2016. március 16., szerda

Velem mi van?

Nem tudom, mi van velem az utóbbi időben, de olyan mainstream zenéket hallgatok, hogy az már-már ciki. De mit csináljak, én a zenével is úgy vagyok, mint a borral, hiába magyarázzák nekem, hogy szuperjó, ha nekem nem ízlik - és ez fordítva is igaz. És borban is mainstream az ízlésem, hihi. És igaz, tinikoromban is elfért a Nirvana, meg a Trio Stendhal mellé a Take That, meg a Million Love Songs Linger. :)

Valamelyik nap előjött az egyik órán a second chances, meg az előítéletek, hogy szoktak e második esélyt adni, és meséltem, hogy én azt hittem, hányok Justin Biebertől, és aztán kiderült, hogy mennyire kurvajó ez a szám, és csodálatos benne a trombitaszóló (mondjuk én gyanítom, hogy az eredeti szövege az, hogy you should go and fuck yourself, csak az ugye nem rádióbarát), és azóta szoktam hallgatni az egész albumot és imádom. Szerintem felnőtt a fiatalember, beért, pont, mint annak idején Justin Timberlake (a másik nagy kedvencem), és igenis kell második esélyeket adni. Ja és Calvin Harrist is imádom, meg mindenkit az electro pop nemzedékből. Nem tehetek róla, ha ezeket a zenéket hallgatom, akkor 20 éves vagyok, egy piros kabrió autóban utazom a gyönyörű és fiatal barátaimmal a tengerparton a naplementében, és fújja a szőke hajam a szél. 

Na de könyörgöm, Király Viktor???

Én arra emlékszem, hogy Király Lindának van két tini öccse, akiket én nem tudok megkülönböztetni egymástól. Aztán rémlik, hogy az egyikük mintha megnyert volna valami Big Brothert, vagy Megasztárt, nem is tudom, de én akkor már nem követtem az eseményeket. Egészen néhány héttel ezelőttig, amikor is megnéztem a Dal első válogatóját (mindig elképedek a zsűri borzalmas ízlésén), és abban fellépett élőben a csávó, de olyan vérprofi volt, férfias, magabiztos, és olyan laza Sinatra stílusban adta elő magát, hogy egy pillanatra eszembe jutott, utánanézek, mit kell tenni, hogy feleségül mehessek hozzá. Kicsit tanulmányoztam a munkásságát, és borzalmasak nem valami jók a számai, EZ viszont annyira tetszik, hogy tegnap a végtelenített verziójának köszönhetően minden gyorsasági rekordomat megdöntöttem a futópadon, és nem sikerült megunni, a mai napom is vele indult. 

A nyál muzsikák iránti szenvedélyemet bizonyára anyukámtól örököltem, neki Rick Astley volt a kedvence, volt is a varrógépére ragasztva (merthogy varrónő volt) egy Rick Astley matrica, amit egy Bravo magazinban vadásztam neki. 


Meséljetek, nektek milyen zenei gyengeségeitek vannak? Zámbó Jimmy-coming out, anyone:)?

96 megjegyzés:

  1. Hu, lehet h ezt a kommentet torolom majd, de:


    Julio Iglesias!!! ❤️❤️❤️

    :-o

    VálaszTörlés
  2. Tamkooo, 2 perccel előztél meg!!! :)

    Én coming outom: Enrique Iglesias. Milonka! Vállalom, ha törölsz az oldalsávból. :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, lányok, ha már olasz macsó vonal, akkor Eros Ramazotti <3 <3 <3 !!! Tudom kívülről a szövegeit!
    Mondjuk cikiügyileg szerintem Bezzeg verhetetlen Enrique-vel.:) Ó, az a videó, mikor felvették, hogy vonyít:)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD emlékszem rá!

      "Tired of being sorry" Nadiyaval, azonnal diabéteszt kapok. :)

      Törlés
    2. Ja, szerintem Ramazzotti nem ciki, hanem mágus.

      Az Iglesiasok spanyolok, ami még rátesz egy lapát nyálat. De mit csináljak, csípem őket és az összes spanyolt.

      Törlés
    3. mágus :D hát, esetleg Julio:).

      És persze mi dispiace, nem is értem, hogyan lőhettem ekkora bakot.

      Törlés
    4. De amikor csitri volt, ügyes volt, nem??? :)

      "Una storia importante"

      Nem is tudtam rólad, hogy az olasszal is elbánsz! Awww <3

      Törlés
    5. Nem tudom, nekem csak ezek a bénázásai vannak meg, ne haragudj:).

      Micsodaaa? CILS B2 szinten! :) Mondjuk jónéhány éves történet, most már azért zavarba jönnék, ha bonyolultabb szituban meg kellene szólalnom, de egykor kifejezetten jól ment.

      Törlés
    6. Dehogy haragszom! Én több koncertjén is voltam. Na nem önként. Azóta mondjuk csömört kaptam tőle. Szóval hiába mágus :D , igazad van na. Maradok Enriquenek a nyikorgásánál. :)

      WOW! Le a kalappal!!!!!

      Törlés
    7. Képzeld Bezzeg, egyszer voltam Enrique koncerten véletlenül. Fiatal voltam és bohó, a koncert pedig ingyen volt egy szabadtéri fesztiválon, és valahogy odakeveredtünk. Borzongatóan nyálas volt a Hero élőben:)

      Törlés
    8. Mondom én, hogy van olyan, hogy akaratunk ellenére belecsöppenünk Enrique vagy Eros koncertekbe. :)))

      Törlés
    9. Ja és persze kb 10 kommentel ezelőtt összekeveredtek a fejemben az olasz macsó nevek, és igen, Ramazotti zseni szerintem is. Csak én vmi miatt azt hittem, h enrique-ről győzködsz:D. Bocsiii:).

      Ó, hát egy Eros koncertért ma is ölnék:)!

      Törlés
    10. Pacsi! :)

      Eros 2-3 évente megjelenik Bp-en, szóval van esélyünk. :)

      Gratulálok a poszthoz, nagyon élvezem!

      Törlés
    11. Ramazzotti, mint megtudtam, holnap jött volna Luxemburgba koncertezni, de health issue-k (bronhitisz) miatt eltolták április 7-re. Aszittem, már rég nincs turnézó korban...

      Törlés
  4. Ha már mindenki bevallja szörnyű bűneit, szerintem az enyémet nehéz überelni: titokban (azaz csak eddig) imádom a One Direction What makes you beautifulját. Nem találok rá magyarázatot, hogy miért. Nekem nem olyan kifinomult a zenei ízlésem, mint neked, de ez még tőlem is ciki.
    Ezt pedig anyudnak:) http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/03/14/ez_lenne_a_legjobb_valasztasi_plakat/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a One Direction-t teljesen megértem, gyönyörű, fiatal srácok boldog, vidám dalokat énekelnek, hát awww:).

      A plakátot köszi:).

      Törlés
    2. Jaj, azt a dalt én is szeretem :'D Ezen kívül időnként befigyel egy jó Britney Spears például. Elborultabb időszakokban még korunk nagy klasszikusa, a mulatós is megy, de falusi lány vagyok, úgyhogy talán ez valamelyest enyhít bűneim súlyosságán :D

      Egyébként az említett Bieber-dallal feldolgozás képében találkoztam ( https://www.youtube.com/watch?v=F1QNhIAlP8M ), amit jobban kedvelek, de tényleg megdöbbentően okés az eredeti is.

      Törlés
    3. jaaa, szerintem a mulatósnál megbocsájthatatlanabb nincsen! :) arra nincs mentség;)! mesélj, azon belül mit/kit kedvelsz?

      Törlés
    4. A Bieber-dalt Ed Sheeran írta, az eléggé érződik is a stílusán. Jobbak az új dalok, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy milyen kis beképzeltnek tűnik a srác.

      Törlés
    5. Azért a "kedvelni" az egy kicsit túl erős szó :'D Csak van valami ilyen perverz nosztalgikus érzésem vele kapcsolatban, mert előfordult már, hogy éreztem jól magam lagziban, ahol kötelező a mulatós, meg egyszer barátokkal poénból elmentünk mulatóspartiba, aztán megdöbbentően jó volt. Mondjuk azért addig nem jutottam, hogy effektíve pölö suliba menet hallgassam MP3 formátumban ezeket a csodákat meg önszántamból nem is kapcsolok a Nóta TV-re, vagy hogy hívják, tehát csakmá' menthető vagyok :D

      Törlés
    6. Jaj, most eszembe jutott az a brutális 60 perc, amikor három hete vezetésórán az oktatóm csutkahangerőn bömböltette a kocsiban a -török- mulatóst, majd közölte, hogy ezt élete végéig bármennyiszer tudná hallgatni, na, akkor az azért meggyötört [meg az is eszembe jutott, hogy ha most a forgalomban lennénk, akkor talán nem is lenne az már annyira soká, mármint az életvég]. Szóval a megbocsáthatatlansági állásponttal is totál tudok azonosulni.

      Törlés
  5. tőlem is egy pirulós pont az olaszoknak :D - én szétolvadok attól, ha valaki olaszul énekel (már a beszédtől is)

    és mindjárt meghallgatom a te zenéidet is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most hallgatom Milonka ajánlóit. Jók! Király Viktor mozgása i jó! A többieké is, de KV a "miénk".

      Törlés
  6. Szervusztok lányok! Nem szoktam kommentelni, de rendszeresen olvaslak titeket, ez a poszt megérintett :) Az olasz szerelmese vagyok. Íme egy kiváló olasz előadónő, szeretettel nektek :)
    https://www.youtube.com/watch?v=auzSnAlHrRM

    VálaszTörlés
  7. Modern Talking. Eletem elso angolul megirt
    levele 10 evesen egy szerelmes level Thomas Andersnek.(amire soha nem erkezett valasz.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaaaa, neha meg most is meghallgatom a Modern Talkingot. En is a Thomas Anders-ba voltam szerelmes!! :) a hugom a Dieter Bohlen-ba, fujjjjj... (De legalabb nem veszekedtunk)

      Törlés
    2. Na jó, hát ez evidens, nekem is megvolt minden lemezük bakeliten, de még mindig hallgatod/szereted? mert itt erről beszélünk:).

      Valamelyik nap ubereztünk Pillával haza hozzá hajnalban, és Modern Talking szólt a kocsiban, ahogy beültünk. Én egyből kérdeztem, hogy miafasz, megőrültek a rádióban? És mondta, hogy nem, ez egy album, imádja, hallgatja, tavaly is volt Modern Talking koncerten.

      Tavaly is volt Modern Talking koncerten. 2015-ben.
      :))

      Szóval te is jársz?

      Törlés
    3. Én is Thomas Anders! <3 Csak aztán jött Nora:(. Az uberes csávó szerint miatta lett vége a Modern Talkingnak! A szemét.

      Törlés
    4. Egesz biztosan a Nora tehetett mindenrol;) hogy hallgatom-e?;) olyannyira hogy tavaly a ceges bulira, amikor meg ott dolgoztam, kertem toluk arajanlatot mennyiert lepnenek fel. Ket napig remenykedtem hogy, ha harminc eves kesessel is, de igy jon valasz valamire Thomas Anderstol;) persze a manager valaszolt..Nem is voltak olyan dragak, de sajna igy sem ment at az ajanlatuk:(

      Törlés
    5. (és elfelejtettem említeni a kedvenc Kati szekciómat: Katie B-t (sztem zseni a kiscsaj) meg Katy Perryt. https://www.youtube.com/watch?v=UXzMPd9pib0

      Törlés
  8. Hat akkor en is szint vallok:
    Backstreet boys (kiskoromban egy eletnagysagu Nick Carter poszter logott az agyam folott, felnott fejjel csakis AJ-ert dobog a szivem) - a mai napig BARMIKOR tudom fejhangon visitani az osszes szamukat, ugy imadom.
    Miley Cyrus es hat Majka :'( :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Multkor egy kocsmaban VH1 ment a teveben, jobbnal jobb regi zenekkel, mondtam, hogy en addig fel nem allok amig nem lesz egy Backstreet boys szám, hát mit mondjak, nem kellett sokat várni rá! :-D

      Törlés
  9. Válaszok
    1. Gabesz, sajnos Szécsi Pál nem ciki egyáltalán, sőt;). Én Máté Pétert, és büszkén vállalom:). Egyéb?

      Törlés
    2. Ohhh. Izé, van egyéb is...Jó, néha meghallgatok egy-két Zámbó Jimmy számot meg Fekete vonatot. Van egy száma Caramelnek, amit nagyon szeretek. Demjén Ferenc az még a normál kategória, ugye?

      Törlés
    3. Nem, szerintem Demjén tömény horror;)

      Törlés
  10. Bieber dal Craig Davidtől <3-> https://www.youtube.com/watch?v=23wj7iXnYnA

    Cikiség: mulatós és anyukám imádta régen Jimmy-t, hát a Bukott diákon néha bekönnyeztem :D

    VálaszTörlés
  11. A "20 éves + tengerpart + piros kocsi + naplemente" kombinációhoz ez az egyik kedvenc mainstream szám:

    https://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs

    A mindenkori kedvenc azonban - noha a jópasi, a cabrio és a naplemente is rendben van - kevésbé mainstream. Érezni az idő múlását, mégsem (vagy talán éppen ezért nem?) életkorhoz kötött:

    https://www.youtube.com/watch?v=oGwXzrW5mFc

    Jaj, és a Halo. Nem nézek tévét, egyszer a rádióban hallottam, és annyira a fülembe ült, hogy sokáig kerestem egy-két elcsípett szövegfoszlány alapján a neten, mi lehet ez. Amikor két évvel később mutatta valaki a youtube-on, nem akartam elhinni, hogy többszázmilliós nézettségű, és engem, a keresés ellenére is, ennyire elkerült. Természetesen a képi világa csupa cukor, de hát ami édes, lenyelik:)

    https://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig

    VálaszTörlés
  12. najó, kijövök én is: Tarkan, Nickelback, Avicii :D

    VálaszTörlés
  13. Áááá mekkora poszt, micsoda kommentek! :))

    Na jó, szóval 14 vagyok, be vagyok sózva a pénteki sulidiszkó miatt, ahol ott lesz a srác, akibe reménytelenül szerelmes vagyok, na és lesz ez a szám is:
    https://www.youtube.com/watch?v=StlMdNcvCJo

    VálaszTörlés
  14. Én rádióban hallottam először ezt a KV számot, és leesett az állam, hogy ez ő. Iszonyat jó, fülbemászó!
    Egyébként Justin/Calvin/Ramazotti dettó, és a spotify saját listáimon vannak ilyenek, hogy Roxette, Beach Boys, meg Sean Paul :D soha nem tudtam válaszolni a milyen zenét szeretsz kérdésre.

    VálaszTörlés
  15. opsz, van még egy bűnöm: shania twain :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.youtube.com/watch?v=mqFLXayD6e8

      https://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg

      Törlés
  16. Justin Bieber pont emiatt a száma miatt kapott nálam második esélyt, azóta többet is hallgatok az új albumról. Elkezdett az a kérdés is foglalkoztatni, hogy miért is utálja a fél világ, megnéztem vele egy rakat interjút és egyébként mostanra egy fun srác lett. Azt, hogy miért jön be a lányoknak nem értem, de azt se miért utálják csóri fiút..

    VálaszTörlés
  17. ohhó, kedvenc téma :)
    nálam mulatóstól Prodigy-ig terjed a skála, elég változatos :D
    édesanyádat csókoltatom, Rick Astley-t én is imádtam kiscsirke koromban :)

    VálaszTörlés
  18. Los del rio: Macarena. Meg a lagzinkon is volt es nyomtuk a tancot, azok is akik nem tudtak de akartak ^^ persze azota tudjuk h van komolyabb koreografia, alih varom h eltancolhassam <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeeeeeeee. :D Nem gondoltam volna, hogy van rajtam kívül Macarena fan. Tavaly voltunk egy esküvőn Erdélyben, és van róla egy vágatlan videó, ahogy 30-40 embernek tanítom (már mezítláb) a Macarenát, és csinálják :D.
      Macarenát minden esküvőre! :D

      Törlés
  19. Los del rio: Macarena. Meg a lagzinkon is volt es nyomtuk a tancot, azok is akik nem tudtak de akartak ^^ persze azota tudjuk h van komolyabb koreografia, alih varom h eltancolhassam <3

    VálaszTörlés
  20. hát ha Annalight Nickelback-je is ide sorolandó, amit én is imádok :) akkor Rihanna is, akit szintén imádok. Bár elég vegyes a viszonyom a zenéivel, én mindig arra várok, hogy kiadjon egy jó reggae albumot, ehelyett ... De volt olyan albuma, amit elsőre gyűlöltem, sokadszorra szerettem.
    Amikor a trópusokon voltunk nekem az ő zenéje nagyon oda való volt, minden este a laptopról főzés közben a Man Down üvöltözött, a többiek szerintem már agyvérzést kaptak tőlem, de nekem abban a környezetben még tökéletesebb volt.

    VálaszTörlés
  21. Én kicsit sem értek a zenéhez, szóval bármilyen szart meghallgatok, ha éppen az illik a hangulatomhoz. :-) Mondjuk nincs az az isten, hogy a latin lovereket örömmel hallgassam, bocs csajok. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudod te, mi az igazi romantika:)

      Törlés
    2. Amúgy tényleg nem. :-) Hopsz, rájöttem, mi az igazi cikiség, Ákos és Bonanza. Ifjúkorom emlékei. :D

      Törlés
    3. Pilla, a Bonanza még ma is menő házibulikban, szóval nem cink! :)
      Spotify-on követlek, nem rossz, nem rossz amit hallgatsz, csemegézek eleget. :)

      Ákost inkább hagyjuk, ő valahogy leírta magát már egy jó ideje, igaz mostanában még jobban..

      Törlés
  22. Óóó, milyen jó poszt és mekkora kommentek :D

    Hasonlóképpen, mint Pilla, én is kb. bármit meghallgatok, ha passzol a hangulatomhoz :) Ezek a kabriós-suhanós-nyaralós Calvin Harris, Avicii, David Guetta és társai zenék nagy gyengéim, gond nélkül tudok bármikor nyaralós-álmodozós hangulatba kerülni tőlük. Minden tavasszal összeállítok belőlük egy playlistet és a nyaralásig hallgatom, aztán a világ legjobb dolga a tengerparton suhanva (csak a cabrio hiányzik) előszedni és megélni, amiről álmodtam <3 Hogy színt is valljak: iszonyat gagyi, elmebeteg szám, de egy időben sokat hallgattam: https://www.youtube.com/watch?v=fmQxJzhR_48 És ezen a vonalon tudnék még ide szemetelni bőven :D Ugyanakkor a srác hangjától elolvadok, tök mindegy mit énekel: https://www.youtube.com/watch?v=OFetWQmfXvI

    VálaszTörlés
  23. Guilty pleasure: Jason Donovan! Van mèèg valaki, aki emlekszik ra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még szép! Játszott valami ostobácska filmben is :)

      Törlés
    2. Iszpessöliforjúúúúúú :Đ

      Törlés
    3. igenigen! a férjem fesikított, amikor meglátta, hogy az új gépemre is letöltöttem a best of albumot... :D

      Törlés
    4. amúgy sziasztok, zugolvasásból így coming outolni is jellemző rám...

      Törlés
  24. NA tudjátok mi a ciki? Hogy én egyáltalán nem ismerem a könnyű zenét.:-) Teljesen kimaradt az életemből.
    Csak és kizárólag klasszikus zenét hallgatok..:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jo, de hianyzik a könnyüzene? Mert ha igen, még bepótolhatod. Amugy hogyan lettél ilyen elfajzott? ;)) (meg ne sertödj!)

      Törlés
    2. Hát még cikibb, de nem hiányzik..-))) Van, hogy hallok valamit fél füllel, itt-ott, aztán ennyi. Van, amelyiket még egészen jónak is tartok, mások halálra idegesítenek, főleg ha full hamisan énekelnek..-)
      Hát a nagyszüleim zenészek, és a szüleim sem hallgattak könnyű zenét otthon, klasszikus zenében nőttem fel, nagyon sokat zenéltem. Amúgy is kilógtam a kortársaim közül, tehát ez már nem lett tényező vagy szempont.:-)

      Törlés
    3. Izé, erről eszembe jutott, hogy a gyerekeim is csak klasszikus zenét hallanak...

      Törlés
    4. Nem gondoltam volna, hogy a férjemen kívül van még olyan ember a világon, aki nem ismeri a könnyűzenét! :D (Viszont rajtam is sokat "nevelt", már én se nagyon ismerem. Ellenben két hangból felismerem Bachot. Na jó, háromból.)

      Törlés
  25. Még egy Eros Ramazotti-fan, hello :) ja, és Lenny Kravitz nyálas számai, ha éppen elvágyódom a szürke kis hétköznapokból;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lenny Kravitz nagyon messze van a cikitől! <3

      Törlés
    2. De én a hajába is szerelmes vagyok :D

      Törlés
    3. De én a hajába is szerelmes vagyok :D

      Törlés
  26. Calvin Harris, Avicii, All Saints régi számai :D (Part). Csomószor meghallok valami éppen népszerű slágert és valamiért megtetszik pedig alapvetően rockvonalon vagyok :D

    VálaszTörlés
  27. Én kizomba rajongó vagyok :D
    Nelson Freitas: https://youtu.be/cordADXcng0
    Anselmo Ralph: https://youtu.be/whH2oDg28-k
    Plusz egy ráadás brazil, amire örjöngve ugráltam hétvégenként a kis munkatársaimmal, amikor elkezdtem dolgozni: https://youtu.be/wzS61Jennkw

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok!
    Soha nem kommenteltem még itt csak zugolvasgatok csendesen, néha már mozogtak az ujjaim a billentyűzeten, de igazán most jött el az én időm.
    Régi sérelmem tört most a felszínre, Thomas Anders valami Nora nevű l̶o̶t̶y̶ó̶t̶ lányt szeretett és nem én kellettem neki 9 évesen... Pedig hányszor elképzeltem, hogy az én nevem lóg a nyakában, jajj... Az osztályban mindenkinek volt Modern Talking jelvénye, ebből az őrületből nem maradt ki senki, én még a "dipóm" belsejébe is beírtam filctollal, hogy I love Thomas Anders. Bevallom, hogy a magyar változatot is hallgattam és néha még rákeresek a youtube-on a csókszorcsókra. (abból a Pajtás újságból, amiben a Modern Hungária poszter volt négyet vettem. Nem tudom, miért pont négyet, de egymás alatt (!) volt kirakva a falra a négy egyforma poszter, rúzsos szájjal puszilgattam Bodnár Attilát és Fenyő Mikit felváltva.

    És hát néhány évvel ezelőtt - természetesen teljesen véletlenül keveredtem oda, ez egy ilyen műfaj - Debrecen főterén a szakadó esőben együtt énekeltem a Ricchi e Poveri-vel, hogy "sará perché ti amo"...
    Magyarázatra szorul még néhány Scooter koncert is... Férfiasnak látom H.P. Baxtert. Durva, mi?
    Persze IRL azt játszom, hogy én egy kőkemény rocker lány vagyok, csak titokban turkálok a szemétben, de nagyon de nagyoooon tudom élvezni :)

    VálaszTörlés
  29. Bonanza Banzaj.
    En kerek elnézést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most vallottam be ugyanezt. :-)

      Törlés
    2. Jó, eljött a pillanat, hogy feltegyem a kérdést:
      Depeches vagy vagy Bross-os? :-D

      Törlés
    3. Depeches!!
      Vagy esetleg Cure-os, nalunk az volt a 3. Opcio.

      Törlés
    4. Mar a feltételezés is felháborító 🙃

      Törlés
    5. En meg most is jarok Depeche Mode buliba.de az nem is a ciki kategoria sztem;)

      Törlés
  30. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  31. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  32. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  33. Jennifer Lopez es meg durvabb a kiscsira koromban a szivtoresek, felnemhivasok gyogyitasara Edda-lirak.
    :-D :-D
    A kilencvenes evek eurodisco zenejerol meg ne is beszeljunk :-D
    Zsenialis ez a poszt.

    VálaszTörlés
  34. Nekem nagyon sok gyónni valóm van :] Alapvetően én a bakancsos-tornacipős rocker lány vagyok, de az MP3 lejátszómon van néhány olyan igazi fiúbandás "nyári" sláger :D

    Owl City&Carly Rea Jepsen: Good time
    https://www.youtube.com/watch?v=H7HmzwI67ec

    Szintén Carly Rea Jepsen Call me maybe (ebből a katonás verziót 1000000000000 láttam!)
    https://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic

    Nálam már masszív Zs kategória, de Szabó Zsófi :D

    https://www.youtube.com/watch?v=bjwjnyYqwk0
    https://www.youtube.com/watch?v=JMEIN2AfkJc

    SP, akinek a zenéjével nem tudok azonosulni (viszont emberileg nagyon a topon van a srác, és ügyes fotós), de ezen a dalon mindig jól szórakozok :] (Nem szeretném a karizmokat sem figyelmen kívül hagyni)
    https://www.youtube.com/watch?v=cUenXhQabcI

    Wellhello: Rakpart
    https://www.youtube.com/watch?v=HUp0WTVi55Y

    A legcikibb dal az MP3 lejátszómon pedig ez:
    https://www.youtube.com/watch?v=KUmrNavXsd0

    VálaszTörlés
  35. az agyam tele van a 90es évek egy-kétslágeres előadóinak dalszövegével... illetve ellágyulok még egy ice-ice babyre vagy salt'n' pepára is....

    VálaszTörlés
  36. úristen, én csak pillogok itt, hogy mi ez a nyüzsgés, miről maradtam le? :O :D

    VálaszTörlés
  37. Jackson, mindenek előtt. U2, Queen, Pink Floyd, Springsteen, ha nyunyó gunnyaszt a vállamon, Beethoven űzi el.

    Ő nem zenész, de emiatt imádom ( a hangját ):
    https://www.youtube.com/watch?v=TWpKtko55bg
    ((( akár hűtlenségig ;D )))

    VálaszTörlés
  38. Én, aki mindent meghallgatok, most olyanokat néztem, kerestem rá dolgokra, hogy most egy ideig felfrissítettétek a zenei világom. Kinyílt egy ajtó! :)

    Ilonka remek poszt! A kommentek meg grátiszok, nagyon nagy bónusz, mint fizukor a múlt haviból maradt elfelejtett ezresek. :)

    VálaszTörlés
  39. Ez így nem maradhat, hogy senki sem említette, úgyhogy ideírom a saját guilty pleasure-t, és reménykedem, hogy ilyen régi poszt kommentjeit már senki sem olvassa: Taylor Swift, bizony. :)

    VálaszTörlés