2016. augusztus 25., csütörtök

Boyz

Találkoztam ugye a zenekaros srácokkal kedden, és nekem ők olyanok, mint a tesóim, mindent meg szoktunk beszélni. És persze alap kérdés mindig, hogy na, pasik/csajok? 

Egyiküknek sincs barátnője. Mindketten 35 körül vannak, iszonyú jó fejek, viccesek, sikeresek, de közben van némi kopaszodás, egy kis pocak... Hát basszus, csajok, ahogy a fiúk mesélnek, ami az ismerkedést illeti, nem nekünk van nehéz dolgunk. 

Ami meg a randipartneremet illeti... Azt rögtön elmondta, hogy ő nem szokta érteni az utalásokat, ő abból ért, ha valamit egyenesen megmondanak neki. Építész, és úgy járkál az utcán, hogy folyamatosan felfelé néz, sasolja az épületeket és lelkendezik róluk, miközben kábé nekimegy az embereknek. Közben egy zseni, ami érdekli, azzal kapcsolatban nagyon tájékozott, imádja átadni a tudását, és nagyon-nagyon érdekesen mesél. 

Nos, nem tudom, akarok én Sheldon Cooperrel járni:)? 

9 megjegyzés:

  1. Sheldon Cooperrel én járnék, de építésszel nem (én is az vagyok, irtó gáz banda ritka kivétellel, jellemzően egymás közt házasodnak, más nem tolerálja a megváltó komplexust és a teljesen öncélú túlórázást).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hát én meg zenésszel nem állnék szóba soha. Szóval én nem jàrok zenésszel, te kerüld az èpítészeket, ok? 😄

      Törlés
  2. Az en pasim is Sheldon egy kicsit, sztem nem veszes (van olyan polihajtogato cucca is, igaz azt tolem kapta :D).
    A mernok pasik sztem jok, nekem bevaltak (mondjuk epitesz nem volt ;)) en az orvosoknak es a jogasz-kozgazdaszoknak nem szavazok bizalmat :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én Férjem jogász-közgazdász :)
      És neki is van pólóhajtigatója....neki is én vettem:)

      Törlés
  3. apukam epitesz, anyukam ovono, 32 eve hazasok es meg mindig nagyon szeretik egymast, en ajanlom ;)

    VálaszTörlés
  4. Ok, ők, tudom, hogy általánosítás, tudom, hogy vannak kivételek. De amúgy az építészekkel vhogy pont az a bajom, hogy nem mérnökök és nem művészek. A mérnökök jók. A művészektől elcsábulok, de mindig rossz vége lesz.

    VálaszTörlés
  5. BAZINGA! Mérnökkel nem árt óvatosnak lenni (erősen szerintem, erősen tapasztalatból), egy idő után kb téged is lemodelleznek és statisztikai hiba alpján kezdenek megítélni... Bár ő építész. Ha szép a keze... miért ne?

    VálaszTörlés
  6. A sógorom építész, a világmegváltó fajtából, imádnivaló, de soha-soha nincs semmire ideje, rohan egyik feladattól a másikig.

    VálaszTörlés