2016. október 7., péntek

Tony

Ma pedig Koop koncert van a hajón, ők az egyik kedvenc bandám, és én nem vagyok ott. :( 4800 ft a jegy, és egyik ismerősöm sem lelkesedik annyira, hogy ennyit kifizessen egy olyan zenekarért, amit alig ismer. És bár voltam már az A38-on egyedül koncerten, ma tudtam, hogy fáradt leszek, meg hideg is van nagyon, szóval annyira nem bántam, hogy itthon maradhatok a kanapémon. De most, hogy tudom, hogy már megy a koncert, kicsit szomorkodom. Annyira szeretem azt a zenekart.

Na jó, annyira nem bánom, mert nagyon várom a holnapot. Kicsit összekapom a lakást, piac, edzés, aztán találkozóm lesz valakivel, aki... Na majd mindjárt elmesélem. Az volt, hogy ugye pár hete kidobtam az építészt, ami inkább megkönnyebbülést jelentett, mint csalódottságot, ő túlságosan éretlen és szét van esve ahhoz, hogy bármilyen perspektívát lássak benne, annak ellenére, hogy amúgy egy kedves és szórakoztató srác. Aztán Tindereztem tovább, és találkoztam is ugye egy másik fiúval, aki nekem maximálisan bejött, de ő a randink után nem lelkesedett. Hál'istennek miatta csak egy napig voltam csalódott, annyira pörgök, és ez annyira jólesik, hogy nem bántam, biztosan így jobb. Egyébként mivel nagyon elfoglalom magam, és jól érzem magam a bőrömben, picit bele is törődtem, hogy megint úgy talál rám a tél, hogy egyedül vagyok. 

Azért kicsit tologattam jobbra-balra a srácokat, bár nem túl intenzíven, de szembejött valaki, aki megint annyira szimpi volt, hogy gondolkodás nélkül írtam neki - csak két sort, de írtam. És nem tudom, hogyan lehetek ilyen szerencsés, de ez a fiatalember is hihetetlenül jó arc, úgy néz ki, mint Tony Hawk, lelkesedik irántam, imádok vele beszélgetni, megnevettet, és szuperjó dolgai vannak. Meg egy 5 éves kisfia. Találkoztunk is tegnap, és... És tök jó volt. És holnap is elvisz egy koncertre. Alig várom.

Ez a srác az 5. fiú, akivel kb 8 hónap alatt a Tinderről találkoztam, és tudom, hogy eddig még nem találtam meg ott életem szerelmét, és elismerem, volt azért vicces-sörös-ekis sztorim is, de mégis... Összességében véve szerintem eddig mindegyik srác jó arc volt, és én továbbra is maximálisan optimista vagyok. Lehet, hogy béna a tinder, de amúgy hogyan ismerkednék meg bárkivel?

38 megjegyzés:

  1. Ez egy baromi jó kérdés. Nekem az a bajom az online társkereséssel, hogy csak olyan paraméterekre lehet szűrni, amik nem számítanak. Ha baromira visszafognám magam, és csak olyanokat szabnék meg, hogy legyen 28 és 35 között, legyen diplomája, legyen legalább egy közös hobbija velem, az eddigi összes (amúgy eleve nem sok) volt barátom kiesne, pedig nem nagyon van, akit a teljes kép ismeretében is inkompatibilisnek érzek. Ha viszont semmire sem szűrök, és kinézetre sem, hiszen az nagy szélsőségektől eltekintve tényleg nem izgat, akkor mi marad? Elindulok az egyik végéről és mindenkivel találkozom párszor?
    Én nem tudom, mi az alternatíva, két rövid kapcsolat között hosszú éveket szoktam egyedül tölteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy kell mindenkivel találkozni. Én mondom, 8 hónap alatt 5 emberrel találkoztam. Matche az embernek az ért nincsen olyan nagyon sok, abból aki nagyon szimpi, annak sztem érdemes írni, amúgy meg majd írnak ők, ha akarnak. Én nem szoktam olyan sok fiúval kommunikálni, de kb 3 mondatból kiderül, hogy van-e agya (nincs: unmatch), 10 mondatból, hogy csak dugni akar-e (igen: unmatch), hamar kiderül az is, h akar-e komoly kapcsolatot (nem akar: unmatch), és ha még mindig fennáll az érdeklődés mindkét oldalról, akkor kb 1 nap után ki szokott derülni, hogy van-e összhang, szimpátia, és ha igen, és ha ő felhozza, akkor lehet találkozni. Nem érdemes ezzel várni. Én kevés időt töltök a tinderen dumcsizással.

      Törlés
    2. Ezt elméletben értem, csak a gyakorlatban azt nem, mi alapján jelölök be bárkit, hogy precízen mondjam, "nem kizárt"-nak. Egyrészt lehet azt gondolni, hogy egyértelmű, másrészt pedig nekem változott már meg gyökeresen a véleményem emberekről, mindkét irányban. Olyan még nem volt, hogy egy ismeretlen ember képe akármit megmozgatott volna bennem, tényleg egyetlen alkalomra sem emlékszem. De olyan már volt, hogy valakivel sosem találkoztam, nem láttam, de váltottunk emailt teljesen semleges témában, és az nagyon megmozgatott.

      Oké, lehet, hogy az inerciámra keresem a mentséget, de nem tudom elképzelni, hogy ez hatékony. És igen, kipróbálni, hogy mi lesz, ahhoz meg nem tudom, lusta vagyok-e, vagy gyáva, vagy még nem jött el az ideje, de valahogy nem akaródzik. Csak mi más lehetőség van?...

      Törlés
    3. Nincsen garancia. Próba, cseresznye:).

      Törlés
  2. Igen, nekem is az a nagy bajom a Tinderrel, hogy külső alapján kell szűrni, miközben nekem, ha szimpatikus valaki, akkor bizonyos határok közt mindegy, hogy néz ki. Nagyon jól szelektálhatsz Ilonka, nekem valahogy nem megy ez az egy-kép-alapján döntés.

    VálaszTörlés
  3. Az Elittársról milyen a tapasztalatod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én regisztráltam tavasszal, hirtelen felindulásból. Elvileg ugye diplomás társkereső... Ehhez képest a regisztrált férfiak nagy része középfokú végzettséggel rendelkezik. Ami persze nem baj, csak akkor ne így reklámozzuk már a dolgot... A másik, nem válogathatsz, a rendszer mindennap feldob neked pár embert, akikről úgy gondolják, hogy passzolhatnak hozzád... Én beállítottam, hogy nagyon fontos a testmagasság. Erre folyamatosan 170 cm alatti férfiakat hozott fel nekem. Ööö... Oké. Itt sem értettem a logikát. :D Én három hónapig voltam fent. A végén már csak azért jártam fel, mert mégis csak kifizettem érte 10.000 Ft-ot... Szóval, én nem ajánlom! (Jah, még valami... Egy randim azért volt... Aminek az lett a vége, hogy a srác hetekig követett... Egy nagyobb koncerten az első sorban álltam... Mondanom sem kell, hatalmas tömeg volt. Egyszer érezem, hogy valaki birizgálja a hajamat... Ki volt?! Persze, hogy ő... Lövésem nem volt, hogy honnan tudta, hogy ott vagyok?! De azért elgondolkoztatott - Persze, nem jó értelemben. - , hogy képes volt átverekedni magát az embertömegen, csak azért, hogy a hajamhoz érjen... Beteges... Szóval, inkább a Tinder! :) )

      Törlés
    2. Mindenki nagyon szidja amúgy az Elittársat:(.

      Törlés
  4. 5 év után úgy gondolta a fickóm, hogy akkor ő most 43 évesen inkább élne és nem akar kötöttségeket, családot meg úgy alapjában véve engem sem... Egy hónapja lakok egyedül és bár kapcsolatot most nem tudnék senkivel kialakítani, érdekelt a tinder, és regiszráltam. 600ból kb. 4 embert tudtam kiválasztani, azok közül (szerencsére?!) mind match lett, ebből egy írt. 10 mondat után oda lyukadtunk ki, hogy ő dugni akar és nem beszélgetni. Bár előtte akár válthatunk is pár szót, ha gondolom.. Teljesen letaglózott és azt maradék hitemet is elvette a férfiaktól. :) Te úgy látszik szerencsés vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a másik 3? De én is belefutok olyanokba, akik csak szexet akarnak, ez a tinder, figyi, csajok között is van olyan, aki csak szexet akar, ezzel semmi gond nincs, csak nem egymást keresitek akkor, semmi gond, viszlát, unmatch. Ennyire ezt ne vedd komolyan szerintem. Én mindig azt szoktam mondani, hogy persze, sok idióta van fenn, de mint ahogy én is fenn vagyok, meg Pilla is, meg te is, meg egy csomó tök cuki ismerősöm, biztosan vannak rendes, normális srácok is, akik kapcsolatot keresnek, és szerintem rájuk lehet akadni. És tényleg vannak, az én tapasztalatom is azt mutatja.

      Sajnálom a szakításod, de inkább most menjen, mint házasságból, gyerek mellől, nem? Még biztosan nem állsz készen egy új kapcsolatra, de később szerintem ne add fel, nem minden pasi CSAK dugni akar (persze, azt is).

      Törlés
  5. Olvasom, hogy a fiu ugy nez ki mint Tony Hawk. Itt teljesen lemeredtem, hogy egy Mo-n elo fiatal lany honnan ismeri Ton Hawk-t. Aki szerintem nagyon szexi, de oreg hozzad meg meg itt Angliaban is csak nagyon keves ember tudna ki o. (iro/ humorista,"Round Ireland with a fridge" vagy a "Playing Moldovans at tennis"nagybecsu muvek szerzoje s kb szerintem en vagyok az egyetlen rajongoja. ) Aztan leesett, hogy te Tony Hawk-ot irod, mig az enyem Tony Hawks...

    VálaszTörlés
  6. Baszics, nem tudtam, hogy Koop koncert van, pedig mentem volna. :( :(
    Tinderrel nekem is az a bajom, hogy alig lehet szűrni. Legalább magasságra lehessen már...mert ilyen felszínes picsa vagyok, hogy az alacsonyabb emberekkel nem érzem a kémiát (pedig láttam az Életem NAGY szerelme c. francia filmet is, de akkor sem. :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérdezd meg! Aki ezen megsértődik, az azért, mert túl alacsony:)

      Törlés
    2. tőlem is sokszor kérdezték, úgyhogy beleírtam a bemutatkozómba is a magasságom. A pasik sokszor nem szeretik a magasabb lányokat, csak kevés, aki tényleg bevallja.
      Meg egy csomó srác alapból beírja a bemutatkozóba, nem? Vagy már azt sem?

      Törlés
  7. Koop az egyik kedvencem, el is mentem volna veled, ha epp lett volna barmennyi penzem es nem aludtam volna mar 9-kor. :( Legkozelebb elmegyunk, mert most mar legalabb tudok meg egy embert, aki ismeri es szereti! :D

    VálaszTörlés
  8. Hát, én nem szoktam, de a magasságot szerintem meg lehet kérdezni, ha neked ez fontos.

    Amúgy én is sokat dilemmáztam ezen az elején, hogy honnan tudjam , h attól, hogy vki nem jóképű, nem az én nagy Ő-m? Hiszen nekem sem a szépfiúk a zsánereim. Nekem gurum és legjobb barátnőm (Pilla) adta a titkot a kezembe: nem érdemes filózni azon, hogy valakit balra húzol annak ellenére, hogy akár jófej is lehet, ez a tinder. Ő azt mondta, úgy nézd a srácokat, hogy megdugnád-e, vagy sem. Nekem ez tökre bejött, hiszen tényleg alap, hogy vonzzon a másik, nem? Persze, így is lehet mellényúlni. Akiről egy kép van fenn, én azt nem szoktam jobbra húzni, úgy vagyok vele, h igyekezzen kicsit jobban. :)

    Meg én azt csinálom, hogy ha valaki nagyon tetszik pl jók a képei, vmi miatt nagyon vonzónak találom (kutyás, bringás, kirándul), meg ír magáról 1-2 dolgot, ami szimpi, és van egy tök jó benyomásom, vagy hogy mondjam, megérzésem vele kapcsolatban, akkor ráírok valamit, kb hogy helló, nagyon szimpi vagy, gondoltam írok, hátha van kedved barátkozni, vagy valami ilyesmit. Erre szinte mindig válaszolnak (már az a néhány arc, akinek én írtam, mert ez nem túl gyakori).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a képekből kurva sok kiderül ám, nézzétek meg a hátteret, a minőségét, csak beállított kép van-e fent, mit eszik-iszik a képen, milyen a cipője, van-e fent sportolós, kutyás, bringás, motoros, utazós, öltönyös képe, hány fotója van fent, korban stimmel-e a fotó. Èn 90%os biztonsággal a magasságot is megmondom (testarányok, hova esik az asztal lap, korlát, bringa), de nekem sok-sok éves tapasztalatom van. ☺

      Törlés
    2. Azért a képekből kurva sok kiderül ám, nézzétek meg a hátteret, a minőségét, csak beállított kép van-e fent, mit eszik-iszik a képen, milyen a cipője, van-e fent sportolós, kutyás, bringás, motoros, utazós, öltönyös képe, hány fotója van fent, korban stimmel-e a fotó. Èn 90%os biztonsággal a magasságot is megmondom (testarányok, hova esik az asztal lap, korlát, bringa), de nekem sok-sok éves tapasztalatom van. ☺

      Törlés
  9. mostanában tele a net azzal, h a nők mind magas pasit akarnak, mekkora szemétség...
    én meg csak pislogok, mert sztem alap ösztön azért, h a ffi legyen egymagas vagy magasabb... de nekem pl van olyan h túl magas... akihez már lábujjhegyen kell állni a csóknál, meg távolabbról tudunk csak egymás szemébe bámulni és az szerintem kényelmetlen... de akkor másoknak nem? a 150 centis csajok is tényleg mind 180as pasit akarnak?

    én ilyenkor mindig arra gondolok, h a pasinak valszeg nem is a magasságával van a gond, hanem pl a viselkedésével, csak ő fogja arra v a csajok részéről ez a pattintós kifogás.
    szerintetek?

    v tényleg egy szatyorban élek és csak a magas pasik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én 162 vagyok, az ideálom 182. Ez jó laposban ès magasban is (én azért sokat hordok), ès nekem nagyon szexi, ha lábujjhegyre állva tudok csókolózni.
      Amúgy nálam szerintem azért is van ez, mert nem vagyok balerina alkat, legalábbis nagy a mellem, széles a csípőm, és túl nagynak érzem magam egy alacsonyabb pasihoz.

      Törlés
    2. Hát én 162 vagyok, az ideálom 182. Ez jó laposban ès magasban is (én azért sokat hordok), ès nekem nagyon szexi, ha lábujjhegyre állva tudok csókolózni.
      Amúgy nálam szerintem azért is van ez, mert nem vagyok balerina alkat, legalábbis nagy a mellem, széles a csípőm, és túl nagynak érzem magam egy alacsonyabb pasihoz.

      Törlés
    3. Ugyanez.
      170 vagyok es nem balerina, ha egy sima magassarkut felveszek, az 178. Namost 180 alatt a pasik nem jonnek szoba, de inkabb 185 folottol kezd el izgalmas lenni.
      Az alacsony pasiknak tuti h van komplexusa, azt meg nem de kosz nem, nem indulunk -2rol ha nullarol is lehet :)

      Törlés
    4. én 171 vagyok és a 190 az igazán bejövős nálam. Akkor már tuti nem vagyok korlátozva, hogy milyen cipőt vegyek fel, akár a 12 centis tűsarkúmat is és még mindig magasabb nálam (nem mintha évi egynél többször felvenném azt a bizonyos cipőt, de jobb mindenre felkészülni :D).
      Szerintem húsz centi különbség még pont kényelmes :)

      Most a Fijú 1-2 centivel alacsonyabb nálam és hát igenis zavart az elején nagyon. Nagyon-nagyon. Aztán elmúlt, de néha azért most is úgy érzem, hogy jajj, lehetne magasabb vagy én alacsonyabb, de már inkább csak kimenős programoknál furi, amikor felveszem a magassarkút (7-8 centi).

      És azért még bennem van, hogy jajj, milyen hülyén fogunk kinézni, ha esetleg beducisodom, olyanok leszünk, mint Pécsi Ildikó és Bodrogi Gyula a Lindában.

      Törlés
    5. Férfiként ezeket jó olvasni.Szerencsére még igy is átnézek felettetek akármilyen magassarkút vesztek fel.:P

      Törlés
  10. Én a Koop muzsikájával először filmzeneként találkoztam, nagyon szeretem.

    Ahogy ismerem a törpillaszerű nőismerőseim ízlését, magas-magasabb férfiak után epekednek :)

    VálaszTörlés
  11. Az en idomben meg nem volt tinder, azert en a matchet nem is ertem igazan. Kepzeljetek, a dinoszauruszok koraban mi meg ugy ismerkedtunk, hogy nem volt se foto, se semmi, csak vakon cseteltunk (talan chat.hu-nak hivtak, a franc sem emlekszik mar ra). Ha tudott irni, maradt (jobbra match?). Aztan egy ido utan talalkoztunk. Es en igy mentem ferjehz. Mazlim volt? Lehet. De mintha regen nem lett volna ilyen nehez a parkereses, mint most.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naa, a dinoszauruszok koraban Expressz hirdetesi ujsag volt meg utcai fülkeböl telefonalas ;)

      Törlés
    2. Jol van, nyertel. :) akkor en valamelyik farao koraban chateltem ezek szerint, az osember utan az kovetkezik, nem? :)

      Törlés
  12. Milonka, Pilla, kepzeljetek, letootottem kiprobalasra, hat, hogy ez mekkora moka!!!

    8 match, akibol egy szoba is allt velem egy 4 soros parbeszedre.:))) mar ha jol ertelmezem a matchet.

    VálaszTörlés
  13. "Lehet, hogy béna a tinder, de amúgy hogyan ismerkednék meg bárkivel?" ---> Nah, szóval... Szerintem, mostanában ez életem legfőbb kérdése! Csak nálam az a baj, hogy mostanában valahogy elkerülnek azok a férfiak, akikre igent nyomhatnék... Olyan sok szép Tinder sztorit hallottam már... Én is szeretnék egyet! Légyszi-légyszi! (Jó-jó... Az sem baj, hogy a piros lámpánál várva szólít le életem szerelme, csak történjen már valamiiii! :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. unokatesom (aki Zita amugy) pont igy ismerkedett meg tizenx eve a parjaval. Piros lampa, ket auto. Kb masnap osszekoltoztek. :)

      Törlés
  14. a nők lapjába még mindig van társkereső rovat! :)))

    VálaszTörlés