azóta pedig kiolvastam a könyvem, toltam az arcomba egy csomó görögdinnyét meg meggyet, 10 percenként járok pisilni, és azzal stresszelem magam, hogy el kellene kezdenem tanulni. Ma estére viszont 3 programom is van, úgyhogy majd holnap. Ja, hétvégére is van egy csomó programom. Na mindegy, majd valami lesz.

A nap híre pedig, hogy újra van Orange Is The New Black, már 4 részt leadtak a harmadik évadból. :)

A rossz hír pedig, hogy szerintem elkezdhetek új laptopot nézni magamnak, mert úgy tűnik, a tündéri kis Vaiom, titkaim őrzője, örök lelki társam a végét járja - én meg majd' megőszülök az idegességtől, hogy milyen k***a lassú. Van amúgy egy profi sulis laptopom, amit úgy használhatok, ahogy akarok, de hordjam azt haza, nézzek rajta pornót, töltsek le mindenfélét? Ááá. Ti úgy használjátok a céges laptopot, mintha a sajátotok lenne?

9 megjegyzés:

  1. Haha - nekem a cég nem vesz laptopot, mert "bocs, nincs rà pénz", így a sajàtomat hurcolom dolgozni nap mint nap (tiszta szerencse, h van, bàr eléggé halódik). Ennek ellenére a főnököm egyik nap azt mondta, h "we are a professional company"- még nem döntöttem el, h sírjak vagy nevessek ezen.
    Bocsànat, kicsit hosszú lett, szóval amúgy ha lenne céges laptopom, akkor nem töltenék rà semmi személyeset, pornót plàne nem;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is efelé hajlok. Mi is csak azért kapunk, mert egyházi suli vagyunk, és van rá pénz, tippelem, hogy állami iskoláknál nem ez megy - mondjuk nem tudom, hogy kezelik az e-naplót?

      Egyébként te vagy az egyetlen, akinek a kommentjeiről soha nem érkezik e-mail értesítés, rejtély, hogy ez miért van.

      Törlés
  2. En minden szemelyeset, fotokat, cv-t, leveleket stb rajta taroltam mert mindig csinalnak backupot bent, es soha nem hal meg a gep. Aztan amikor elmentem gyes-re ennek a jo vilagnak vege lett es most ossze vagyok zavarodva, foleg a 250 go anyag (foto, film) miatt, ami azota termelodott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vissza kellett adnod a gépet?

      Törlés
    2. Hat nem is volt az soha az enyem :) akkor még nem tavmunkaztam, nem vittem haza soha.

      (Irtam emailt a regi cimedre, megkaptad?)

      Törlés
    3. Amit Bezzegnek meg nekem írtál a találkáról? Elméletileg válaszoltam is.:) Mindjárt írok.

      Törlés
  3. Tamko, kepzeld, nekem meghalt a benti gepem, a proximity team kezei kozott! es valahogy minden elveszett rola. szoval ne bizz meg annyira az it-s tudasukban. hogy a kerdesre is valaszoljak: van sajat laptopom, a szemelyes dolgokat azon tarolom. de szegenyt neha hetekig be sem kapcsolom, mivel annyi idot toltok a munkahelyi laptop tarsasagaban, hogy mar nem birom magam ravenni :( blogokat a telefonomrol olvasok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De regebben lehetett a kozos szerveren tarolni szemelyes adatokat, amihez nem fert hozza senki mas. Nekem ott voltak a cuccaim.

      Kondoleálok a géped elvesztése miatt :(

      Törlés
  4. Egy időben én is hazahordtam a céges gépem, amikor meghalt az enyém éppen, de nem mertem rajta blogot írni, meg semmi személyes nincs rajta..

    VálaszTörlés