2015. október 13., kedd

Let's forget about it

Hát maradjunk annyiban, hogy túl korai volt örülni, hogy a nyomulásomra végül megírta az exem, hogy elküldi a cuccaimat, mert nem küldte el azóta sem, és azt gyanítom, hogy nem is fogja, pedig csak egy kávézóba kellene beadnia egy barátnőm nevére. Mondanám, hogy nem érdekel, legyen boldog a cuccaimmal, de a vadiúj Lancome szempillaspirálomat meg a gyönyörű bugyijaimat azért sajnálom. Úgy látszik, ebben sem felnőtt még, de tényleg, számomra egy csomó férfi rejtély. 



 

12 megjegyzés:

  1. bosszút érzek a dolgok mögött, aminek semmi, de semmi értelme, de mi másért törne borsot az orrod alá?

    VálaszTörlés
  2. Reméljük nem vette használatba őket! :-D

    VálaszTörlés
  3. Biztos talált még mosatlan zoknidat:-)

    VálaszTörlés
  4. Haha, jól a hozzászólások, ennyit "megér" a dolog (nekem) :D igazándiból én mindenkinél mindent otthagytam... ilyenkor magasról tettem még a "gépparkra" is :D

    VálaszTörlés
  5. Jó hát szánalom, de azért én sajnálom szegényt.

    VálaszTörlés
  6. nem tudom, a férjem kábé öt év után adta vissza a cuccait az excsajának, mert csomó ideig nem ért rá visszavinni, aztán a csaj sem jelentkezett értük, onnantól meg pont leszarta. pár hónap múlva elkezdett lakást felújítani, eldobozolta, és szépen ott is maradtak, amíg egyszer nem futottak össze, és végül visszakerültek. nem volt benne semmi gyerekesség egyik fél részéről sem. szerintem ne hagyd veszni a szempillaspirálod meg a bugyikat, én biztos szólnék mégegyszer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De itt szerintem az a különbség,
      hogy Ilonka szólt neki egy párszor, hogy szeretné visszakapni a dolgait. Akkor érjen rá visszaadni, és ne hülye kifogásokat gyártson, hogy miért nem, mert ezzel saját magát alázza meg a fiú. Persze lehet, hogy tényleg nem kész még elengedni a kapcsolatot, és úgy gondolja, hogy amíg nem kerül vissza minden véglegesen, addig van még remény számára.

      Törlés
    2. ez lehet, valóban, arról lemaradtam, hogy hányszor kérte, és milyen kifogások voltak (egy "azóta nem mostam"-ról tudok :)), azt hittem, a szakítás után elhangzott valamikor a kérés, és azóta még mindig nem lépett.

      Törlés