2016. november 2., szerda

De amúgy

...a legnagyobb problémám jelenleg az, hogy most épp utálom a hajam, és le (de legalábbis meg) akarom növeszteni a frufrum (amit én vágtam le legutóbb, és most, hogy kissé lenőtt, kifejezetten sehogyse áll, nagyon gáz), meg az összes rövidebb tincsem, hogy egyforma hosszúak legyenek, és az még legalább fél év. De komolyan, hogy jut eszembe nekiesni a hajamnak egy ollóval? Azért lett most ez olyan nagy probléma, mert a fiatalember egy csomó képet csinál rólam, és egyszerűen nem tetszik a hajam. 

13 megjegyzés:

  1. welcome in the club, en is par honapja jutottam pont el eloszor odaig, hogy belenyirtam :)) en szegyelltem magam, de ram ugrott a baszdüh, mar bocsanat a kifejezesert :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én középiskolai tanárként eléggé otthon vagyok a mai magyar szlengben, de segíts már: mi az a baszdüh?:)

      Törlés
    2. hat hogy igy duhos lettem es bosszut kellett allnom :))) mondjuk nalam azert volt ez, mert csillioszor kertem a fodrszomat, hogy vagja le normalisan, ne csak immel-ammal. Es mivel megint csak ugy sikerult, bedühödtem :))) olyan jokat tudok rohogni utolag magamon, hogy milyen hulye vagyok, bar nem lett amugy vallalhatatlan, fodrasz nem leszek

      Törlés
    3. bedühödtem es oda ba..tam, valahogy igy

      Törlés
    4. hát hallod, jól bosszút álltál:))

      Törlés
    5. ugye?? :D :D igy vidam az elet :)

      Törlés
  2. Csak kurtitgattad a frufrut, vagy nullarol te vagtad magadnak? En most vagattam frufrut, de nincs az az isten, hogy havonta (kethavonta) jarjak a bazidraga fodraszhoz...Ez var ram is? Baszduh??! :D

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat, csak a baszdüh nem ezt jelenti, így picit vicces volt olvasni :) (http://leiterjakab.blog.hu/2008/10/14/hasznaljon_sosavat_sosborszesz_helyett)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 😀😂 hát figyu, mit tudhatjuk, miféle baszdüh jött rá Kicsire!:))

      Törlés
    2. Nyerítek a röhögéstől!!! :DDD

      Gyerekek, iszonyú szar, melós napom van, de ettől most kisimultak az idegeim. Még sok ilyen szösszenetet ide!!! :)))

      Törlés
    3. igy van. vagy akar nyelvujitok is lehetunk, vegtere is az otvenes evek mar kellokepp regen voltak :)

      Törlés
  4. En ugyan regota nem vagyok otthon a magyar szlengben, de a baszdühöt en is igy ismerem mint a fenti linken ugyhogy jot vigyorogtam. :))

    VálaszTörlés
  5. Nekem a fodrászom letörné a kezem, ha hozzányúlnék a hajamhoz. És ez nem vicc. Azt mondta, bármikor ugorjak oda, ha mondjuk kezelhetetlen a frufrum, de NE nyúljak hozzá. :D De mivel én a festés miatt havonta megyek, igen, egy vagyon, nem is kényszerülök ilyenekre.

    VálaszTörlés