2016. január 30., szombat

I wish I could be like the cool kids

Volt két srác a sulinkban (kirúgták mindkettőt), akikről egy ideje tudom, hogy zenélgetnek. Én nem tanítottam őket, csak az osztály másik felét, de szimpátia alapon jóban lettünk, és tegnap találkoztam (meg táncoltam) az egyikükkel és beszélgettünk kicsit zenéről, mondtam neki, hogy ha kell női hang, én szívesen felénekelek nekik bármit. Erre teljesen belelkesült, dumáltunk ma, küldött zenéket, és nagyon, nagyon jók. 

Például EZ mennyire cuki és slágergyanús? Ma már kb 100x hallgattam meg. 

Jó, hát értitek, nem egy  Chopin zongoraverseny, de ez két 18 éves fiú, akik hobbiból zenéket hegesztenek össze, ők gitározzák fel, ők rakják össze az alapokat, ők írják a szövegeket, ők éneklik fel. És csajozás, szerelem, fiatalság, szabadság. Imádom. Meghallgatjátok a kedvemért?

9 megjegyzés:

  1. néha már sajnálom, hogy nem lehet lájkolni a bejegyzéseidet, vagy vmi kis szmájlit odarakni, időnként úgy kell mosolyognom rajtuk, hogy ez mennyire jó :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de bármikor írhatsz nekem ilyen cuki kommentet, mint ez:) azért csináltam neked véleménynyilvánítási lehetőséget, nézd csak meg a poszt alját :*

      Törlés
  2. Feldobtad a reggelem :)
    Szerintem simán beleférnek a mostanában hypeolt zenekarok stílusába :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is. meg nagyon hitelesek nekem (az ilyen halott pénz meg wellhello már sokkal kevésbé), mennyire cool már, hogy 18 évesek, és eléneklik, hogy sziasztok, ezt gondoljuk a szerelemről:)?

      Törlés
  3. Jó kis napindító zene ez :)

    VálaszTörlés
  4. Jól tolják a srácok! :-D Fülbemászó kis muzsika :)

    Egyetlen egy kritikai megjegyzés: tök fontos, hogy érthetően mondják a szöveget, ez főleg az elején nem a legtutibb.

    VálaszTörlés