2016. december 15., csütörtök

Comfort food

Na a mai napomat (ami annyira szar volt, hogy nincs is kedvem elmesélni, semmi baj, csak tömény, stresszes, végeláthatatlan suli) muszáj volt kompenzálni. Na és vajon mivel? Igen, kajával. Nagyon régen kívánom a borsófőzeléket, nem is emlékszem, mikor ettem utoljára. Úgyhogy főztem, nagyon finom lett, pont 10 perc volt megfőzni, és így lett holnapra ebédem is: 


Úgy szeretném, ha lenne időm/energiám minden nap főzni. 

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! mi az a fehér gombóc benne? (nálunk egészen másképp néz ki a borsófőzelék)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Főtt tojás:) a tietekben nem borsó van?:)

      Törlés
    2. hú, azt hittem, valami tejszíngombóc :)

      De, borsó az pont van a miénkben is - meg vöröshagyma, petrezselyem és egy kis pirospaprika - szóval, annak nincs esélye fehérnek lenni :D

      Törlés
    3. hagymaaa? érdekes:) az enyém pont ilyen fehér, csak tejjel habarom, kàbé azonnal kész.

      Törlés
    4. Én egy kis tejszínt is rakok bele.

      Törlés
    5. nalunk is ugy nez ki, mint a kepen. :) a paprikas rantast sok helyen lattam, de ez is olyan, mint a lecso gondolom. ahany haz... mi jo kis fasirtot vagy csevapot szeretunk hozza koretkent. tojast csak a spenotba szoktam utni egyet, de csak a kolok miatt. :)

      Törlés
  2. Imádom. Az első étel volt amit megtanultam megfőzni.

    VálaszTörlés
  3. Én terhesen kàbé semmi màst nem bírtam enni és meglepő módon még mindig szeretem.:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem most volt egy másfél-két hónapom, amikor elképesztően kívántam a borsófőzeléket, volt, hogy heti kétszer is csináltam. még szerencse, hogy nem valami bonyolultat kívántam :D Borsófőzelék a legjobb <3

    VálaszTörlés