2016. október 1., szombat

Ősz

  • Imádom ezt a folyamatos, finom, meleg napsütést, hogy lehet már zakót hordani, meg színes sálakat kanyarítani a nyakamba. Találtam egy bokacsizmát, ami nagyon csinos, bélelt és szuperkényelmes, szerelem első látásra, ráadásul jó az ára is, de nem volt a méretemben sehol. Így ez a projekt még várat magára, kell egy bokacsizma, ráadásul most már ragaszkodom a bélelt változathoz, mert annál nagyobb komfortot szerintem semmi nem ad, ha beüt a hideg. 
  • A legjobb pedig, hogy elővettem a dupla, extra meleg, téli takarómat, ami alatt a legnagyobb hidegben is lehet meztelenül aludni, már ha az ember olyan szerencsés, hogy van épp kivel. Mondjuk én jobb híján a pizsamakollekcióm téli darabjait kezdtem el bevetni, és így is elég jó azért bebújni alá (úristen, de szeretek aludni). 
  • Ma pedig elmegyek, megnézem a piacot, főzök narancsos sütőtöklevest sajtos pirítóssal, délután kicsit kitakarítok, elmegyek edzésre, este pedig élek egy kis társasági életet. 

  • Tegnap vettem magamnak egy kis bokornyi, bimbókkal teli, rózsaszín minirózsát, 500ft a lidlben, így ősszel sokkal jobban szeretem a dohányzóasztalra vagy a komódra tenni, mint a vágott virágot, ami gyorsan elhervad. 
  • A múltkor Lenszivel megnéztük az új Bridget Jones filmet, szerintem zseniális, mondjuk kicsit szomi, hogy mennyire megöregedett benne mindenki, meg az is, hogy a botox az csak ront a látványon, nem segít. De nem is ez a lényeg, hanem hogy előtte bementünk egy ezüst boltba, mert Lenszi fülbevalót szeretett volna, és találtam ott egy gyűrűt, amit úgy hívnak, hogy russian wedding ring, és nagyon régen szerettem volna már ilyet. Több, vékony, ezüst karika kapcsolódik egymásba, nagyon finom és különleges, az enyém 5 darabos: 



Megvettem magamnak, ez mondjuk szingliként nem tudom, mennyire száni, főleg így a Bridget Jones film megnézése előtt, de talán enyhít a helyzeten, hogy meseszép, és csak 4000ft, meg hogy Lenszinek is annyira tetszett, hogy ő is vett magának. Egy ideje alig hordok gyűrűt, de most így megint, és imádom. 

13 megjegyzés:

  1. Nem is néz ki 'wedding ring"-nek, szóval nem száni, nekem is tetszik!:)

    VálaszTörlés
  2. Az enyém 3 karikás, és nagyon szeretem :) A kifogyott jegygyűrűm helyett kaptam, amíg rá nem szánom magam, hogy az eredetit bevetessem. Egyébként még soha, senki nem nézte jegygyűrűnek :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a gyűrű.
    Én vettem magamnak két éve egy vékony ezüstöt a gyűrűsujjamra, azzal a felkiáltással, hogy ha már nincs kitől kapjak, legalább az illúzió legyen meg... Száninak éreztem, de valahogy mégis tetszett a dolog.
    Fél évvel később pedig megismerkedem a barátommal, akivel lassan tervezgetjük az "igazi" gyűrűs változatot :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a selmeci gyűrű kicsit más dolog. ezek sima, egymásba fonódó karikák, a kari gyűrűknek viszont megvan a maguk logikája, hogyan kell összeilleszteni.

      egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=wtiPZh--PvM

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  5. Nagyon szép a gyűrű! És nagyon barna a kezed. :)

    VálaszTörlés
  6. akkor eljegyeztétek egymást Lenszivel :) nagyon szép gyűrű egyébként szerintem is!

    VálaszTörlés
  7. Szia, Ilonka!
    Megkérdezhetem, hol vettétek a gyűrűt? Olyan szép! Én is szeretnék!!!!
    Köszi!

    VálaszTörlés