2016. január 23., szombat

Dress up Mike

Mike fotózásra készül a honlapjához, és kétségek közt gyötrődik, hogy mit vegyen fel hozzá, én meg teljesen belelkesültem, hogy 

1. örömet szerezhetek neki, hogy ötleteket adok
2. kontentet gyárthatok a blogomra, úgyse történik semmi velem, haha. 

Szóval az volt a kérdés, hogy mi állna jól neki, és hogy miben látnánk őt szívesen a honlapján. 

A stílusjegyek a következők: 

  • feelgood
  • kurvaokos
  • szuperlaza
  • übermenő
  • fitneszes
  • bizniszes
Természetesen ismerjük Molnár Ilonkát, aki szerint ami szép, az színes, és fordítva, szóval az ötletek molnárilonkásak is lesznek. No de térjünk a lényegre. Az ötleteket 3 felé bontanám:

1. egyberuha
2. szoknya+felső+nyaklánc
3. laza naci, magassarkú, szupernőies felső

1. RUHA

Szerintem nincsen csinosabb egy egyberészes ruhánál. Lehetőleg ne fekete, vagy fehér legyen, hanem valami, ami vonzza a szemet, lehet pl. mintás, vagy ha egyszínű, akkor például méregzöld vagy sárga, már ha bírod ezeket. Ne legyen bő, hanem olyan, ami sejteti a formáidat. Ne kislányos legyen (mint pl ami a nyáron volt rajtad, mikor találkoztunk), hanem valami nőiesebb. Ha sikerül egy nagyon csinos ruhát találnod, ami jól áll (ezzel nem lesz gond, mert Mike csinos, formás, vékony a dereka), jó a színe, akkor nem is nagyon érdemes sokat tovább gondolkodni. Ilyesmikre gondolok:

na jó, lehet fehér valami színes háttérhez



Én elmennék a fotózás előtt barnulni mondjuk kétszer, hogy legyen egy kis színed, egy barna bokacsizmát vennék (mondjuk a farmerruhához szupi a színes magassarkú, mellesleg Pillának van hasonló ruhája, szerintem kölcsönadná neked), egy gyönyörű frizurát, nagy mosolyt és kész. 

2. SZOKNYA+FELSŐ

Nekem a kedvencem mostanában a szoknya - nem (feltétlenül) hozzáillő felső kombináció ilyen hipszter-cool-molnárilonka stílusban, nagy ékszerrel, meglepő cipővel. Mutatom: 








Én mondjuk tutira mindegyikhez fehért tornacipőt húznék, vagy bakancsot, vagy barna bokacsizmát, de ez az én fejlövésem. :) Ja, és ehhez a stílushoz a világos farmering a mániám: 








3. LAZA NACI + MAGASSARKÚ

Igen, esetleg lehet valami nagyon laza nadrág magassarkúval és valami iszonyú nőies felsővel (csak a nacikat meg a magassarkút nézd, felülre mindenhova valami nagyon szép nőies felsőt képzelj, hozzá nagy nyakék, szemüveg, boríték táska): 





Szerintem egy fotózásban pont az a jó, hogy nem kell a saját ruháidban lenned, bármit be lehet szerezni, kölcsön lehet kérni, én mondjuk szívesen a rendelkezésedre bocsájtok bármit a gardróbomból, ha eljössz, és körülnézel benne. :)

Ezek persze csak ötletek, hátha bármiről eszedbe jut valami hasznos. 
Segítsetek ti is Mikének!

11 megjegyzés:

  1. Mit lehet tudni Mikeről? Ki ő, mi ő, hol a blogja? Úgy hatha könnyebb ralátni és tanácsolni bármit.
    Egyébként minden összeállítás baromi jó, amit mutatsz.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt oldalt a bloglistámban megtalálod a nevét, és kattintás után a blogját. De amúgy https://thingzmikelikes.wordpress.com/

      Törlés
  2. Fú, hát nekem az egyberuhák nagyon bejönnek. És az a sárga szoknyás szett így egy az egyben jöhetne! Meg a rózsaszín szoknyás is és a sárga cipős is. Ezek szerintem nagyon jók és még passzolnának is hozzám.
    A sárgaszoknyás vonalon tuti akarok vásárolni is magamnak, csak még nem találtam meg, hogy hol. Tök jókat ötleteltél, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  3. Úristen, az egyberuha, ami a második képen van, meg később a két kockás inges összeállítás...szuperek ;)!

    VálaszTörlés
  4. én szinte mindegyiket el tudom Mike-on képzelni, egyedül a tornacipőt és a farmeringet nem. Én most a shein-en találtam baromi jó egyberuhákat, meg szoknyákat, csak kicsit bizonytalan vagyok, olyan e-bay feelingem van tőle.-lufi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de írtam is, h én vagyok tornacipős, neki nem azt képzelek el.

      Törlés
  5. Lufiárus :DDDD döbbenet vagy. Ugyanezeket érzem én is mikétlennek :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem nem segítenétek?:-))
    Mit lehet felvenni nagyon hivatalos, nagyon tudományos helyeken, ami nem mindig szürke, fehér, fekete és kék, nem nagyon kihívó, de azért mégis van benne valami élet. Ez az én örök problémám.:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ilyen helyeken azért eléggé fix a dress code... Én felvennék színes blúzokat, pl h&m-ben vannak elég jó áron zseniális szabású karcsúsított blúzok mindenféle színben, rózsaszín, fekete alapon fehér tűpöttyös, csíkos, én kb az összeset meg akartam venni, szerintem azok nagyon feldobnak egy sima kosztümöt, és az bele kell, h férjen.

      Törlés