2016. április 6., szerda

In bed by 9PM

Ma majdnem blogoltam a suliban, de aztán persze beírtak helyettesíteni. Régebben úgy szerettem a lyukasórák alatt blogolni, de már nincsen olyanom sajna, de tényleg, ezen a héten mondjuk kettő lesz összesen, a többi nagyüzem. Úgy várom az április végét, mint a messiást. Na de nem panaszkodni ültem le.  

Nagy kalandok nem történnek, továbbra is a munka-edzés-mit egyek háromszögről szólnak a napjaim. A fennmaradó időt (ez olyan 2-3 óra maximum lefekvésig) igyekszem hasznosan eltölteni, ami vagy kutyasétáltatás lesz végül, vagy ülök a kanapén és bambulok ki a fejemből, esetleg gyorsan főzök valamit a következő 1-2 napra (amiért másnap délben halálosan hálás vagyok magamnak). Lehet, hogy ezt az időszakot tudnám hasznosabban tölteni, például ha naponta ennyi időt fordítanék a Programozás for Dummies esetleg a Tanuljunk könnyen és gyorsan japánul című könyvek tanulmányozásával, akkor 1-2 év alatt egész komoly eredményeket érhetnék el ezeken a területeken. De leginkább megvacsizom, frissítgetem a bloggert, hátha ír valaki, vagy salátás (és körömlakkos) ötleteket stírölök a Pinteresten. Fárasztó ez a felnőtt élet. 

A nap történése, hogy ma hazajöttem az iskolából, és nagy meglepetésemre az összes tulipán kinyílt a kertben, ez több száz piros vagy sárga fejecskét jelent, és mind egyszerre döntöttek úgy, hogy akkor ők most kinyílnak - hello tavasz. Ez azért hír, mert tegnap még csak egyetlenegy tulipán volt kinyílva. Gyönyörű így a kert, és olyan sok van, hogy észre sem lehet venni, ha az ember szed néhány csokorra valót. Úgyhogy a lakás is csupa tulipán. 

Még akartam valami cukker kis illusztrációt berakni ide, de annyira álmos vagyok, meg kedvem sincs, hogy inkább nem.  

Ja, és OMG 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése