2016. november 11., péntek

Helyzetjelentés

Szóval igen, nem sok időm van. Ami van, azzal igyekszem zsonglőrködni - persze mindig abból csippentek le, ami a legkevésbé fontos. A bicajom például, szegény pára,  szombat este óta, vagyis majd' egy hete kint áll a vasútállomáson, azóta nem volt negyed órám, hogy elmenjek érte - egyszer mondjuk jártam arra, meg is simogattam az ülést, meg mondtam, hogy ne haragudj, hogy ilyen rossz kisgazdád vagyok, csak épp nem volt nálam a lakatom kulcsa. A ruhák meg egy hete szikkadnak a szárítón, nem volt még időm leszedni őket, és a csizmámat sem volt még időm elvinni a cipészhez, pedig nagyon szeretném már hordani. Mondjuk legalább tisztaság van, mert annyit sem vagyok itthon, hogy összekoszoljam a lakást. Viszont ma éjjel végre 10 méter mélyen aludtam, szerintem egy pillanatra se ébredtem fel, úgyhogy most úgy érzem, semmi stressz nincs bennem. Jó lesz így kezdeni a hétvégét, még elmegyek edzeni, hazahozom a bicajom, aztán alszom.

Örülök: Tegnap több hónap után voltam végre fodrásznál, most szép egészséges a hajam, és még rövidebb sem lett sokkal, nagyon szeretem ezt. Bejelentkeztem hozzá karácsony előttre is, mert tudom, hogy ha akkor próbálkozom, már nem lesz esélyem.
Szomorú vagyok: Ma számolgattuk, hogy hányat kell aludni mennyi idő van a téli szünetig. Vajon ez normális, hogy mindig a következő szünetet várjuk? Veszek magnéziumot meg D vitamint, hátha helyreraknak megint, tavaly télen nagyon sokat segítettek a közérzetemen és az energia szintemen.
Izgulok: Úgy tűnik, itt az ideje, hogy bevonjuk a családunkat is abba, ami kettőnk közt történik - ez persze szuper, de azért bennem van egy jó adag zizi is.
Bejön: Nem vagyok túl profi a hagyományos magyar konyhában, eszembe nem jutna mondjuk töltött káposztát főzni, de valamelyik este mentem át hozzá mikor a fia is ott volt, és megkérdeztem, mi t főzzek, és csirkepörkölt volt a rendelés. Vettem hozzá csirke felső combot, és iszonyú finom lett, pedig csak egyszer pillantottam bele a receptbe, hogy biztosan ne hagyjak ki semmit. Oké, túl leveses lett, de az íze... Mindenki nagyon elégedett volt vele. 
Várom: Szombat este a barátaim koncertjére megyek, egy csomó ismerősöm jön, nagyon van kedvem kimozdulni. 
 Ma kihívott a tanáriból 4 lány az osztályomból, és ezt kaptam: 


Nálunk egyáltalán nem jellemző ez, hogy bármikor bármit kapnának a tanárok, de azt mondták, meglátták ezt a rúzst, és egyből rám gondoltak, és tudták, hogy névnapom lesz - és tényleg zseniálisan eltalálták a színét, annyira örültem, nagyon, nagyon, nagyon cukik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése