2016. november 30., szerda

Neked semmi se jó

Ma valahogy überfos a kedvem. Kialudtam magam, magamtól ébredtem, és mégis nyúzott vagyok és rosszkedvű. Az előbb belenéztem a tükörbe, és rájöttem, hogy nem is fésülködtem ma, csak úgy lazán összefogtam a kócos hajam ébredés után. Nagy, habos, csokis kapucsinóra vágyom, egy tábla tejcsokira, amit megehetek egyedül, a kanapémra, meleg zoknira, melegítőnadrágra, a hosszú, bélelt kapucnis pulcsimra, csendre. Meg esetleg arra, hogy valaki jól összepuszilgasson.

Kb az egyetlen örömöm ez a lyukasóra. 

Pedig estére van jegyünk a Nouvelle Vague-ra a hajóra, még vagy másfél hónapja vettem, mikor talán 2 hete ismerhettük egymást. Az egyik kedvenc zenekarom, tudtam, hogy el fognak fogyni a jegyek hamar, és úgy voltam vele akkor, hogy szerintem eljön majd velem.  Egyébként nem tudja, hogy hova megyünk, és mit csinálunk, csak annyit mondtam, hogy ne ma legyen nála a kisfiú, mert programunk lesz. Nem is kíváncsiskodott, szereti a meglepetéseket, elcserélte a kisfiú anyukájával a napokat, és kész. 

Mondjuk jó lett volna picit rákészülni, de megint az egész napom egy kibaszott rohanás, nem lesz időm ebédelni, mert végül nem mondtam le a magánórámat, majd kb 1 órám lesz kutyát sétáltatni-etetni, zuhanyozni, hajat mosni, felöltözni, sminkelni, és már indulhatok is. Meg az is jó lenne, ha nem lenne ilyen hányás hangulatom. 

Egyébként utoljára az exférjemmel voltam Nouvelle Vague-on, a hajón volt akkor is, életem legjobb koncertje volt. Egy hónappal voltunk épp az esküvőnk előtt, ittuk az aperol proseccokat, és kb ilyen csillámpónis boldogságban lebegtünk. Lehet, hogy ez is nyomaszt kicsit, nem tudom, sikerül-e valaha megemészteni egy sikertelen házasságot. Tegnap apu valamit beszólt, amiből megint úgy érzem, hogy a tökük tele van a körülöttem megjelenő, majd eltűnő srácokkal. De komolyan, mintha passzióból váltam volna el, és nem lenne jobb dolgom, mint hogy cserélgetem a srácokat. És nincsen garancia, hogy ez a fiú számomra a nagy Ő, és holtomiglan, holtodiglan, de az jobb lenne, ha egyedül maradnék? Nagyon haragszom ilyenkor, mert persze igyekszem megfelelni nekik, de ezekkel még sokkal nehezebbé teszik a helyzetemet.

És a lyukasórának is vége. Ti hogy vagytok?


14 megjegyzés:

  1. Ó, hát én (is) tök szarul, 16 év után menekülök egy melóhelyről egy pöcs kolléga miatt. Nem volt más megoldás, és már csak 6 nap...
    Nektek jó szórakozást estére, ne is gondolj másra!

    VálaszTörlés
  2. Én sem vagyok ma a csúcson, de gondolj az esti koncertre, tuti szuper lesz. :-)

    VálaszTörlés
  3. valoszinu, hogy belejatszanak a hangulatodba a regi emlekek meg a szerencsetlen tegnapi beszolas, amit tutira nem bantasbol mondtak - a blog alapjan annyira szuperjofejek a szuleid! -, csak ilyen helyzetekben lehet, hogy nem tudjak ugy beleelni magukat a helyzetedbe, a lelkiallapotodba, mint egy kortars, aki esetleg hasonlokon megy at. azt erdemes tudatositani, hogy ez egy teljesen mas helyzet, nincs koze ahhoz, ami regen volt...es a Nouvelle Vague, biztos szuper lesz!
    allapot: kialvatlanul, megfazva, a tul sok ulomunkatol meghuzodott vmim es alig birom emelni/hajlitani a jobb labam; annyi a munka a kovetkezo 3 napra, hogy inkabb bele sem gondolok.az ev ket leglidercesebb es legsztesszesebb hete, kozben kb. most kene, hogy legyen erom szuperszupportiv tars lenni, mert a ferjemnek nagyon fontos es baromi nehez allasinterjuja lesz jovo heten, amire iszonyu regen keszul es sok mulik rajta. ero, legy velem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira stresszelek, hogy meg a stressz szot sem tudom leirni helyesen 😂
      Milonka, kitartast a naphoz es szuper estet!

      Törlés
  4. ...nekem azt mondta az enyém hétvégén, hogy nem kapkodom el ezt a párosdi témát. Erre azt találtam mondani, hogy valóban, mert az unokán kívül mindent megugrottam, amit akartak, szóval az amit ők szerettek volna pipálva, és most jön az amit én akarok... Jelentsen az bármit is. Fel a fejjel! Jó lesz!! ;)

    VálaszTörlés
  5. Es hogy vagy azota, jobban? Neha hirtelen elmulik ez a hangulat, volt-nincs, ahogy jott, ugy ment. Ezt kivanom neked, meg jo szorakozast!

    (En is szarul, koszos a hajam es kijott a REUMÁM, ami miatt majdnem nem tudtam elmenni a MAMMOGRÁFIÁRA, orulet!)

    VálaszTörlés
  6. Remelem azota tortent vmi jo, legalabb a csokis capuccino, v a tabla csoki.
    En olyan faradt vagyok h amikor ma vezettem, nem ertettem h miert nem latok, holott vettem kontaktlencset. A gyerek egy dolog h nem alussza at az ejszakat, de rakapott arra h artikulalatlanul uvolt. Mert tetszik neki a hangja. Errol csak ugy tudom lebeszelni ha egesz kibaszott nap beszelek hozza es/vagy szol vmi klasszikus zene.
    A napom eddigi legjobb resze volt elvezetni a boltig (#magaselet), csondben.

    A szulokrol meg irok mindjart egy posztot.. megernek egy miset :D

    Amugy meg fel a fejjel, a koncert szuper lesz, a pasid is szuper; mara sztem ennyi boven eleg. A tobbi majd kialakul ;)

    VálaszTörlés
  7. Epp egy tabla csokit zabalok. Tobbet nem kell mondanom, azt hiszem.
    (tejeskaveval)

    VálaszTörlés
  8. Én ma vettem törhető mogyorós csokit ( ez a neve, komolyan) a Daubnerben, azóta tök jól vagyok:)

    VálaszTörlés
  9. Remelem, szuperjo lesz a concert <3
    (Milyen furcsa, vagyis hat igazabol kicsit sem az, hogy nekem sosem volt olyan csillamponis a hazassagom, hogy igazan megszenvedtem volna a kudarcat. Szenvedtem mas miatt, de sosem azert, mert elcsesztunk valami csodalatosat. Ettöl azert elszomorodom egy kicsit.)

    Milyen csiniruhaban tolod az estet?:)

    VálaszTörlés
  10. dehát Nouvelle Vague <3 csak jó lehet :) napsütést és szivárványt hoz ez a zene az életbe <3

    Remélem, azóta jobb már :)
    Errefelé minden szar, de legalább homokba dugom a fejem és úgy csinálok, mintha nem lenne az.
    De ma sütött a nap, úgyhogy átpakoltam napozni a virágaimat, ücsörögtem velük együtt egy picit a napon. High life szintén :)

    VálaszTörlés
  11. én úgy mentem volna és nem volt kivel. morcheeba is volt 27-én, az még jobban fájt, de csak a két exemet tudtam volna elhívni :D

    VálaszTörlés
  12. violet: én elmentem egyedül... úgy döntöttem, elég nagylány vagyok már ehhez :)

    (Amúgy sziasztok! Most kommentelek itt először.)

    VálaszTörlés
  13. Egyedül bulizni menni jó - sokkal jobb, mint olyannal, aki nem annyira van oda a zenéért, mint én. Ott pedig már nem vagyok egyedül, hiszen olyanok vesznek körül / bulizunk együtt / elegyedünk szóba, akik ugyanazt szeretik, mint én :)

    VálaszTörlés