2015. július 12., vasárnap

Chill

Isteni, isteni hétvégém volt, igazi nyár, strand, pasik, barátok, fröccs, tonhalas-paradicsomos spagetti, jégkrém, alvás, kutya. Szombat délután bejelentkezett Pillanat, és jött is, egy héten belül másodszor, úgyhogy együtt nyaraltunk, és annyira jó volt, mondjuk ő mindennel leette magát, nekem meg minden kiesett a kezemből, de ez semmit nem vont le a közös kalandjaink színvonalából. Emlékszem, egyszer kérdeztem Annalightot, hogy ők ugye Gyömbérkével meg Lenszivel egy gimibe jártak, vagy valami, mert hát úgy össze vannak nőve, nem csak virtuálisan, hanem IRL is együtt pörögnek sokat, és mondta, hogy nem, a blogokon keresztül ismerik egymást - hihetetlen volt, hogy online ismeretségekből igazi kapcsolatok lesznek. És tessék, már én is az internetről szerzem be a számomra fontos embereket, és milyen jól van ez így.

És olyan is volt, hogy ma reggel hívott a vizslás fiú valami miatt, és mondtam neki, hogy mi épp indulunk strandolni, jöjjön, ha van kedve. És aztán mondtam Pillának, hogy szerintem nem lesz mersze jönni, általában kihátrál az ilyen helyzetekből. Aztán a legnagyobb megdöbbenésemre egyszer csak ott állt, és teregette le mellénk a strandtörölközőjét, és aztán ott is maradt velünk strandolni meg röhögcsélni, úgyhogy most már van tanúm, hogy a vizslás fiú nem fikció. Pillanat a 20 másodperc alatt, míg a srác odaért, megpróbált megzsarolni, hogy mit adok, hogy ne mondja el neki, hogy tavaly a fél magyar bloggerszféra, több száz ember tiszta erőből drukkolt, hogy összeszedje magát, és legyen valami romantika köztünk, de aztán megkímélt és most utalhatom át neki a százezreket

Délután Pillanat hazament, én meg megnéztem egy nagyon helyes, könnyed filmet, majd aludtam egy jót, és arra ébredtem, hogy a vizslás fiú hív. Úgyhogy az estét is együtt töltöttük, a parton találkoztunk, úgy másfél órát kutyáztunk a vízben, majd sétáltunk, és haza is kísért. Megint olyan, mint tavaly nyáron, mintha hazaérkeznék, mikor vele vagyok, csak most már nem látok bele többet, mint ami tényleg van. Azt hiszem, az, hogy végre meg tudtuk beszélni, hogy mi van (illetve mi nincs) köztünk, teljesen lelazította őt, és keres, mert szeret velem lenni, és én is vele. Úgy tűnik, van barátság fiú és lány közt (francba).

1 megjegyzés: