2017. január 2., hétfő

BUÉK

Nekem nincs kedvem évértékelőt írni, nem az a lány vagyok, aki sokat nézeget visszafelé. Viszont tervezgetni és gondolni rá, hogy mi is várhat rám, na ahhoz van kedvem. 

Nézzük csak.


  • Holnap újra kezdődik az iskola, és nem mondom, hogy tombol bennem a tettvágy, főleg, hogy durva kupit hagytam az asztalomon. De van kedvem hozzá, hogy megint rendszer legyen az életemben, reggel kelni kelljen időben és készülődni, reggelizni meg kávét inni, belőni a hajam, sminkelni, kitalálni, hogy aznap melyik bolondos szettemet vegyem fel, van kedvem felvenni a harcot a mínuszokkal, meg biciklizni a fagyban. 
  • Hiányoznak a gyerekek és a kollégák is, és van kedvem hozzá, hogy megint ezer ember vegyen körül nap mint nap. 
  • Van kedvem hozzá, hogy dolgozzak a kölykökkel, szuper dolgokat találjak ki nekik, és készüljünk, hogy jól sikerüljenek a kitűzött célok.
  • Van kedvem hozzá, hogy pillával elmenjek a Széchenyi fürdőbe, és hogy a lányokkal találjunk egy hétvégét, mikor mindenki ráér, és tartsunk egy 2 napos wellnesst itt nálam.
  • Van kedvem hozzá, hogy megint visszataláljak a sportolási rutinomhoz, mert decemberben alig jutottam el, helyette viszont indokolatlanul sokat és szarul ettem. Nincsen jobb érzés annál, mint mikor 1-2 óra edzés után beülök a szaunába, és ott trécselek Phoebe-vel, vagy mikor teljesen fitten, feltöltődve, kipirulva hazaérek. És nincsen jobb érzés annál, mikor feszes a fenekem, a combom, a hasam és a karom, és nincsen mit takargatni magamon, mikor öltözködöm, mert minden jól áll. Nem tudok még egy olyan dolgot mondani, amire pénzt költöttem, és amitől annyit javult az életminőségem, mint a rendszeres mozgástól (including ruhák, kaja, bulik, alkohol).
  • Van kedvem hozzá, hogy csiszolódjunk tovább Tonyval, és kitaláljuk, hogyan férünk még jobban bele egymás életébe. Van kedvem hozzá, hogy jobban megismerjem őt is és a fiát is, és ahhoz is, hogy jobban integráljam őket a családomba. 
  • Várom, hogy anyu gyógyulgasson, és szépen lassan a régi önmaga legyen. 
  • Nekem most januárban ki kellene vetetni a csuklómból a vasat, ezt mondjuk nem várom, mert egy csomó idő meg vizsgálat, de jó lenne már túlesni rajta. 
  • Szerveződik megint egy zene-projekt, olyanokkal, akikkel nagyon van kedvem dolgozni, csak még egy kulcsfigura hiányzik. Év végén, főleg Tony hatására sokat énekeltem, mások előtt is, és sokan mondják, meg hát tudom is, hogy jól énekelek, különleges a hangom, és bűn, hogy nem állítom közszemlére. Na, és hát szeretnék idén újra elkezdeni zenélni és színpadra állni. 
  • Várom, hogy lenőjön a frufrum, de közben meg előkerült rólam egy frufrus kép, amin nagyon szép a hajam, és az is eszembe jutott, hogy megint vágatok frufrut. Olyan nehéz a lányok élete, ennek sose lesz vége? 
  • Várom, hogy eljussak kozmetikushoz, a kiskutty pedig kutyakozmetikushoz, nem akarom rövidre neki tavaszig, de olyan hosszú már a bundája, hogy a fenekére ráragad a cucc, és hát azt ne.
  • A karácsonyfám újra halszagú, úgyhogy még két napot adok neki, aztán odaadom apukámnak, hogy tüzelje el a cserépkályhában. 
  • Várom a tavaszt. 
  • Várom a nyarat, a kisruhákat meg a papucsokat, a Duna-partot, a fröccsöket, a salátákat. Szeretnék idén utazni, nyaralni.

Nagyjából ennyire tudok most előre tekinteni. Majd ha eszembe jut még más is, frissítem a listát. 

8 megjegyzés:

  1. Január 15-től új Homeland évad, Peter Quinnnel :)
    (már életbe lépett a szabály, hogy 3 n-nel írjuk?...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsodaaaa, hát ezek szerint nem halt meg? <3
      Nem tudom, hogy írják, de így nagyon furán néz ki:)

      Törlés
    2. Emlékeim szerint a kórházi ágyon feküdt, amikor vége lett (az előző évadnak :) )

      Törlés
  2. BUÉK! Kívánom, hogy 2017-ben minden a terveid szerint alakuljon. Ilona

    VálaszTörlés