2016. május 17., kedd

Helyzetjelentés

A kedd álruhás hétfő. Amúgy nem lett volna, mert kipihentem magam a hétvégén, de ma bent aludtam Budapesten, és hát nem sikerült túl sok órányi alvás abszolválni egyikünknek sem. Csak a 4. órára kellett bejönnöm, amúgy nem is lett volna ma órám egyáltalán, de helyettesíteni beírtak néhány órára, persze nem bánom. Ez valami fura perverzióm, hogy szeretek idegen osztályoknak órát tartani.

  • Örülök: ...mert bármennyire fáradt vagyok, folyamatos vigyorral az arcomon mászkálok a suliban. Annyi kaland, izgalom, rejtély, lehetőség egy bimbódzó románc, és még sokkal inkább az, hogy ha a partner ilyen aktívan, kalandvágyóan és lelkesen áll az egészhez, mint nekem Dani. Egy szimpla hétfő estét is képes úgy prezentálni, hogy úgy érzem, mintha valami óriási dolgot ünnepelnénk. 
  • Szomorkodom: ...reggel még olyan szép napsütésben jöttem haza, hideg sem volt, ha viszont most kinézek az ablakon, akkor inkább tippelnék novemberre, mint május közepére, hát brrr. Én rendesen kabátot hordok, oké, őszi-tavaszit, de akkor is, kell alá kardigán, meg sál, meg mittomén. Két éve ilyenkor Pillával fürödtünk a Balatonban, most meg. 
  • Izgatott vagyok:  ...jó értelemben. A pasim új lakásba költözik 1-2 héten belül, és hát nagyon izgalmas ebben részt venni, tervezget rengeteget, hogy mi, hogyan legyen, és bevon, pedig hát szinte alig ismerjük még egymást. 
  • Várom: ...a nyarat, az első napozást a Duna-parton, a lepirult arc érzését, a szabadtéri koncerteket, a fröccsel a kézben megnézett naplementéket.
  • Szeretnék: ...utazni. Majdnem elutaztunk a hosszú hétvégén, csak ki kellett volna vennem hozzá a pénteket, és én olyat nem tudok.
  • Sütni fogok: ...ki kell használni a spárga szezont, szerintem délután sütök spárgás quiche-t (ezerszer kipróbált recept ITT)
  • Sport: ...a héten nem jutottam el az edzőterembe, viszont otthon többször is edzettem, annyira jó videók vannak fent a youtube-on, most EZ a kedvencem, fél-1 perces gyakorlatokból van összerakva, zsírégető, 40 perc csak, de nagyon bejön. 
  • Hangulat: ...aludnék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése