2016. szeptember 10., szombat

Szürreál

Szóval van ez a fiú, nevezzük építésznek, ha már egyszer az. 

Szóval jó volt a mininyaralásunk, jól éreztem magam vele nagyon, tetszik, jó a világlátása, nagyon jókat kérdez, mondjuk kicsit kurvasokat beszél, de én meg túl keveset, gondolom, ez majd beáll, ha már nincsen bennünk megfelelési kényszer. Ő is úgy tűnt, hogy elkezdett érzéseket táplálni felém, legalábbis gyakran megírja, hogy hiányzom neki, meg hogy mennyire jó volt a hétvége, és hogy akar engem, aránylag sokat kommunikálunk, minden nap felhív.

Csütörtökön elmentünk tengerigyümis spagettit enni a Big Fishbe Pillával, röhögtünk egy csomót, meg megbeszéltük az élet nagy dolgait. Napközben megírtam az építésznek, hogy ez lesz, és van-e kedve összefutni egy puszira, és persze lelkesedett, ott lakik a közelben, szóval kényelmes is volt neki, mondtam, 6-ra bemegyek, aztán majd pontosítunk, hogy mikor talizunk, ez meg is történt, 9 óra Ankert. Én a vacsi után még kicsit sétáltam Pillával, majd elmentem az Ankertbe, 9 előtt 2 perccel értem oda, csávó sehol, de még 9:10-kor sem. Hívom, felveszi, szia cicus, mi újság? Hát mondom én is pont ezt kérdezem, mert itt várok rád. Hát ő még otthon, és majd 10 körül érkezik. A lényeg, hogy azt, hogy 9, Ankert, azt úgy értette, hogy én 9-kor találkozom Pillával, és majd ő 10 körül becsatlakozik, hadd dumcsizzunk. De akkor bocs, félreértett (mondjuk azt, hogy 9, Ankert? nem tudom, hogy lehet félreérteni, de oké mégiscsak autista), akkor most indul, és jön. De én fáradt voltam, felhúztam magam ezen, és mondtam neki, hogy mindegy, oké, nincs gáz, de hagyjuk a mai napot, hazamegyek, pont elérem a vonatot, randizzunk másnap, pénteken. Ő ezt mondjuk nem értette, és győzködött, de éreztem, hogy nem tudnék őszintén örülni most neki, és hogy mindenki jobban jár, ha nem ébresztjük fel a bennem szunnyadó sárkányt ha nem erőltetjük ezt a randit - neki meg nem volt más választása, úgyhogy nem találkoztunk. 

Snitt. Péntek. 

Cukin kijött elém a Nyugatiba, kicsit még rugóztunk ezen a ki mit értett félre dolgon, én próbáltam kiállni a saját igazam mellett (nem mintha nem lenne tökmindegy), de közben nekem már volt egy félmosoly a képemen, amit ő persze egyből levett, és magához húzott a derekamnál fogva, hogy de úgyis tudod, hogy csak az a lényeg, hogy imádlak, és hát ott pocsolyává is olvadtam azonnal, minden elvemmel meg a rég elfeledett igazammal együtt. 

Felmentünk hozzá, ahol még sosem jártam, gyönyörű a lakása, kurvajó ízlése van, amivel engem igencsak le lehet venni a lábamról. Itt becsatlakozott hozzánk az öccse, és együtt elmentünk a Főzdefesztre, ahol találkoztunk a barátaikkal, akikhez, bevallom, nem volt sok kedvem, mert én ezt a fiút szeretném jobban megismerni. De sokat mászkáltunk kettesben, teljes szimbiózisban, ő egyfolytában udvarolt, szeretgetett, röhögcséltünk, én pedig szerelmes asszony módjára rebegtettem a pilláimat, szorongattam a kezét, és majd kicsattantam a boldogságtól - de tényleg, nagyon jó volt vele. Közben összefutottunk két régi egyetemi évfolyamtársával, akikkel nagyon jót beszélgettünk, és akikről lejött, hogy mennyire bírják az én építészemet, ami szerintem tök jó visszajelzés. A zöld ruhám volt rajtam, folyamatosan fülig ért a szám, és éreztem, hogy látszik rajtam a boldogság, sugárzom, jó volt a bőrömben lenni - ismeritek az érzést.  

Aztán visszamentünk a már eléggé részeg barátaihoz meg a tesójához, és onnantól fogva az este hátralévő része olyan volt, mintha egy kibaszott szürreális drámába cseppentem volna. Dumáltunk, és volt néhány párbeszéd, amit nem értettem, kérdő tekintetemre az egyik csaj elmondta, hogy ők a társaságban szoktak 'cuccozni', amiből egyértelmű volt, hogy nem fűre gondol. Mondom hm. A fiúk mondták, hogy lassan induljunk (kb hajnal 2) de az építész összevitatkozott az öccsével, én mondjuk nem értettem, hogy min, de az öcsi nagyon ideges lett. Kérdésemre kifejtették, hogy az a vita tárgya, hogy az építész azt szeretné, hogy mielőtt hazamegyünk, taxival ugorjunk el az egyik sráchoz egy ekiért, és az öccse ezt a döntést nem támogatta, illetve eléggé kiakadt rajta. 

Ekiért. Extasyért. Egy kibaszott metamfetamin tablettáért. 

Az ötödik randinkon, mikor én, akiért odavan (meg én is érte, ugye) ott ülök mellette romin és szorongatom a kezét, először fogok nála aludni, valószínűleg először fogunk szexelni, hajnal kettőkor, mikor amúgy is be vagyunk némileg karmolva a belga söröktől, amiket ittunk, és lassan indulunk is haza, hogy összebújjunk, mert aránylag korán kelni kell a családi programjuk miatt, nos akkor neki esszenciálisnak tűnik bedobdni egy ekit. Extasyt. Egy olyan tablettát, amitől még órákig euforikusan pörögni fog. És amikor a(z amúgy hullarészeg) tesója felhozza, hogy ez egy faszság, akkor ő közli, hogy de, ez van, ő ezt már eldöntötte, neki kell most egy eki. Nos, én csak ültem ott, és néztem, hogy ezt most nem.hiszem.el, ugye ez csak valami vicc? És basszus már nem volt vonatom, és Pilla sem volt Budapesten, hogy nála aludjak. 

De itt még nem volt vége. Ezen aztán jól összevitatkozott az öccsével, és a hullarészeg öcsi annyira felbaszta magát ezen, hogy egy határozott mozdulattal lesöpörte az összes sört az asztalról. És, mivel én épp szemben ültem vele, az összes sört, több korsóval, az utolsó cseppig rám és a gyönyörű zöld ruhámra zúdította, de úgy, hogy még a hajam, meg a cipőm is sörös lett. Ekkor elég nagy csend lett, én pedig ültem ott nagy szemekkel, csöpögött belőlem a finom, banános, belga sör, és pislogtam, hogy jó, most már kérem a virágot, meg a tapsot, és előjöhet a stáb, és mutassák meg a kandikamerákat, mert az, hogy velem most halál komolyan ez történik, az egyszerűen nem opció. 

Na a lényeg a lényeg, hogy az építész 3 mondatban iszonyúan lebaszta az öccsét, hogy részeg, és hogy viselkedik, és kérjen bocsánatot (nem kért), majd kézen fogott, és kb köszönés nélkül eljöttünk. Én kb 1 órán keresztül üvöltöztem vele, hogy bazdmeg ez az eki sztori ez mi, és hogy 35 éves, hagyjuk már ezt, hogy még mindig úgy él, mint egy egyetemista, és ne magyarázza már nekem, hogy a metamfetaminnal semmi gond nincs (nem is tudod, miről beszélsz, te pedig cigizel, az pont ugyanolyan most komolyan hülyének néz?), mert ha huszonévesen kipróbálod, azzal tényleg nincs gond, attól még nem leszel rossz ember, nekem is volt olyan időszakom, hogy mindent kipróbáltam, és nem bántam meg, mert pár hihetetlenül jó bulit köszönhetek neki, de ha 35 évesen azon kapod magad, hogy neked még mindig a hétvégéid része a szintetikus drog, főleg így a mai sztoriban, egy lány mellett egy romi 5. randin, mint egy olyan dolog, amiről nem vagy hajlandó lemondani, az igenis kurvanagy gond, és ne jöjjön nekem azzal, hogy sokat dolgozik, és nagy a stressz, meg hogy az előző barátnőit nem zavarta (na mondjuk ez is gáz). 

Szóval végül csak bemutattam a sárkányt, de maradjunk annyiban, hogy megérdemelte. Volt ezer mea culpa, ő amúgy nem rendszeresen szed ilyesmit (ezt mondjuk nem hiszem el), és hogy ha engem zavar, akkor soha többé nem tol semmit, ő nem tudta, hogy erre így fogok reagálni, de ő már most szerelmes belém (!), akar engem, és ne küldjem el emiatt, adjak neki egy esélyt, ő hajlandó miattam megváltozni. Miután kiőrjöngtem magam (kb 1 óra), elengedtem a dolgot, felmentünk hozzá, és nála, vele aludtam, ami amúgy tök jó volt. Reggel felébredtem, felöltöztem, és hiába invitált, hogy maradjak még, mit kérek, minden cukiskodás meg reggeli meg kávé nélkül (pedig neki is Nespressoja van, érezzük át a helyzet súlyosságát) eljöttem. Már nem volt kedvem csinálni a fesztivált, úgyhogy ahogy kikísért, hagytam, hogy megöleljen és megszeretgessen, és hogy gyorsabban szabadulhassak, a kérdésére azt mondtam, hogy persze, majd találkozunk, de őszintén: én nem akarok egy olyan pasit, akit még fel kell nevelni, mielőtt... Mielőtt nem tudom, mi történne. De basszus pont kezdtem úgy érezni, hogy tök jó lesz ez az egész vele. Persze még alszom rá egyet, de hát na.

És nektek milyen volt a tegnap estétek? 

28 megjegyzés:

  1. Kicsit komolytalan a fiatalember. És nem (csak) a bogyó miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többi dolgában inkább szórakozott, nem komolytalan. Tök jó dolgai, tervei vannak, családra vágyik, szóval eddig nekem nem az jött le, h komolytalan lenne.

      Törlés
    2. A komolytalant úgy értettem, hogy nem tudnék valakit komolyan venni, aki 5. randin "imád", és elmondása alapján "már most szerelmes", de az első együttalvós alkalomkor nem romi kettesben levős randit szervez, hanem barátokkal sörözőst, na meg ez a "hajlandó miattam megváltozni"..neeee. Nyilván a teljes képet te látod, te érzed,és tudom, hogy nem törvényszerű, hogy ha egy pasi "tündérkémnek" szólít(arra nagyon ugrok)az feltétlen seggfej, de amúgy igen.

      Törlés
  2. A rad omlo sor resznel visszaneztem az elejere, hogy most egy almodrol irsz, vagy mi van? Te jo eg!
    Sajnalom, de tokeletesen ertelek, es szerintem meg igy is iszonyat jol reagaltal.

    VálaszTörlés
  3. Lehangolódtam. Olyan szép volt ennek a bejegyzésnek az eleje... erre a fordulatra nem számítottam.

    Én kb. sírva fakadtam volna annál a pontnál, amikor rám borult a sör.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát bocs:)

      Jó, mondjuk tudni kell, hogy kb nincsen nálam nyugodtabb ember, szerintem nekem a pulzusom sem emelkedett meg, csak így basszus nem hittem el, hogy ez van.

      Törlés
    2. Lenyűgöző, hogy ilyen higgadt tudsz maradni! Én azt hiszem a sörös rész után felképeltem volna az öccsét és otthagytam volna az egész társaságot a fenébe...

      Törlés
  4. "ha engem zavar, akkor soha többé nem tol semmit" - valószínűnek hangzik, miután ezért az "ekiért" is bármit megtett volna kb., az összes körülmény ellenére... ebben pont az a rossz, hogy én biztos nem tudnék bízni benne ezek után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát meg a baráti társaságuk is továbbra is cuccozik majd, szóval továbbra is ott lesz a kísértés.

      Törlés
  5. oh b+... hat ez remek.... tenyleg ugyesen reagaltad le. Hosszutavon nem tudom hogy sikerul a komolyabb reszet.

    VálaszTörlés
  6. Fubazzzz. Te tenyleg a nyugalom elo szobra vagy...
    Sztem mindenfele szintetikus drog kibaszottul gaz es ezt mint biotechnologus mondom, aki vegigcsinalt szerves kemia labort. Nem is magaban a cucc a para, hanem az h nem tudod h hol es hogyan keszul, es emiatt milyen vegyszermaradekok es egyeb dzsuvak vannak benne, amitol felfordulsz.
    Sztem aki ezt nem latja at es 'szokott' ekizgetni, az nem normalis. Bocsanat a velemenyert.

    VálaszTörlés
  7. Én a cím miatt sejtettem, hogy lesz egy nagy fordulat. :-(
    Két öcsém is "cuccozik" a négy közül, nem mindig, de sajnos vissza-visszatérnek hozzá, és jól látod, ez a típus Pán Péter, egyszerűen nem tudnak/akarnak felnőni.
    Nagyon cukkerek ők, meg minden, de építeni rájuk...
    De végül ő kibírta az estét nélküle. Ugye jól értettem? Talán egy kis időt kaphatna még... Szerintem TUDNI fogod, hogy mi legyen.

    VálaszTörlés
  8. És az a durva, hogy szerintem ezt sokan nem növik ki később sem. Találkoztam már 45 évesekkel, akik ugyanúgy tolták, mint 10 évvel korábban.

    VálaszTörlés
  9. hihetetlen, komolyan. de inkább az ötödik randin derüljön ki, mint később :(

    VálaszTörlés
  10. Basszus. És nem lehet, hogy a cuccozás miatt ilyen "autista" (jellegű)? Nem egyszerű dilemma lehet most, hogy hogyan tovább...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt amúgy nem hiszem, egyszerűen nagyon művészlélek, rendkívül szórakozott.

      Törlés
  11. Nyilván minden ember más, ki gyengébb, ki erősebb, de én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani.
    Én 3 évet húztam le valaki mellett, aki persze minden alkalommal megígérte, hogy értem természetesen le fog állni, sőt, bármikor le tudna állni, amikor csak akar. Aztán pár hét és megint jött ez az a fajta "őrület", amit Te is írsz, hogy de neki mindenképpen kell, bármi áron, bárhova elmegy gyalog, autóval, bármivel, csak legyen cucc.
    Egy darabig hittem neki, aztán már csak rezignált belenyugvással vettem tudomásul, hogy ezúttal is én maradtam alul a "drogos" haverokkal és az anyagokkal szemben.
    Nem hiszek benne, így évek múltán visszanézve, hogy egy valóban felnőtt, valóban felelős és felelősségteljes férfi, valóban komoly tervekkel ilyeneket meglép, akár egy alkalommal is. Persze én sarkos vagyok, mert életemben rengeteg lehetőségem lett volna bármire, de még csak egy sima, bolti cigi sem járt soha életemben a kezemben, de úgy gondolom, egy bizonyos kor felett ez végképp nem cuki és nem aranyos és nem elfogadható. Persze, én is elnéztem annak, akit mindenkinél jobban szerettem, de végül alulmaradtam. :)
    Remélem Neked jobban alakul a történet, bármi is lesz a döntésed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú. :(

      Köszi, hogy ezt elmesélted, segít tisztábban látni.

      Törlés
  12. én is pislogtam nagyokat, a sör résznél biztos hisztérikusság váltam volna...

    veled értek egyet, szerintem az a nagy igazság, hogy fiatal korában az hagyján, hogy kipróbál az ember sok mindent, belecsúszik nem látott utakba , de a kérdés idővel jut-e valahova onnan.

    Én is láttam nem egy embert aki a csillagokat is lehazudta volna az égről 35-40 évesen akár a barátnőjének, közben ő szimplán "menőnek" találta a hétvégi cuccozást, mintha még mindig 17 éves lenne. Így utólag döbbenet számomra is, hogy valaki nem tud felnőni. Nyilván így kívülről mi nem ismerjük az építészt, egy kis ficakot látunk a személyiségéből, Te jobban látod és szerintem sokkal jobban tudod mint bárki, mit szeretnél vele kezdeni.
    Mindenesetre elég figyelemfelhívó momentum, hogy őrült módon hozzá akart jutni mikor kb. az 5. randin van "egy lánnyal" (az őrületesen okos, csinos Milonkával!), akit állítólag szeret és akivel előtte még sosem vetődött fel érintőlegesen sem ez a kérdés. Hm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utolsó bekezdés: de tényleg. Basszus. minél többször átgondolom, annál rosszabbul hangzik. :(

      Köszi! <3

      Törlés
  13. Nekem is volt 3 évig egy barátom aki drogozott, az esküvőt terveztük es akkor sem hagyta abba. Persze mindig esküdött, hogy befejezi. Persze mi ekkor meg csak 24 körül voltunk. Amennyire tudom meg ma is drogozik valamennyire. Pedig ma mar lassan 40.
    Szóval igen, en azt hiszem aki meg ennyi idősen is tolja, az mindig fogja. Ha nem eleg neki az új szerelem izgalma, kell a cucc bodulata, kesobb csak rosszabb lesz. Szerintem.

    VálaszTörlés
  14. szupergáz. bennem zéró tolerancia van a szintetikus cuccokkal kapcsolatban, mert álltam már barátom temetésén, aki "egyszer próbálta ki huszonéves korában", és bár rosszabb ember nem lett tőle, de halott igen. (sikerült elsőre valami szennybe belenyúlni.) meg egyébként is.
    egy darabig amúgy törtem a fejem, mert az unokatesóm 35 éves építész, aki most kezdett egy új lánnyal randizgatni, cuccozik ő is és a társasága is, de neki nincs tesója, szóval biztosan nem ő az. ha csak róla lenne szó, azt mondanám, soha nem fog megváltozni. 27 évesen is a "komolytalanságáért" és a "szórakozottságáért" hagyta ott élete szerelme, meg azóta is minden csaj. baromira vágyik családra, de senki nem fog megmaradni mellette, mert a cuccra is eléggé vágyik... amúgy tök normális, jólelkű, tehetséges srác, de az ilyenek szerintem soha nem akarnak felnőni.

    VálaszTörlés
  15. o.o
    döbbenet..

    anno volt egy építész fiúm, aki kijelentette a randizgatás időszakában, hogy "előre leszögezi, hogy ő nem szexel, mivel számára elképzelhetetlen dolog két ember érzéseire egyszerre figyelni"... a szituáció közelében sem voltunk ekkor, eléggé kerekedtek a szemeim, hogy szerinte ezt fontos volt így megosztani velem. :D

    veszélyes szakma :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég sok ember van, akinek szintén képtelenség két ember érzéseire egyszerre figyelni, de ők nyugodtan szexelnek és figyelnek... kizárólag a saját érzéseikre. ehhez képest ez a csávó még egész korrekt lehetett. :DDD

      Törlés
  16. Szia, hát elég szar fordulatot vett az éjszaka.
    Pedig mikor olvastam, hogy klassz a lakása, azt gondoltam, hú, de jó (ugye az előző tapasztalás).
    Nagyon ciki szerintem ez a tablettás dolog, mellesleg miért nem volt elegendő az elfogyasztott sör. Nem értek hozzá, sosem próbáltam, de igencsak illúzió romboló (lenne) számomra (is).
    Ez ennyire jelen van? Persze tudom, olvasom is, de most csak csóválom a fejem.

    VálaszTörlés
  17. jesszusmárcius :(
    ha valaki ennyire szuperjó fej, akkor miért kell, hogy legyen ilyen bazinagy defektje??
    én biztos megajándékoznám egy privát Zacher-előadással... úgy ecseteli a kínai zug-met-gyárakat, ahogy senki a világon...

    VálaszTörlés
  18. a sörös részt elképzelve, így, hogy ismerlek személyesen, hát valami elbaszott bohózatnak látom látatlanban is. lehetne vicces, csak hát azért na. nem az.

    és erről az ekizésről én is hasonlót gondolok, mint sway, hogy az elég elgondolkodtató, hogy a kapcsolat elején, amikor egymásról kéne szóljon a dolog, tényleg, kérdés, jelzés, egyeztetés nélkül határozottan fontosabb volt, mint bárki/bármi más. és te? :(

    azért szurkolok, hogy más kimenetele legyen a dolognak!

    VálaszTörlés