2016. április 14., csütörtök

Give me that 'can't sleep' love

50 körüli matchem van a tinderen, (azoknak a szerencséseknek a kedvéért, akik nem ismerik a tindert: kölcsönös szimpátia áll fenn), néha ír valamelyik, hogy szia! , ezt az üzenetet úgy átlag egy hét alatt veszem észre, akkor meg már úgy vagyok vele, hogy tökmindegy. Szóval nagy kaland. 

A múltkor viszont belefutottam egy olyan fiúba, aki iszonyú szimpi volt, értitek, a többiek is tetszenek, de ő valahogy... Valahogy úgy éreztem, hogy ő különleges. Konkrétan szétizgultam magam, hogy vajon matchelünk-e, és egészen szomorú lettem, hogy nem. Aztán 2 nap múlva viszont mégiscsak. De nem jelentkezett (a fiúk nagy része nem szokott), és akkor úgy voltam vele, hogy fuck it, what's to lose, írtam neki, csak két sort, de írtam. És nem válaszolt. 

Közben találkoztam Pillával meg Phoebe-vel, és mindkettőjüknek elmeséltem, hogy van egy crushom, csak épp azt sem tudja, hogy a világon vagyok (én meg a képeit mutogatom a barátnőimnek, haha). Ezen kicsit szomorkodtunk, de hát az élet nem áll meg. 

Vasárnap viszont írt:). Egészen lelkesedett, végigchateltünk egy délutánt, megnéztünk (kvázi) együtt egy bicajversenyt, aztán megkérdezte, hogy van-e kedvem randizni. Szerintetek volt?

És tegnap volt a nagy nap, és hát kurva nagy várakozásokkal érkeztem, rettegtem, hogy csalódni fogok, mert nem olyan lesz, más lesz, nem nekem való lesz, nem tudom. De attól féltem a legjobban, hogy én nem fogok neki tetszeni. 

De nem így történt. Hanem az, hogy körülbelül 10x annyira jó pasi, mint amilyennek képzeltem, 10x olyan jó fej, 10x olyan vicces, és minden várakozást felülmúlóan odavan értem. És most azt hiszem, hatalmas kalandok várnak rám vele, és kurvajó nekem. Vagy az is lehet, hogy soha többé nem hív fel, de szurkoljatok, hogy ne így legyen. 

20 megjegyzés:

  1. Szuperság!:) Én is drukkolok.:)

    VálaszTörlés
  2. wow, de nagyon jól hangzik! :* :*

    VálaszTörlés
  3. Wooow, tökjó! Én is drukkolok :)

    VálaszTörlés
  4. Talán furán fog hangzani, de szerencsés vagy a pasizassal -is. Tudom, tudom. De vannak baratnoim, akik évek óta nem találtak olyat se akit lekopnenek, nem, hogy olyat akiért így lelkesednenek. Te meg tavaly is randizgattal, emlekeim szerint 2 jobb pacak is volt. Pedig gondolom a baratnoim se nem jobbak se nem rosszabbak. De valamit nem jol csinálnak, vagy más a sorsuk, nem tudom. Csak úgy szeretnem ha mindenkinek lenne párja... Ha van valami jo praktikad ne tartsd magadban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azért szakértem meg ezt a kérdést, mert mi is így találkoztunk a férjemmel és 10+éve együtt meg van egy poronty is. Nincs nálam a bölcsek köve, de egyszerűen nem szabad feladni. Szerintem 3szor iratkoztak le, mire találkoztunk. Pont így kezdődött, mint Ilonkanal, 3 hónapig egyikünk írt a másik éppen eltűnt- leginkább ő:). Már az első találkozásnal volt valami ami máskor nem- szóval hinni kell a megérzéseknek. És millió mellényúlásom után a férjem profilját egy fiú barátom választotta.

      Törlés
  5. ennél sokkal több részletre van szükségünk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még túl friss a dolog, nem akarok túl sok mindent kiadni, mert ki tudja, mi lesz:)

      Törlés
  6. Szuper!! A randitól ugye írsz részletesebben? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, hát legalább helyszíneket meg mit ettél meg ilyen publikus részeket :) amúgy abból is látszik, hogy komolyabb a dolog, hogy azért ennél többet szoktál írni a randikról!

      Törlés
  7. úristen, én azt hittem, minden új posztodat öt percen belül elolvasom - erre viszont csak most találtam rá, mikor elkezdtem visszapörgetni, mert úgy tűnt, erősen lemaradtam valamiről. szóval: HATALMAS drukkok, és hurrá, és legyen igazi tavasz meg nyár - és aztán legyen úgy még ezer évig!!!!! <3

    VálaszTörlés