2015. július 12., vasárnap

Huss

A srác, akivel pénteken randiztam, mesélte, hogy neki is mesélte egy csaj, hogy találkozott egy fiúval, akit online társkeresőn ismert meg. Bemutatkoztak, megbeszélték, hogy beülnek valahova, és a lány mondta, hogy oké, csak vesz ki pénzt az automatától. Oda is állt az ATM-hez, bepötyögte a PIN kódját, kivette a pénzt, megfordult, körülnézett, és a srác már nem volt ott. Eltűnt. 

Egész este röhögcséltünk ezen, mikor valamelyikünk elment italért, vagy pisilni, hogy ha már nem leszel itt, mikor visszajövök, akkor jó hétvégét, hihi, de aztán mindig ott voltunk mindketten. Szombat reggel óta nem beszéltünk, elutazott, és most is eszembe jutott, hogy simán lehet, hogy huss, eltűnik, mert az igazán szimpi pasik szoktak olyat állítólag, de a szívem mélyén úgy érzem, hogy fogunk randizni holnap este.

10 megjegyzés:

  1. hú, ez az atm-es sztori milyen már :( bár az is igaz, hogy az ilyen pasi tényleg mihamarabb tűnjön el a fenébe :D még mielőtt komolyabb károkat okozna. jaj, de durva!

    VálaszTörlés
  2. Nekem egyszer (netes randi) a nagyon fura ember (miért találkoztam vele újra?) mondott egy sértő dolgot, arra viccesen visszatromfoltam, erre felállt és elrohant :D

    VálaszTörlés
  3. Ezentúl ha szar randin leszek, elmegyek az ATM-hez és imádkozom, hogy mire megfordulok, eltűnjön a pasi :D

    VálaszTörlés
  4. ez az ATM-es húzás mekkora suttyóság :) de végülis tényleg az az előnye, hogy gyorsan eltűnik

    VálaszTörlés
  5. Nekem egyszer kezdodott igy egy "kapcsolatom" hogy elso talalkozaskor ezen viccelodtunk (kimegyek wcre aztan ha visszajovok es mar nem leszel itt... stb) aztan 5 honap mulva eltunt szo szerint 😀 sosem ertettem meg h miert, es irto furcsa volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. basszus. :( hát igen, akkor már sokkal inkább az első randin váljon kámforrá

      Törlés
  6. ennek az új "trend"nek már neve is van:
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ghosting&defid=7363849

    VálaszTörlés