2016. március 15., kedd

Helyzetjelentés

Én csak arra tudok gondolni, hogy tavasz van. Képzeljétek, kinyíltak a nárciszok (az a sárga, ugye?) a kertben. Márciusban már nem is lesz teljes hetünk a suliban, egy csomó mindenféle szünet lesz, jön a jó idő, nem kell többet télikabátot hordani, még akkor sem, ha azért rétegesen kell öltözni, kell a sál, a kesztyű, a sapka. Mivel azonban én ezekből mindenféle színben-stílusban-mintában tartok itthon, ez inkább jó hír, mint probléma. Nagyon jókedvű vagyok a tavasztól!

  • Örülök: Jó ideje nem vettem semmit a Body Shopban (más néven a kenceficék mekkájában), de kaptam Pillától egy 20%-os kupont, és emiatt benéztem. Hát jól feltankoltam! Nekem a mangós testvaj a kedvencem, az volt az első dolog, amit akkor vettem, mikor életemben először Olaszországban betévedtem egy üzletükbe, szerelem volt első látásra/szagolásra, és azóta sem találtam nála jobbat. Most egy nagy kiszerelést vettem belőle (ha már van hozzá kedvezményem). Vettem egy banános sampont és egy hajbalzsamot (mindkettő legendásan jó), mert már régóta koffeines sampont használok, és időnként jót tesz, ha váltok. Vettem még egy mangós szappant is a fürdőszobába, a kicsik imádják (Ilonka, nálad kezet mosni is olyan jóóó). Valamint kicsit szakadozik a körömágy a kezemen, és egyszer azt mondta a körmös csajszi, hogy ha ilyen van, akkor az azt jelenti, hogy száraz, és kenni kell kézkrémmel. Úgyhogy vettem egy kendermagolajos kézkrémet, amilyenem volt már egyszer vagy 10 éve, úgyhogy a kalandos fiatalságomra emlékeztet, és imádom az illatát, hogy másodpercek alatt beszívódik, és pihepuha a kezem tőle. Body Shop makes me happy.  
  • Szomorú vagyok: Őszintén szólva nem látom magam magam szerelembe esni valami random fiatalemberrel. Még csak fél éve, hogy teljesen egyedül vagyok, de már nem is emlékszem, milyen bízni valakiben, hinni benne, részese lenni az életének, beengedni őt az enyémbe. Szeretnék nyitni, remélem menni fog - de persze ne szaladjunk előre (lásd előző poszt).
  • Nagyon várom: Április 29-én lesz a ballagás, és mivel kiesik a 4 végzős osztályom, onnantól heti 10 (!!!) órám lesz. Nem mintha nem tanítottam volna már idén eleget, meg nem kéne még utána orrba-szájba vizsgáztatni és érettségiztetni, de akkor is, annyira várom már. 
  • Elégedett vagyok: Emlékszünk, mikor megszavaztátok, hogy az energiátlanságomra magnéziumot és D vitamint kellene szednem, most fogyott el a havi adag mindkettőből, szerintem teljesen helyreraktak. Most az a dilemma, hogy vajon szedjem őket tovább, vagy 1 havi kúra-szerű alkalmazás elég ilyenkor? 
  • Zene:   Mondom, hogy itt a tavasz:). 
  • Hangulat: Hiányzott a blogom, jó újra itt lenni, kreatívkodom majd ezt-azt.

annyira vártam, hogy így lehessen öltözni

2 megjegyzés:

  1. Magnézium kell, a D vitamin meg amíg nem lesz tényleg napsütés. Addig meg az orrba helyett, szájon át a tabikat! :)

    Amikor volt a poszt akkor vettem, azóta is szedem a magnéziumot, kalciumot, D vitamint és hat, szóval köszönöm! Meg utána kérdeztem, a dokicsaj barátomnál, szóval nagy Fel! Ilonka! :)

    A zene meg most adja, havazik kint. :D

    VálaszTörlés
  2. én egész évben szedem a d vitamint (illetve most nem, mert épp küzdök, hogy a futár olyankor hozza ki a cuccaimat, amikor épp itthon vagyok :P), de az az általános, hogy egészséges ember, ha naponta legalább 30 percet tölt úgy a napon, hogy a teste minimum 20%-át éri a napsütés, akkor nem kell :)

    VálaszTörlés