2016. július 28., csütörtök

Na jó

Mindenkit megnyugtatok, továbbra sincs pasim. Találkoztunk újra, és hiába kedves, jóképű, és jól elbeszélgetünk, semennyi lelkesedés nem keletkezik bennem iránta. 

Volt még olyan is, hogy délután találkoztunk, ő egyenesen munkából jött, és mivel a lakásához közeli programot talált ki, felugrottunk hozzá, hogy letegye a cuccát és átöltözzön. Egy gyönyörű, múlt század eleji villaépület egyik lakásában lakik, és mivel nagyon jó ízlésű fiatalemberről van szó, nagyon kíváncsi voltam a lakására. Mondta, hogy rendetlenség van nála, de az a káosz, ami fogadott, annyira megdöbbentett, hogy hiába invitált, hogy nézzek körül, megálltam a konyha egyik biztonságosnak tűnő pontján (leülni esélyem sem volt, az egyik széken a ledobált ruhák tetején például egy óvszer hevert - oké, bontatlan állapotban, de akkor sem volt ingerenciám arrébb pakolászni), és ott vártam meg feszengve, míg elkészül. Iszonyú kosz, szerintem hetek óta mosatlan edények, rengeteg cucc a padlón, asztalon, székeken, ruhák mindenütt, fura tárgyak lebaszva a legváratlanabb helyekre. Én mindig azt gondolom, hogy rendetlen vagyok, és sokat kell tennem érte, hogy rend legyen körülöttem, de ilyenkor azért rájövök, hogy rendetlenség és rendetlenség közt óriási különbségek vannak. És oké, hogy ez fiú egy egyedülálló pasi, évekkel ezelőtt vált el, egyedül él, és bizonyára elfoglalt (amúgy szerintem annyira nem), de hiába lakik egy gyönyörű, tágas lakásban, egy nagyon szép, csupazöld helyen, szerintem a környezeteddel szemben tanúsított ilyen fokú igénytelenség nagyon gáz. Azért igyekeztem nem kimutatni, hogy nem tudom hova tenni a dolgot. 

Aztán maga a randi sem volt az igazi, mert csavarogtunk, el akart vinni valahova, ahol nagyon szép a kilátás, és úgy alakult, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy az éjszaka közepén egy erdőben, töksötétben sétálok egy kvázi teljesen idegen sráccal, foglalmam sincs, hol vagyunk, annyit tudok, hogy kilométerekre a komfortzónámtól és a biztonságérzetemtől. A barátnőimet óva intem az ilyen szituktól, erre tessék, pont én keveredem ilyen helyzetbe, nem volt jó érzés, alig vártam, hogy visszakeveredjünk a városba, és hazamehessek. Én amúgy szeretek randizni, mert nyitott vagyok, és általában jól szoktak sikerülni, de most valahogy nagyon mellényúltam.

Szóval nem alakult jól. Azért a kenuzós napot sosem fogom elfelejteni.

14 megjegyzés:

  1. Erről a leírásról a Jóbarátok egyik epizódjára asszociáltam, amelylkben Ross a csinos, de mérhetetlenül rendetlen lánnyal randizik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami rémlik, majd megkeresem azt a részt. Esetleg átküldöm a srácnak. :) köszi

      Törlés
  2. nekem meg a gyömbi-féle sötét erdei randi jutott eszembe, ez a férfiaknál valami megszokott dolog amúgy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mmint a Gyömbi-Mike féle randi?:) mert mindketten randiztak ugyanazzal a sráccal, és mindkettőt bevitte az erdőbe :D

      Törlés
    2. Akivel ugye én is majdnem randiztam. :D

      Törlés
    3. és azért jöttem a kommentboxba, hogy jelezzem, bármikor szívesen adok tanácsot a "hogyan randizzunk a töksötét erdőben" témakörben :D De ne haragudj, ez így nem elég jó, télen kell menni, amikor minden hideg, csúszós, nyálkás :D

      Amúgy sajnálom :((((

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. A pasik vhogy mashogy vannak bekotve sztem rend tekinteteben. Illetve biztos ez is olyan h van aki szuperrendes; de pl az en pasim is halal nyugisan elgepezget az olysn kupi tetejen, amit nekem utana fel ora elrakni.
    Mindig Mianal olvasom h a pasijaval tustentkednek egyutt es ragyog mindig minden; en arra nem birom ravenni az enyemet h magatol kivigye a szemetet, beagyazzon reggel es h a csetreszek ne essenek ki a kezebol a lakas random pontjain.
    Mondjuk azt tudom h o ott lett elcseszve h anno otthon soha semmit nem kellett hazimunkat csinalni, mert anyurabszolga meg a bejarono megcsinalta...
    De ettol ftlenul eleg sokan vannak pasik, akik ugy gondoljak h a haztartas noi munka, nekik meg ha egyedul vannak, jo ugy, mintha kollegistak lennenek. Udito kivetelek a meleg haverjaim, akik mind pendansok, csakhatugye.... Na nem is ragozom.
    ;)

    VálaszTörlés
  5. Na az én Férjem a rendes fajta, sokkal jobban, mint én, pedig én se vagyok rendetlen. Mondjuk ő mindenfelé házimunkát megcsinál. Apa is ilyen, így más típusú pasi mellett fura lenne...hogy pakoljak utána, mint egy gyerek után meg stb.

    VálaszTörlés
  6. Az en ferjem is iszonyat rendetlen, de mielott osszekoltoztunk, mindig kisuvickolta a lakast, ha felmentem hozza. Aztan kimutatta a foga feherjet :)

    VálaszTörlés
  7. Igen, az a fura, hogy még a rendetlen férfiak is rendet raknak, mielőtt felhívnak egy nőt magukhoz, mert tudják, hogy a rendetlenség gáz. Ez a pasi meg mintha ezt nem tudná.

    VálaszTörlés
  8. En a masik veglet vagyok. Rendetlennek mondanam magam, de M. Olyan pedans, hogy mellette ossze kellett kapnom magam. Igy hat majd ot eve a hobbim a takaritas (se, de muszaj).

    VálaszTörlés
  9. Nalunk is szerintem L rendesebb, mindig tiszta auto, elpakol maga utan stb, en nem gyozok hálát adni ezert ugy kb. minden alkalommal amikor latom :) engem meg motival

    VálaszTörlés