2016. április 3., vasárnap

Guess who

Emlékeztek még rá, hogy ezer éve, a régi blogomon volt nyereményjáték? Volt ez a kép: 

Meg kellett írni, hogy kit ábrázol, és lehetett nyerni egy csomó Lindt csokit. Selinda volt a leggyorsabb, tudta is a megoldást, küldtem neki csomagot, és azóta szoktunk virtuálisan barátkozni kicsit. Ő orvos, Portugáliában él, nagyon, nagyon hangulatosan ír, és rendkívül cuki dolgai vannak. Mondjuk az utóbbi időben nagyon keveset posztol (pedig igencsak lenne miről), de megígérte, hogy ez ezentúl máshogy lesz, méghozzá személyesen, ugyanis tegnap pedig végre találkoztunk. Ott volt még Marcipán, Mia és Pilla, a Castroban vacsiztunk (mind a négyen Piknik kosarat, ami friss tepertő, márványsajt-krém, pástétom, kenyér, meg mindenféle roppanós zöldség, kóstoljátok meg, ha finomat akartok enni) és szuperjó volt, őrületes témákat beszéltünk ki, szerintem az asztalszomszédaink is jól szórakoztak. Annyira jó, mikor online ismeretségekből igazi barátságok lesznek. 


Sajnos most nem lehet nyerni, de majd lehet, hogy kitalálok valami mást. :) 

11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. a nyereményjátékban barátok és családtagok nem vehetnek részt:)

      Törlés
  2. 1: jaj de kár, hogy nem voltam otthon!
    2: ki van a képen?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1: igen! ha legközelebb itthon vagy, neked kell nyomulnod!
      2: Na, ki?:)

      Törlés
  3. egészen felnevettem, hogy mégis mit keres a blogodon Sztálin? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem emlékszem, hogy annak idején hogy futottam bele:) de hát milyen kis szimpi, jóképű, aztán tessék. na és akkor ezzel kapcsolatban is tudnék párhuzamot vonni a Tinderrel, döntsél 1-2 kép alapján, pfff

      Törlés
    2. Ez komoly? Tényleg Sztálin??!! (Bocsánat h műveletlen vagyok..) durva...

      Törlés
    3. ugyan már, én is állítom, hogy csak véletlen tudtam :D

      (amúgy milyen jó vicc lenne ezzel a képpel csinálni egy tinder profilt??!!)

      Törlés
    4. Szerintem így is pont elég 'vicces' profil van már;)

      Törlés
  4. ez arra emlékeztet, amikor a főiskolán a történelem tanárunk különböző "beugrókat" csinált, hogy egyáltalán vizsgázni mehess (ahova vihetted az egész fél éves jegyzeteid, szóval el lehet képzelni, hogy 1. vagy nagyon hülye 2. vagy nagyon durva vizsga volt, ahol nem segített rajtad a jegyzet...az utóbbi persze), de a lényeg hogy a beugrók olyanok voltak, hogy 2 teljes oldalon keresztül fényképek voltak a történelem fontos embereiről és fel kellett ismerned őket. Amikor órákat memorizáltam a több száz arcot annyira nem rajongtam érte, de egyébként nagyon tetszik az ötlet, hogy a diákok fejébe verjenek valamit. Magamtól én sem álltam volna neki ilyesminek :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés