2016. április 7., csütörtök

Bare feet and strawberries

A héten minden nap 7-8 órám van, kivéve ma, ma csak 5 volt. Tegnap fél 10-kor már aludtam, és aztán reggel magamtól ébredtem az óracsörgés előtt 5 perccel. Az utolsó órám vége után 15 perccel már kezdődött az edzés, és bár közel van az edzőterem a sulihoz, igencsak söpörnöm kellett, hogy időben odaérjek és legyen időm átöltözni. Szaunáztunk, aztán nálam ebédeltünk, de Phoebe hozta a kaját, zöldség-lasagne-t csinált, amiről azt mondta, hogy 350 kcal van egy adagban, szóval totál tiszta lelkiismerettel és hatalmas étvággyal lapátoltuk befelé. Aztán tartottam neki egy angolórát, mert hamarosan elutazik a pasijával Prágába, és kicsit szeretett volna gyakorolni. Nekem sokszor fogalmam sincs, mennyire tudnak a barátaim angolul, és szoktam örülni, ha tudnak, no meg az is jó érzés, ha segíthetek. Ügyes volt, és laza volt, hogy simán elcseverésztünk angolul, semmi kínosság, mondjuk nekem persze nem kínos, de az ismerőseim annak szokták találni, legalábbis az elején. 

Nyílt itt a városban egy háda, elmentünk megnézni, és még emlékszem, régen hogy szerettem a turkálókat - hát, most meg kellett állapítanom, hogy a hideg kiráz tőlük, pedig esküszöm, próbálkoztam, fel is próbáltam egy ruhát, de ááá. Utána már csak a telefonomat nyomogattam, míg Phoebet vártam, bezzeg ő felvásárolta a fél üzletet. 

Imádtam ma, hogy nyár volt, hogy a pólóm fölé elég volt egy szál zakót húzni, és hogy amikor hazaértem, a konyhapultomon uborka, retek és egy tál eper várt, amit anyu vett nekem.

6 megjegyzés:

  1. ...és mostantól hétről-hétre egyre finomabb, egyre eperízűbb epreket lehet enni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amit tegnap ettem, az is meglepően finom és édes volt, pedig nem erre számítottam. ahh

      Törlés
    2. Nagyon sokat elmond, hogy honnan származik, pl spanyol epret (vagy bármilyen gyümölcsöt) sose veszek, mert teljesen ízetlenek. Itt már van német és tényleg finom, már nem kell sütit vagy gyümölcsös joghurtot csinálni belőle, hogy ne legyen csalódás. Tavasz, tavasz, tavasz!

      Törlés
  2. ez csak nem egy arany birkenstock?? vagy ha nem, honnan van? iszonyú jó!

    amúgy a turkálókat illető csalódottságodat teljesen megértem, karácsony körül annyit próbálkoztam amennyit nem szégyenlek, és minden ilyen borzasztó színes muszlin/poliészter valami 1995-ből :(

    VálaszTörlés