2016. március 24., csütörtök

Tinder

Tinder.

Tegnap megjelent egy fiúcska, akivel matcheltünk is (ha mindketten szimpik vagytok egymásnak, akkor ezt jelzi a rendszer, ezt azon szerencsések kedvéért írom, akiknek kimarad az életükből a Tinder). Nagyon helyes volt, sötét haj-szem, de nem túl helyes, korrekt fotókkal, némi humor, több fotón is bringa, pont a zsánerem. Ritkán látok olyat, aki elsőre ennyire szimpatikus, akiről érzed, hogy jó fej, okos, valami megfog benne, betippeled, hogy sok közös van bennetek. Szeretek az intuíciómra támaszkodni, és olyankor akár a kezdeményezést is szívesen a kezembe veszem, és már a billentyűzet fölött voltak az ujjaim, mikor írt: 

Ő: Szia! Én: Szia:)! Ő: Randizunk? Én: Ezt hogy érted? Ő: Találkozzunk:)! Én: De hát még azt sem tudod, van-e agyam! Ő: Jajmár, mindenki ezzel jön, látszik a képekről, hogy van. Meg hát először úgyis a tested érdekel. Én: Jajó. 

És unmatcheltem. Ennyit az intuícióimról. 

A múltkor meg az edzőteremben volt olyan, hogy egyedül voltam, és kiszúrtam a srácot, akit még sosem láttam azelőtt, sötét, hullámos haj, magas, vékony de izmos, az a típus, akihez nagyon tudok vonzódni, titokban gyönyörködtem benne picit, míg a haverjával erősítettek. Amikor végeztem, beültem a szaunába, és igencsak megörültem, mikor beléptek ők is. Beszélgettek, és a fiúról néhány perc alatt kiderült, hogy eléggé nagyképű, felszínes, egyáltalán nem szimpi, a barátja, akit addig észre sem vettem, viszont egy komoly, mégis zseniális humorú, gyönyörű hangú, intelligens fiú, akivel bármikor szívesen átbeszélgetnék egy estét. Mire kiléptem a szaunából, már ezerszer vonzóbbnak találtam őt, mint az elsődlegesen preferált fiút. 

És emiatt gondolom azt a Tinderről, hogy kvázi esélyem sincs eltalálni, hogy ki az, akivel tényleg érdemes lenne megismerkednem, mert igen felszínes módon csak a helyesség+szimpiség alapján húzom a srácokat jobbra, miközben a nagy valószínűséggel sokkal inkább hozzám illő, és a való életben nagy eséllyel sokkal izgalmasabb fiatalembereket az 'uncsi' kategóriába helyezem, és balra húzom őket. De hát nem húzhatok mindenkit jobbra. 

Ráadásul chatelni sincs kedvem, meg hát időm se nagyon, szerintem nem én leszek a Tinder reklámarca, mint sikertörténet. 

13 megjegyzés:

  1. nem lehet, hogy viccelt? vagy ezt igy tenyleg a masodik mondatnal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, az is lehet, hogy viccelt;). Bár erre kevés esélyt látok. Szerintem ő nem a nagy őt keresi, na. :)

      Törlés
    2. én azt kérdeztem a fiúktól mindig azonnal, hogy gazdagok-e. (for the record: nem komolyan)
      lehet hogy ez is csak ilyen shitteszt volt :)

      Törlés
    3. akkor most a humorérzékem hiánya miatt buktam ezt a cukifiút:(?

      Törlés
    4. nem tudom :D
      ugyanakkor nem elhanyagolandó infó, hogy volt rólam egy bikinis kép is, amire utólag mindannyian mondták, hogy fontos volt látniuk.
      szomorú, de ez van :(

      Törlés
  2. Az én egyébként elég okos meg normális emberem mindig azt mondja, hogy a férfiak vizuálisan döntenek. Kb. ugyanazt mondja, mint amit ez a szegény kidobott fiúd:)

    VálaszTörlés
  3. Amikor a párbeszéd végére értem, felnevettem, és az jutott eszembe, hogy: „Na, ez biztos jó fej ember, és Ilonka is milyen lazán vette a poént.” Erre törölted (vagy hogy kell kifejezni tinderes szakszóval). Szóval szerintem is csak viccelt... Sok ember ismerkedik úgy, hogy poénokat lő el, és megnézi, hogy reagál a másik - ez végül is egy jóféle szűrő, mert akinek van humora, annak általában esze is. Persze neten keresztül elég sűrűn félre lehet érteni a másikat, az tény... Pláne, ha valaki smiley-t se használ. Szóval ja, nem lehet tudni, mire gondolt. Nem tudom, milyen ez a Tinder, de így elsőre csak képet láttok egymásról, vagy adatokat is? Mert azért ha el tudott rólad olvasni pár szót, csak le tudta szűrni, hogy nem egy könnyűvérű maca vagy, nem? :/

    VálaszTörlés
  4. nekem se jott be a tinder, kb 1 evig fenn volt, de mimdig csak masoktol hallottam sikersztorikat

    VálaszTörlés
  5. Szerintem meg ez sajnos csak úgy megy, hogy beszélgetni kell. Sokakkal, sokat. Mert egy-egy szerencsétlen indítás még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a srác idióta, csak hát tök nehéz elkezdeni egy beszélgetést, én például hülyét kapok a mit dolgozol, mit csinálsz szabadidődben és hasonló kérdésektől.

    VálaszTörlés
  6. nekem tinderről volt mindkét fajta, aki viccelt ilyennel meg aki nem. Így volt olyan randim, ami az egyik legjobb beszélgetés volt meg olyan is, hogy fél9-kor volt a találka és én már háromnegyed9-kor otthon voltam.
    Mert ha te viszont azt mondod, hogy oké, találkozzatok, de nem lesz szex, akkor arra azt hiszik, viccelsz. Nem mind, na.

    VálaszTörlés
  7. Nekem meg most pont az volt, hogy vagy egy hétig beszélgettem valakivel nagyon sokat. Viccesnek, aranyosnak tűnt. Mondjuk a találkozó előtt már volt egy-két furcsa megnyilvánulása, amin elbizonytalanodtam, aztán, amikor a randin megláttam, már abban a pillanatban tudtam, hogy nagyon nem. A fent lévő képei korrektek voltak, de így élőben meg egyáltalán nem láttam már vonzónak. Beszélgettünk azért viszonylag sokat, de eléggé sértette az elutasítás. Lehet tényleg kár volt, ilyen hosszan csetelni, talán hamarabb ki kellett volna derítene, off-line is olyan vonzó-e.

    VálaszTörlés