2015. július 15., szerda

Things

Egy csomó dolgot akartam mesélni ezzel a fiúval kapcsolatban (nevezzük Józsinak). Persze őróla nem írhatok sokat, mert annyian olvastok már, hogy félek, hogy valaki ráismer, hogy hát ez a Józsi, és már hívja is, hogy Józsikám, sztár vagy. Pedig hát Józsi awww, ti is imádnátok őt. Úgyhogy maradjunk annál, ami az én lelkemet nyomja. 

Teljesen kapcsolatkezdeménynek látszik, ami kettőnk közt van, szerintem jók az alapok. Teljesen odavan értem, persze ez még fordulhat, ha kimutatom a fogam fehérjét, vagy például meglátja, hogy hogy vezetek (jól, de hát emlékszünk az előző kapcsolatomra). Én is nagyon lelkes vagyok, pillangók, miegymás, pont ilyen szokott lenni, amikor elkezdek szerelmes lenni (bár két randi után ezt még nem nevezném annak). Szóval szerintem jó lesz ez. De mégis, mindig eszembe jut, hogy ha nekem meg a férjemnek, akivek egyszerűen mese volt az egész, nem sikerült, akkor ennek most itt mennyi az esélye? Úgyhogy érzem, tudatosan van bennem egy tartás, úgy vagyok vele, hogy bármi történik, engem már nem lehet meglepni, fel vagyok készülve, fel vagyok vértezve. És ez tök szar, tudom jól, hogy nem így kéne. 

A másik meg, hogy régen nagyon izgulós voltam, randik előtt is megőrültem, volt, hogy majdnem megfutamodtam, mert nem bírtam idegekkel. Aztán volt ezer koncertünk, az elején izgulás szinte ájulásig, aztán nagyon belejöttem, és már nem stresszeltem, csak jólesően, és képzeljétek, már a vizsgákon meg a randikon is halálos hidegvérrel jelentem meg. 

De ez sajnos elmúlt. 10 perc múlva találkozunk, és konkrétan wiiiii. A gyomrom a torkomban, meg fordítva, nagyon rossz. Múljon el.

27 megjegyzés:

  1. De ez jó,nem?:-)Persze csalódások után úgy gondolja az ember,hogy ááá biztos nem sikerül vagy van benne félsz hogy nem sikerülHET.De ha ő a TE PÁROD és valóban az,akkor ezt tudni fogod.Ha hihetetlen,akkor is!!!

    Bízz az érzésidben és ne agyalj!!

    VálaszTörlés
  2. :)) vagy csak élvezd egy kicsit, hogy képes vagy még izgulni :)

    VálaszTörlés
  3. Ooo, hat olyan ez az egesz h az ember szinte kedvet kap ahhoz h ujra szingli legyen! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye? :) kicsit engem is elkapott az érzés, hogy milyen jó lenne újra átélni az első randis izgalmakat

      Törlés
  4. jaj mér pont Józsi, az rossz ómen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van benne valami, egyszer nekem is volt egy Józsi, akit már utólag a sztorikban csak FaszJóskaként emlegetünk, de hogy cáfoljam a szavaim, apikum is Józsi, és ő ultrajófej.
      Szóval hajra! :))))

      Törlés
    2. nekem is benne van a legrosszabb nevek közt :D De maradhat Józsi, csak Jocó ne legyen belőle :D

      Amúgypedig.... nekem volt olya pasim, akivel a randi előtt úgy izgultam mindig, hgy totál kiborultam tőle. Úgyhogy amit az államvizsga és egyéb stresszek miatt megtanultam, autogén tréning, a randira készülési rutin része lett, zuhanyzás, AT, smink :D Vicces volt :D Szerintem amúgy az izgulás jó, nincs az a közöny, mint ami rám már tökre jellemző a sok netes (eredménytelen) randi miatt.

      Törlés
    3. hoszé is Józsi volt :D
      de kell valaki, aki ellensúlyozza őt az univerzumban ezzel a névvel.

      Törlés
    4. nekem egyszer volt egy szuper-Józsim, úgyhogy cáfolom az elméletet, hogy nem szerencsés név :)

      Törlés
    5. A Józsi név jól illik az Ilonkához!

      Törlés
    6. Az én Józsim is netes "szerzemény".10 éve együtt, 3. babát várva.Józsi nem rossz ómen! ;) Hajrá Ilonka <3

      Törlés
  5. egyébként miért pont Józsi? én anno józsinak hívtam az összes olyan online társkeresős pasit, aki nem érdekelt, de vmiért meséltem róla a barátnőmnek (mert pl. akkora hülyeséget írt) :)

    VálaszTörlés
  6. Ne vicceljetek már, Ilonka és József, Pillanat szerint szuper falvédőt lehetne belőlünk hímezni. Különben meg én sose kötök bele a pasijaitok neveibe, szóval. Józsi<3 (Mondjuk hoszé csak most esett le, basszus)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is stimmel az Ilonkàhoz és jobb mint mondjuk a Jenő;)

      Törlés
    2. hát, szerintem a Józsefhez a Mária megy, az Ilonkához pedig a Jancsi (Margithoz a Béla, Emőkéhez a Dezső, Jolánhoz a Jenő... és még sorolhatnám) - de ha neked Józsi a Józsi, én simán szurkolok Józsinak (de magamban inkább Marcinak nevezem)

      Törlés
    3. hat en csak hoszera gondoltam nem kotekedesbol

      Törlés
    4. Kapaszkodsz?
      Anyai nagyapám József, a felesége - a nagymamám - Ilona.

      :-D
      Érdekes véletlent rittyentett a véletlen.

      Törlés
  7. Szerintem még a Jóska is jó.

    VálaszTörlés
  8. Na, most már az Isten sem mossa már le róla a Józsit :D De nem baj, nem is kell, szerintem is jól passzol az Ilonkához. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Lenszi voltam, aki nem számít rá, hogy folyton bejelentkezve marad a pasija, sajnálom.)

      Törlés
    2. Mindig megdobban a szívem, mikor elrontod, h awww Marcel kommentel:)) de azért neked is örülök!<3

      Törlés
  9. Áááá, ez annyira jó :)))))) Szerintem is az van, hogy tök jó, hogy ennyire "tudsz" izgulni előtte :) Ez annyira jó jel szerintem :) Mindig jobb kedvem lesz, ha olvaslak, és ez annyira erőt ad most nekem <3

    VálaszTörlés
  10. én is átéltem azt a durva izgulós részt, egész tini koromtól liftezett a gyomrom a randik előtt, iszonyatosan stresszeltem. annak az izgalomnak mindig örülök, ami ilyen bizsergető, jóleső izgulás, ez nálam 6év után is kitart, amikor meglátom a Férjemet esténként újra és újra. (nyálas de tényleg)
    De az az izgulás nem hiányzik amikor szinte rosszul vagy az idegességtől.

    Mondjuk én vizsgáknál annyira nem pánikoltam soha, azt kordában tudtam tartani, ami nagyon rosszul megy az ilyen munkahelyi stresszes izgulás, interjú előtti izgulás.. az szörnyű. :(

    Szóval szerintem emgvan azért annak az előnye, hogy a sok koncert közben olyan rutinod lett, hogy nem volt meg ez az izgulás. Szerintem ez nem fletétlenül rossz, hanem tanulás. És én sem arra gondolok, hogy kiábrándultan ne izgulj a randik előtt, mert az szuper, hogy van, hanem arról, hogy megtanulja kezelni az ember. Az nagyon klassz dolog.

    VálaszTörlés