2016. április 21., csütörtök

Sick of it all

Mondjuk olyan is volt (van), hogy tegnap délután voltam edzeni, bementem Budapestre, és mielőtt találkoztunk volna, császkáltam egy kicsit, mert szerettem volna venni egy ruhát a ballagásra, mert végzős osztályfőnökként igencsak a középpontban leszek, jó lenne villantani. Persze nem találtam semmit, még olyat sem, amit felpróbáltam volna, ráadásul állítólag hideg lesz meg esni fog. Nem tudom. 

Na mindegy, és ahogy kavarogtam, éreztem, hogy mintha valami nem stimmelne, egyszer csak eltűnt belőlem az energia és elkezdett nagyon fájni a torkom, de így egyik percről a másikra kábé. Eszembe is jutott, hogy na, de szuper lesz, ha beteg leszek, de aztán mikor megérkeztem hozzá, az endorfinok már elnyomták minden kétségemet, eszembe sem jutott többé a dolog. Reggel hazavonatoztam, bementem bicajjal (ami az állomáson várt) dolgozni, és akkor már úgy fáztam, hogy rázott a hideg és minden ízületem fájt. Egy darabig még szenvedtem, tartottam az órákat, de aztán összefutottam az igazgatóhelyettessel, aki azt mondta, hogy most azonnal menjek haza, illetve dokihoz. 

És hát valami durva vírus, szuper, úgy örülök. Aludtam, beszedtem a cuccokat (teljesen megdöbbentem, hogy Cataflamot írt fel, nem a Dolot, hanem az eredetit, amit akkor szedtem, mikor a mandulámat kivették), és most jobb. Megint azt mondta, hogy igyak forraltbort, mert az fertőtleníti a torkot, kérdeztem, hogy a Cataflamra? Azt mondta, nyugodtan. Hát, oké. Biztosan a magyar borfogyasztás fellendítésén dolgozik, esetleg benne van a májátültetés-bizniszben, vagy nem tudom mire vélni az ügyet. 

Nem érek rá betegnek lenni, annyi mindent csinálnék. :(

15 megjegyzés:

  1. Szerintem a Cataflam az új C-vitamin, mert ma nekem is ezt írták fel, és nem értem, hogy a hányós-hasmenős vírusra ez miért jó, de kiváltom, mert fejfájásra jó lesz még.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó az mindenre, hányós-hasmenésre, fogfájásra, fejfájásra, másnaposságra, buliba... vodka bomba cataflan! :) Bocsmár, nem tudtam kihagyni. :)

      Törlés
  2. Menő a Flector is, mint fájdalomcsillapító, nekem mindenhez ajánlják :D
    Mindenesetre gyors jobbulást! És olyan jó olvasni a pasidról ;)

    VálaszTörlés
  3. az enyém mindenre xanaxot akar felírni. Anyunak a vérnyomására (túl alacsony), nekem legutóbb az izomfájdalmaimra, de már máskor is akart.

    Jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Xanaxot. Remelem vodkaval, mert ugy tenyleg barmire jo, amennyiben a teljes kiutodes segit. Dobbenet...

      Törlés
  4. Nekem Cataflamot a nőgyógyis bajaimra írtak fel, szóval ez tényleg mindenre jó lehet.
    Az én dokim meg mániákus antibiotikum felíró, szóval Mike, ha gondolod csereberélhetünk Xanaxot antibiotikumra. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dílerkedhetünk :D
      amúgy gondolkodtam rajta, hogy ki kéne váltani, mások hogy örülnének neki. Én a múltkori kiboruláskor (december vége felé) gondoltam egyet, kipróbáltam, de nekem nem jó. Aznap letompít, ezzel nincs is gond, de utána két napig olyan szinten KO vagyok, hogy hihetetlen. Teljes darkness, depihangulat, elbőgöm magam azon, hogy nem elég puha a vaj és hasonlók. Szerintem a xanax velem nem kompatibilis.

      Törlés
    2. Nincs mese, baj esetén válaszd a hagyományos gyógymódot: igyál (pálinkát)! :D

      Törlés
    3. A pálinka és a cataflam mindenre jó. :-) Amúgy tényleg, mert nemcsak fájdalomcsillapító, hanem gyulladáscsökkentő is. Mellékesen meg lázcsillapító hatása is van.

      Törlés
  5. azonnal találkoznod kell a gyógyító pasiddal! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy attól félek, hogy őt is megfertőzöm. :( Mondjuk nagy eséllyel már megtörtént a dolog, bár ő még jól van. Meg eléggé köhögök és levert vagyok, voltam már szexibb ennél.

      Törlés
  6. Micsoda sziporkázás folyik itt a hozzászólásokkal! :D

    VálaszTörlés