2016. április 20., szerda

Bipolar sunshine

Lyukasórák, yaay:).

Tavaly nyáron, mikor már nem volt tanítás, de itt kellett bent ücsörögni a suliban, unalmamban rendeltem egy kék Avon szempillaspirált. Nem nagyon használtam, de 1-2 hónapja néhányszor elővettem, és óriási sikere volt. Nekem természetes, sötét szőke hajam van, világos szürkés-kék szemem, és mindenki azt mondja, hogy nagyon jól áll, meg hát nekem is tetszik, egészen vibráló-kék, teljesen kinyitja a tekintetem. Meglepően jó minőségű, gyönyörűen különválasztja a szempillákat. Ráadásul simán elmegyek benne edzeni, szaunázom, és nem folyik le, pedig nem kifejezetten vízálló. És mindössze 990 forint.

Ezen annyira belelkesültem, hogy rendeltem belőle még egyet, valamint mellé egy zöldet és egy feketét is.



Tegnap az egyik végzős srác mutatta ezt a zenét, kezdődő nyár hangulat, én imádom, szerintem nektek is tetszeni fog.

6 megjegyzés:

  1. Most vegigpörgettem egy csomo regi bejegyzest, altalaban nagyon tetszenek a szamok, amiket kiteszel, en meg mar unom a zeneimet, szoval szureteltem egy kicsit :D es varom az uj tavaszi-nyari-szerelmes-akarmilyen szamokat!
    A szines pillapödrök meg nagyon menök.

    VálaszTörlés
  2. Fuh, olyan kéket én is rendeltem, meg lilában is és barnában az ugyanolyan paraméterű szemeimhez és pilláimhoz, mint a tied, de nekem nem nagyon váltak be. A barnát beszáradásig használtam, de csak a színe miatt, a minősége nem nyűgözött le. Potyognak. A színesek meg egyszerűen nem látszanak színesnek a pillákon. Talán valami fehérrel kellene előbb lekenni őket? Fene se tudja, szóval nekem ezek ott állnak a sminkes cuccaim közt. Furcsa, hogy ennyire tud különbözni egy termék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem sötétek a pilláim, úgyhogy a színesek vagy 3-4-5 réteges festés esetén látszódtak csak, ha megfelelő irányból jött a fény vagy amikor olyan spirálom volt, aminek az egyik végében fehér trutyi volt és a másikban pedig színes.

      Törlés
  3. isadora kék szempillaspirált próbáljtok ki. electric blue színe van még a barna pillán is!

    VálaszTörlés