2016. július 17., vasárnap

Ójaj

Teljesen le vagyok ülve. Jó, hát tényleg undi ez az idő, de ez a fokú motiválatlanság/életundor, amit mostanában tanúsítok, tényleg indokolatlan*. Még a barátaim sem igazán tudnak kirángatni, mert valahogy senki nincsen nagy formában, de tényleg, nem tudom, mi van. Biztosan a szakítás is megtette a hatását, de igazából már nem sokat jut eszembe a dolog, szóval nem az van, hogy lógatom miatta az orrom, talán csak csalódtam, és megint kicsit reménytelennek érzem a dolgot, nincs kedvem megint randizni. Mielőtt Danival találkoztam volna, olyan kiegyensúlyozott voltam, tök jól érzetem magam egyedül is az élet minden területén, most meg... Most enyhén szólva nem vagyok kiegyensúlyozott. 

Ma mondtam Pillának, hogy holnaptól új életet kezdek, kérdezte, hogy miben nyilvánul ez meg, én meg mondtam, hogy még sajnos a konkrétumokat nem sikerült kitalálni, de az, ami most van, nem jó. Az tök jó, hogy sokat dolgozom, és hogy főleg délelőttönként, de az is biztos, hogy többet és rendszeresebben kellene sportolni, befejezni a lakásfelújítást, esténként kimozdulni, programokat szervezni, nem csak úgy sodródni az eseményekkel, ahogy most teszem. No meg rendbe kéne rakni magam körül a dolgokat (ezt most főleg fizikai értelemben gondolom). 



*Az rosszul rémlik, hogy van ilyen, hogy fesztiválozás utáni depresszió?

3 megjegyzés:

  1. <3

    a fesztiválozás utáni depit nem tudom, de szerintem érdemes volna visszaolvasnod a blogodat a D. előtti időkből, amikor kiegyensúlyozottnak érezted magad... feleleveníteni, akkor miket és hogyan csináltál, meg a hangulatot, hátha kicsit átragad belőle a mostani ébedre :)
    hátha segít felvenni a fonalat. színes-szagos milonka féle nyár, hm?

    VálaszTörlés
  2. Velem rendszeresen előfordul, hogy egy-egy - akármilyen rövid, de - boldog időszak után a régi semlegeset is egyértelműen szarnak érzékelem; gondolom a 'fesztivál utáni depi' is ilyesmi lehet.
    Remélem nem tart soká újra levadásznod a boldogságot. Hajrá Milonka! :)

    VálaszTörlés
  3. Van, van! Én mindig depis voltam a Sziget után, és még fizikailag is beteg lettem. Ennek ellenére mindig megérte. :))

    VálaszTörlés