2016. március 25., péntek

Open up your arms, you won't regret it

Amikor külföldön éltem, jártam Creative Mornings-ra, ami egy havonta megrendezett, reggelivel egybekötött előadássorozat, és nekem annyira bejött, hogy szívesen jártam volna itthon is, de hát ki ér rá péntek reggel 8-tól 10-ig? Viszont most nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy most pénteken van a következő, hát még, mikor kiderült, hogy egy exem formatervező öccse az egyik előadó! Elhívtam Ivory-t, mert sejtettem, hogy ő ráér, és valószínűleg érdekelni is fogja, és persze, igazam volt, volt kedve eljönni.

A Brody Studios-ban került az esemény megrendezésre, ami csudálatosan néz ki, jártatok már ott? Ez amúgy egy privát klub, ezt mondjuk nem nagyon értem, hogy miért jó, de mi kaptunk egy pass-t, amivel járhatunk a rendezvényeikre, mondjuk nem áll fenn a veszély, hogy ott fogok vacsizgatni péntek esténként a celebekkel, de azért köszi. Korán érkeztem, és így beszélgettem kicsit öcsivel, aki mesélt egy csomó érdekességet, ők Red Dot díjat nyertek az egyik munkájukkal, ami olyan a design világában, mint az Oscar a filmeknél, szóval nagyon, nagyon ügyesek (ezek ők). A prezijük is szuperérdekes és vicces volt, jó volt látni két ilyen jó kiállású, tehetséges, sikeres, remek humorral megáldott, hihetetlenül laza embert, ahogy óriási szenvedéllyel beszélnek a munkájukról.




Idén először vittem be Budapestre a bicajom, sütött a nap és suhantam mindenfelé, annyira jó volt, úgy vártam ezt. Teljesen más, sokkal szabadabb érzés így csavarogni a fővárosban. Azt hiszem, mostantól újra sokkal több időt töltök a fővárosban.  




Ezt meg a szombati reggeli mellé küldöm szeretettel:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése