2015. december 4., péntek

Stressz

Egyre rosszabb a helyzet, ma már fél4-kor felébredtem, de már rutinos vagyok, nem forgolódom tovább, hanem felkelek, lezuhanyozom és indítom a napot. Bármennyire tudatában vagyok, hogy tök felesleges, és nem éri meg, mert minden oké lesz, és jól fog sikerülni, szétstresszelem magam. Olyannyira, hogy olyan piros az arcom egész nap, mint egy elsőbálozóé, nem tudok enni és remeg a kezem.

Kb most állt össze a kép, hogy mi lesz kedden, talán a legenyhébb kifejezés, hogy nem örülök, hogy kb 5x annyi dolog, mint gondoltam, kb mint egy védés meg államvizsga. Mindegy, meglesz minden, csak neki kell üljek és összerakni mindent. A legsúlyosabb, hogy az osztály, akikkel lesznek a vizsgaóráim, szóval übercukik, imádom őket, de basszus ha nem bírnak magukkal, akkor a csillárról lógnak. És ma volt velük az uccsó órám a vizsga előtt, és ha kedden így fognak viselkedni, mint ma, akkor szerdán már jelentkezhetek is a csirkelefejező gyárba a sor mellé.

10 megjegyzés:

  1. szuperek lesznek a vizsgaórádon! és még én is drukkolok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) basszus, úgy legyen! Mikor ma elengedtem őket óra után még egy kicsit jöttek velem a folyosón, majd elváltunk, és az egyik fiú utánam szólt, hogy Tanárnő, don't fos!
      :)))
      Szóval I should definitely stop fosing.

      Törlés
    2. Rendesek lesznek, tudják, hogy ez neked fontos. :)

      Törlés
  2. Don't fos: de aranyosak :-)
    ùgy összekapják magukat, rájuk se fogsz ismerni. Úgy fognak jelentkezni, majd kiesnek a padból!

    VálaszTörlés
  3. Pénteken mindig megőrülnek, az nem mérvadó:)

    VálaszTörlés
  4. Eddig még bármelyik iskolában voltam minősítésen, mindenütt szuper rendesek és együttműködök voltak a gyerekek. Nálad is így lesz, mivel téged még kedvelnek is nagyon! Ha van valami kérdésed a "nevem" és gmail...Bár gyakornoknál még nem voltam, csak ped2-őt megcélzóknál. Mindenki magasan átugrotta a lécet...A te módszertani tudásoddal, nemrég végzett (más nyelvű) képzéseddel, nem aggódnék egy percet sem..Sokkal jobb vagy, mint a 25 éve végzett, már elfásult, megfáradt kollégák. Drukkolok! De nincs is erre szükséged:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és hogyan lesz valakiből minősítő? én az akarok lenni:)

      Törlés
    2. Szia Molly! Milonka tudja a jó e-mail címemet. :) Írj oda kérlek és igyekszem válaszolni. Előre csak annyit,h.a Te jelenlegi élethelyzezedben szerintem nem tudnád csinálni. Konkrétan én majd beleroppanok, pedig egész más élezszakaszban járok, mint Te. :(((( És a helyzet csak fokozódik.. (Gyöngyvirág vagyok amúgy, de a mobilom szetint nem....:))))

      Törlés
  5. Bocsi: együttműködők...És nem "nevem", hanem g.gyongyviragom - csak most látom az előző komment után, hogy nem az jelent meg a közzétételkor.

    VálaszTörlés