2015. július 14., kedd

Az utolsó vonat

Tegnap találkoztunk, elmentünk a Holdudvarba a spanyol filmklubba, hogy jól megnézzük a filmet, de persze egy másodpercet sem láttunk belőle, mert végig dumáltunk, oda sem ültünk a vászon elé. Az első beállt csöndkor egy félmosoly kíséretében közölte, hogy csókolóznunk kellene, ahogy az egyik Woody Allen filmben is van, hogy a randi elején kvázi azonnal lekapja a csajt, hogy túlessenek ezen, mert (a film szerint) a találkák legkínosabb pillanata az szokott lenni, hogy na akkor most mikor essen meg, és akkor legalább ez is megvolt, nem kell rajta tovább feszengeni. Ezen vagy 10 percig nevettem, bár így utólag nem vagyok biztos benne, hogy nem gondolta komolyan. Szóval ilyen vicces, és szókimondó, semmit nem vesz túl komolyan, és mindenen lehet vele nevetni, és mindez egy értelmes, okos, jó fej, helyes, csupamosoly pasitól, akit minden érdekel a világon, de legfőképpen én. Szóval az történt, hogy teljesen le lettem véve a lábamról, majd a következő pillanatban ránéztem az órámra, és 00:45 volt, nekem meg 00:48-kor indul az utolsó vonatom, és az a Margitszigetről kerékpáron sem kivitelezhető - na ilyen még velem soha nem fordult elő, ennyire elrepült velünk az idő. 

Úgyhogy mit volt mit tenni, nála aludtam, teljesen véletlenül volt nálam egy fogkefe. Szerintem egy pillanatot se aludtunk, reggel pedig úgy ment dolgozni, hogy egyedül hagyott a lakásában, hogy aludjak még, ami szerintem óriási bizalmat feltételez, és hát awww? Én pedig hálám jeléül, közös megegyezés szerint otthagytam a fogkefémet, mert van egy olyan érzésem, hogy szükségem lesz még rá ott.

30 megjegyzés:

  1. engem már azzal levett volna a lábamról, hogy WA filmekből idéz jeleneteket:D

    VálaszTörlés
  2. Ez az Annie Hall című filmben van és szerintem is hatalmas pirospont, hogy Woody Allentől idéz :)

    VálaszTörlés
  3. http://indavideo.hu/video/Annie_Hall_-_Csok?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

    VálaszTörlés
  4. pont nemrég néztem újra az Annie Hall-t.. és amúgy meg awww <3

    VálaszTörlés
  5. Szuper, nagyon jól hangzik.:) Így kell ezt csinálni.:)

    VálaszTörlés
  6. Jó arcnak tűnik a srác. :)
    Ezt nem tudtam (én is használtam már randin) honnan vettem, azt hittem valami amcsi stand upostól, de most már tudni fogom, hogy WA-tól van. - Már párszor bevált. :))

    VálaszTörlés
  7. awww, csuda romi, meg very előrelátó, hogy pont volt nálad fogkefe :-)

    VálaszTörlés
  8. No, hát kérjük a folytatását :) és ha van egy ikertesója, azt is. Nem baj, ha fél szeme van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus Chana, én akartam stoppolni az öccsét! :-D

      Törlés
    2. Van egy öccse. Meg egy bátyja is!:)))

      Törlés
  9. de jóóóóóó :-) legyen a folytatás is hasonló!

    VálaszTörlés
  10. Már nem is sajnálom a vizslás fiút... (annyira) :D :D

    VálaszTörlés
  11. Annie Hall a kedvenc filmem!

    Amúgy mondanàm, h légy óvatos, mert a tàrskeresős ismerkedés sokszor annyira felpörög, h csak pàr napig tart nagyon intenzíven (bevallom, ebben sok tapasztalatom van), de nem lennék nagyon hiteles, mert én kàbé a harmadik randin elköltöztem Olaszorszàgba a (most màr) férjemmel (igaz, a miénk nem tàrskeresös, hanem bloggertalàlkozós ismerkedés volt)...szóval inkàbb sok szerencsét kívànok, szerintem az a nyitja nagyjàból mindennek.

    VálaszTörlés
  12. nálam is ilyenkor mindig véletlenül nálam volt a fogkefem, a fogkremem, a kontaktlencstetartom, a kontaktlencsefolyadekom, a sminktaskam egy cserebugyival, meg a szemoldokcsipeszem xD

    VálaszTörlés
  13. Ez annyira awwwwww... és Annie Hall... és... hát, komolyan, awwwwww!!!!

    VálaszTörlés
  14. hú, mikről maradok le!!! mindegy, szerencse, hogy te nem maradtál le róla :D nagyon szép! nagyon drukk!

    VálaszTörlés