2015. szeptember 4., péntek

Hello weekend!

Úgy tűnik, hogy lesz azért valami változás, nem lesz minden nap 8 órám, bár az "A" héten 31 órát fogok tartani, ami kvázi úristen. Hogy ezekre az órákra mikor fogok készülni, arról mondjuk fogalmam sincsen. De a "B" hetem kicsit lazább lesz (21 óra), bár olyankor meg elég sanszos, hogy be fognak osztani helyettesíteni. És ne felejtsük el, hogy én még munka után otthon is szoktam tanítani, mert kellenek a pénzmagocskák a mindenféle funra: ruhákra, csavargásra, finom kajákra. Na mindegy. Viszont olyan jó megint ráérezni, hogy mennyire szeretek tanítani, és hogy ez nekem könnyedén, örömből megy, és nagyon, nagyon aranyosak az új osztályaim.

Óóó, és itt az ősz! Tegnap délután voltam bent Budapesten mindenfélét intézni, és már konkrétan rosszul esett a fülledt meleg. Úgy látszik, vissza kell vonnom, hogy én a trópusokon szeretnék élni, ahol mindig meleg van, és karácsonykor a kertből lehet szedni a mangót a gyümölcssalátához. Ezek szerint az én szervezetem is úgy van beállítva, hogy jön az ősz, majd a tél, helló, hol van már a lehűlés.

A hétvégére meg olyan spontán jó kis programunk alakult a Balatonnál, hogy még mindig alig hiszem. Esni fog állítólag, de kit érdekel, ha van vízálló kapucni a kék dzsekimen, jó társaság, izgi program, pasi, aki melenget ha fázom, finom ennivalók meg jó kis fröccsök?


3 megjegyzés:

  1. Máris várom a - ha lehet - fotós beszámolót. :)

    (Mára megégérkezett az ősz. Én ezt a hétvégét szerettem volna eső nélkülire, rövid ruhásra.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vasárnap állítólag napsütés lesz, csak forróság már nem

      Törlés
  2. :) nahát, nekem is bejön most az ősz, pedig nagyon imádom a nyarat :)

    VálaszTörlés