2016. szeptember 2., péntek

Szempillaspirál

Légyszi, megírnátok nekem a kedvenc, jól bevált szempillaspirálotokat? Érdekelne sima és vízálló is.  

Kösziii:)!

30 megjegyzés:

  1. sajátnak alverde big drama lashes van itthon, mert csak natúrkozmetikum lehet, munkához viszont (mellékállásban esküvői sminkes vagyok) néhány éve a maybelline colossal lashes vízálló változatát használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó és végeztél is valamilyen tanfolyást is, vagy csak úgy autodidaktán nyomod a sminkelést?

      Törlés
    2. egyik sem. :) egy sminkmester mellett tanultam egy évig kisinasként. a tanfolyások sztem pénzlehúzások, és nem tanítanak meg _igazán_, olyan nagyüzemben képzik a sminkeseket. aki persze tehetséges, az boldogul, de a legtöbb mindenre magától kell rájönnie. egy mester tényleg odafigyel rád.

      Törlés
    3. egyébként ez a mester annak idején épp azt mondta nekem, szempillaspirálból kábé tök mindegy, milyet vesz az ember, olyan hatalmas különbségek nincsenek közöttük, ráadásul mindenkinek más válik be, az a lényeg, hogy nagyon gagyi ne legyen és ne csomósodjon. :)) bár ez talán arra vonatkozik, hogy egy sminkes soha nem a spirál saját ecsetjével viszi fel a festéket, hanem egy külön sajáttal, amit utána mindig lehet fertőtleníteni (igen, a többség erre nem figyel), és annak az ecsetnek nincs ilyen-olyan-amolyan formája, csak egy sima spirál vagy legyezőecset.

      Törlés
  2. Még egy szavazat az Alverdere, én Nothing but volume-ot használok.

    VálaszTörlés
  3. Kell a púder http://kellapudershop.hu/smink-szemre/smink-szempillaspir%C3%A1l/szempillaspir%C3%A1l

    Ásványi alapú, rengeteg jótékony olaj és gyógynövény van benne, állatokon nem tesztelték, nekem személyes kedvencem mert 1 és 2 rétegben is gyönyörű pillákat csinál. A honlap szerint nem vízálló, én nem teszteltem még, de egy napot kibír, nem pereg, nem csomósodik.

    VálaszTörlés
  4. Clinique Nekem nagyon bevált.Nem annyival drágább mint a drogériában kaphatóak mint amennyivel többet tud.Sokáig elég soha nem csomósodik akkor sem ha már kifogyóban van és nem kenődik.Én nem szeretem a vízállót így azt a változatát nem ismerem.

    VálaszTörlés
  5. clinique! high lenghts mascarat vagy high impact curling mascarat használok, nekem ezek az all time favoritok. nem vízálló, de sosem volt még balesetem vele, sőt semmilyen más szempillaspirált nem tudok használni, mert zsíros a szemem környékén a bőröm és pöttyös lesz a festéktől, de még a chaneltól is. ez tökre bevált. és nem kell lemosó, mert langyos vízzel zuhanyzásnál kicsit megdörzsölve lejön.

    VálaszTörlés
  6. Miss sporty The miaoww :) cicaszemeket varázsol

    VálaszTörlés
  7. Nem vízálló: Astor Big&Beautiful Boom!- aranyszínű fekete felirattal
    Vízálló: Rimmel Wonder'full (nem lesz tőle kemény és csomós a szempilla, mégis vízálló)

    VálaszTörlés
  8. Maybelline Colossal Volume, és az Avonból a "sima" Supershock- ebben a sorrnedben. A Maybelline tovább bírja, az Avon hamarabb beszárad.

    VálaszTörlés
  9. PUPA, Vamp! Extreme. Olyan szép és tarós pillákat csinál hogy csuda. És nem érzékeny rá a szemem, pedig mindentől könnyezek...

    VálaszTörlés
  10. http://kremmania.hu/kremek/rimmel-wake-me-up-szempillaspiral

    Rimmel márkájú, uborkaillatú :-)

    VálaszTörlés
  11. Pupa- VAMP! Nagyon szép, hosszú pillát csinál, én most már legalább fél éve ilyet veszek, pont kedden vettem megint, és most csomagban adnak hozzá arckrémet vagy szemfestéklemosót, vagy még valamit, nem emlékszem, én az arckrémet válaszottam, és teljesen megdöbbentő, hogy bejön (pedig ezerből 1 arckrém jó a bőrömre). Van belőle vízálló is amúgy. Az egyetlen hátrány, hogy hamar becsomósodik, de én most nem cserélném le másra.

    VálaszTörlés
  12. Pont a napokban gondoltam rá, hogy lassan HÚSZ éve használok Max Factor 2000 Caloriet. Számtalanszor próbálgattam mást is, de mindig visszatértem hozzá, tökjó, hogy nem szüntetik meg :) Egyszerre csinál hosszú és sűrű pillákat, és szuper a keféje, nagyon szépen el lehet vele oszlatni a festéket. Nem vízálló.

    VálaszTörlés
  13. Nekem is kamaszkorom óta Maybelline GreatLash...volt kilenges de ehhez tértem vissza. Hogy ennyi szavazatot kapott az Alverde ki fogom próbálni, mert általában bejönnek azok a cuccok.

    VálaszTörlés
  14. Úristen, én vagyok az egyetlen, akinek SOHA, SEMMILYEN szempillaspirál nem jött be? :(( Nekem mindig látszik, sohasem természetes.

    De fölírtam pár márkát a fentiek közől :) Hátha.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én alverde-t és/vagy Yves Rochet használok - ennél többet nem tudok róluk - de nem készítik ki a szememet, mint a többiek

      Törlés
    2. van olyan egyáltalán, hogy természetes szempillaspirál, ha csak nem átlátszó?

      amúgy én is a Clinique-es csapathoz csatlakozom, szerintem az tök jó.

      Törlés
    3. van olyan egyáltalán, hogy természetes szempillaspirál, ha csak nem átlátszó?

      amúgy én is a Clinique-es csapathoz csatlakozom, szerintem az tök jó.

      Törlés
  15. Clinique barmelyik jo nekem, altalaban ajandekba kapom, de szoktam szeretni. Ennek ellenere mar vagy 4szer vettem ujra a Mac haute&naughty -t, azt hiszem o az orok szerelem.

    VálaszTörlés
  16. én szinte már minden létezőt végigpróbáltam, az avonosok csípik a szemem, az összes (ne kérdezzétek), a Maybelline smokey eye spirálnak van valami fura mellékillata, amitől hányingerem lesz, de nem csak ahogy felkenem, érzem a szempilláimról egész nap...

    nekem a Max Factor False Lashes spiráljai jöttek be, anno egy Estee Lauder amit meleg vízzel is lehetett mosni és a Lancome Hypnose a drága kategóriából. A nagyon olcsóból pedig a Lovely False Lashes (800Ft kb, tök jó, csak hamarabbbeszárad szerintem mint egy Max Factor)...

    A L'oreal Miss Hippie-jéről jókat hallottam, de félek a L'oreal spiráloktól kicsit ráadásul állatkísérleteznek (Max Factor meg csomó más is tudom..).

    Magam részéről a NYX-et várom, állítólag saját boltot nyit és kicsit olcsóbbak lesznek a termékeik mint anno Müllerben.

    VálaszTörlés
  17. még egy szavazat az Astor Big&Beautiful Boom!-ra... még az én seprűpilláimból is varázsol :)

    VálaszTörlés
  18. Ez a spirál évek óta töretlen szerelmem: http://kremmania.hu/kremek/new-york-color-nyc-big-bold-szempillaspiral

    És ez az új szerelmem: http://kremmania.hu/kremek/maybelline-lash-sensational-szempillaspiral

    Akármelyiket használom, mindig megkérdezik, hogy műpillám van-e :]

    VálaszTörlés
  19. Max Factor Masterpiece Max- szépen ível és nagyon tartós, nem pereg le, elvileg nem vízálló, de gyakorlatilag olyan, mintha.

    VálaszTörlés
  20. Én mindenféle olcsó márkát is simán elhasználok (a DM-ben kapható 1000 Forintostól kezdve az Yves Rochen át mindenféle középkategória megvolt már), de most kaptam egy Chanelt a tesómtól szülinapomra, és nem állíthatom, hogy az olcsó vackok sokkal rosszabbak lennének, mint ez a drága darab.

    Én szempillapödörítő nélkül nem indulok el soha sehova, talán még fontosabb, mint a szempillaspirál.

    VálaszTörlés
  21. Köszi szépen mindenkinek, próbálkozom!

    VálaszTörlés
  22. Tengernyi szempillaspirált kipróbáltam már, az olcsótól a nagyon drágáig, és szerintem ez a tuti befutó: http://kremmania.hu/kremek/essence-lash-princess-dusito-szempillaspiral

    A zöld vízálló, de azt én nem szerettem, nem csinált olyan szép pillákat, mint a rózsazsín. A rózsaszín nem potyog, nem csomósodik, és nem tudom... csupa jót tudok róla mondani. Tök fura, hogy egy olcsó kategóriás spirálról lehet ennyit ömlengeni! :D

    VálaszTörlés
  23. Pupa Vamp szerintem tökéletes pillákat csinál, főleg, ha van alatta alapozó. És a Lovely Curling Pump up is szuperjó....régebben használtam drágábbakat is (leginkább YSL-t), de semmivel sem jobbak szerintem....

    VálaszTörlés
  24. Tamko, én azt szeretem, ha minél jobban látszik, Te nem?

    VálaszTörlés