2016. július 20., szerda

The spirit is back

Az elmúlt másfél napban többet aludtam, mint nem. Mondjuk előtte jól leamortizáltam magam alig-alvásokkal, hajnali ágyba kerüléssel, reggel 6-os keléssel, úgyhogy rámfért. Ma éjjel 9 óra mély, álomtalan alvás után reggel 7-kor ébredtem, pizsamában kiültem a teraszra a reggelimmel, a kutyával és a macskával, ittam egy kávét, majd visszamásztam az ágyba és aludtam még két órát. És most érzem úgy, hogy kipihentem magam, elmúlt a fura, napok óta rajtam ülő köd, kitisztult a fejem. A kedvem még mindig nem 100%-os, de már nem érzem reménytelennek az ügyet. 

Aztán a nyakamba vettem a várost és a piacot, nem is tudom, mikor intéztem ügyeket, vásároltam utoljára. Már nem elég a havi 1G mobilinternet a telefonomra, ezért bementem, és szereztem rá havi 3G-t, amiért kb 500ft-al kell többet fizetnem, mint az 1-ért, köszi, hogy szóltak, hogy van ilyen (kurvára nem szóltak). Ezzel a lendülettel előfizettem a Spotify Premium-ra is, azt hiszem, végleg elmúltak azok az idők, amikor zenéket töltök a telefonomra. 

Aztán vettem húst meg zöldséget, hazajöttem és főztem ebédet, majd fél óra múlva szóltam anyuéknak, hogy jöjjenek ebédelni, ők meg néztek rám, hogy már kész is vagy? Fél óra alatt? És hát igen, pedig a szezon eddigi legfinomabb ebédjét prezentáltam, íme: 


A zseniális, puha, szaftos, hihetetlenül ízes citromos csirke receptje INNEN, a köret nyers céklasaláta volt pirított gombával és vajon párolt cukkinivel. Mellé pedig bossa nova: 

3 megjegyzés:

  1. A lényegre reagálok: szabad tudni, mi ez az új díjcsomag?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így konkrétan nemtom, Telekom amúgy, havi 3G mobilinternet, független az előfizetéstől.

      Törlés