2016. augusztus 31., szerda

Ez a nap egy álruhás hétfő

Olyan szar az órarendem megint. :(
Jó, még nem láttam az egészet, de elég tudnom, hogy pénteken 8 órám van. Hát nem tudom, majd viszek be filmet, és majd azt nézzük, mert amúgy nem hinném, hogy bármi másnak lenne értelme abban az időpontban. Ma 9-től 1-ig ültünk egy értekezleten, és így is majd' elaludtam, hát mit várunk a gyerekektől matek, meg fizika, meg hittan órákon, reggel 8-tól délután 3-ig? Én komolyan nem tudom, hogyan lehetne ezt jól csinálni. Szegény kölykök.

Na mindegy, még reménykedem kicsit, hogy lesz változás, ha meg nem, már csak úgy 30 év, és nyugdíjba mehetek. Közben az is örvendezésre ad okot, hogy úgy tűnik, lett egy saját, külön bejáratú építészem, persze ne igyunk előre a medve bőrére, de legalább van kiről/miről álmodozni a halálosan unalmas értekezleteken. Hátránya, hogy van miatta jobb dolgom is (itt a randizásra gondoljunk), mint aludni, így megint hajnalban kerültem ágyba és fél7-kor keltem, úgyhogy igencsak nem sikerült magam kialudni, és a több liter, intravénásan a szervezetembe juttatott kávé sem segített. Szóval nem tudom, mi lesz, és igyekszem nem beleélni magam túlságosan (meg légyszi, ti se tegyetek így), de most nagyon élvezem a randikat, a vacsikat, az udvarlást, a közös miniutazás tervezgetését, meg a pillangókat a gyomromban. 

Van egy taktikám, amit Pillától tanultam, hogy amikor lefekszem, repülőgép-üzemmódba rakom a telefont, hogy ne legyen rajta semmilyen net, és csak reggel kapcsolom vissza, így nincs meg bennem a kísértés, hogy még blogokat olvasgassak, vagy mikor felébredek az éjszaka közepén, csekkoljam a közben érkezett üzeneteket, ezzel jól kiverve a szememből az álmot. Nem mintha ma éjjel egy másodpercre is felébredtem volna, de amúgy nekem nagyon bejött ez, nyugodtabbak az éjszakáim. 

4 megjegyzés:

  1. úristen, ezt értsem úgy, hogy ha éjjel írok valamit, nem olvasod azonnal? :D építészhez halk drukkok - de olyan jó szakmának tűnik :)

    VálaszTörlés
  2. Azt hittem csak én csekkolgatom az éjszakai megébredéseknél a telefonomat :]

    VálaszTörlés
  3. sosem értettem ezeket a péntek 7-8. órákat. Amikor tanítottam, nekem is állandóan ennyi órám volt péntekenként. Nem mintha lett volna bármi értelme is :S Ilyenkor volt nálunk a zenehallgatós, meme írogatós és egyéb óránk. Megegyeztünk a kölkökkel év elején, hogy x dolgot teljesíteni kell, ha az megvan minden héten, akkor pénteken mókázás van. Szerencsére elég motiváltak voltak hétköznap.

    A mobiltelefonnál pedig szerintem a legjobb feature a repülőgép :) Évek óta ezzel élek és minden sokkal szebb és jobb :)

    VálaszTörlés
  4. jujj, számomra meg a legfélelmetesebb a repülőüzemmód... mert mi van, ha pont olyankor történik valami a szereteimmel? hogyan érnek el? úgyhogy nálam évek óta nincs ilyen, még moziban sem :(

    VálaszTörlés