2016. december 1., csütörtök

Tegnap

Az volt ugye, hogy más miatt volt rossz hangulatom, de aztán elmentünk enni finom mexikóit, és persze attól kicsit jobb lett. Aztán megláttuk, hogy kaptunk parkolóbírságot (don't ask, mi voltunk a hülyék), és ettől megint rosszabb lett a kedvem. Aztán nem találtunk parkolóhelyet a hajónál, de aztán kicsit távolabb mégis, és akkor kicsit felvidultam. Aztán szereztem karszalagot (nagyon bírom, hogy neten lehet jegyet venni, és csak leolvassák a QR kódot), ez is tök jó volt. Leadtuk a kabátunkat, és tudtam, hogy csinos vagyok, és ez is jó volt, de valahogy... Valahogy mégsem volt semmi sem jó. 

Kaptam egy fröccsöt, nagyjából előre mentünk, elkezdődött a koncert, és vártam, türelmesen, egyik számot a másik után, bólogattam szépen, és basszus... Nagyon szar volt. Ez a koncert ugye a vadiúj lemezük bemutatója volt. Én otthon sokszor meghallgattam az új lemezt, de sajnos nem jött át. Nagyon gyengék a számok, főleg, hogy tudjuk milyen zsenik a régiek. Erőtlenek, erőltetettek, meg se nagyon jegyzed őket, és még húzószám se nagyon van köztük. Na és sajnos a számok 80%-a új dal volt. Játszottak a régiek közül is párat, de nem tudom, szerintem a zenekar is depressziós, mert egyáltalán nem bírtak hangulatot csinálni, senki nem táncolt (ott, ahol én álltam), mindenki csak állt és nézett. 2011-ben, amikor utoljára láttam őket, ringott a hajó, úgy táncolt, őrjöngött mindenki. Most meg még ment az utolsó két szám, mikor már óriási sor állt a ruhatárnál, mindenki vette ki a kabátját és húzott haza. Akikkel találkoztam ott, mindenkivel megbeszéltük, hogy milyen szuper lesz, és nem. Arról már nem is beszélve, hogy értem én, hogy spórolni kell a gázsin, de olyan érzésem volt, hogy a zenészeknek csak a fele jött el, üres volt a zene is, és nem olyan értelemben, ahogy én szeretem a szellős, levegős zenét. Nem volt benne kakaó. Óriási csalódás volt, fejenként 4800Ft-ért. 

Nektek, akik szintén ott voltatok, hogy tetszett?

4 megjegyzés:

  1. O de kar :(
    Azon a 2011-esen en is ott voltam, emlekszem, akkora extazisban voltunk utana, hogy meg a taxiban is NV-t uvoltettunk.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nincs hasonlítási alapom, de azt vettem észre, hogy a régi, pörgős számok nagyon állatok voltak, viszont az újak túl lassúak, mintha mindig befékezték volna a bulit. Körülöttem táncoltak, és én is, tulképp jól éreztem magam. Egyébként csomószor bakiztak, és az igazi ív nagyon hiányzott.

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy elmaradt az extázis :( Sajna vannak zenekarok, amik valahol, valamikor irányt tévesztenek...

    VálaszTörlés
  4. érdekes, mintha nem is a tegnapi koncertről írtál volna..
    igen, volt jópár lassított felvétel, de szerintem ezek pont nektek lett volna való, mármint olyan pároknak való andalító zene... :)
    nekem ez volt az első, de körülöttem mindenki táncolt, jó volt :)

    VálaszTörlés