2017. március 15., szerda

Aszoc

Egyébként be kell, hogy valljam magamnak, hogy teljesen aszociális vagyok mostanában. Nincsen rá különösebb okom, csak jobban érzem magam egyedül, mint... Mint nem egyedül. A kutyát leszámítva. Hiába van itt a jó idő, lenne lehetőségem programokra, nem esik jól tenni érte, hogy társaságban legyek. Phoebe is ugyanezt meséli egyébként, pénteken szülinapja lesz és nyomulnak a barátai, hogy találkozzanak, buli, iszogatás stb, és ő a háta közepére kívánja az egészet. Én is ugyanígy vagyok vele, nem tudom, mi van, pedig egy csomót mozgok, és ilyenkor különösen jól érzem magam a bőrömben. Itt a jó idő is, bejön, hogy újra lehet tavasziasan öltözni, tornacipőt hordani, van is kedvem kimozdulni, de... Nem tudom, mi van. 

A suliban szinte lehetetlen egyedül lenni, illetve a saját termemben, a nyelvi laborban tudok, ha nincs épp órám. És bárhol vagyok, mindig beszélnek hozzám, vagy a gyerekek, vagy a kollégák. A múltkor leültem enni a kávézóban, tele feszültséggel, próbáltam félig háttal ülni a többieknek, hogy ne kelljen beszélgetnem, és az egyik kolléganőm odaszólt, viccelődve, hogy azért ülsz nekünk háttal, hogy nehogy kinézzük a szádból a kaját? Nem válaszoltam, erre még nyomult, hogy de megbántottalak? Mi a baj? Nem szokott ilyen lenni, szeretem, ha emberek vannak körülöttem, de akkor gondolkodtam rajta, hogy felállok és hazajövök, besokalltam. 

Úgy terveztem, hogy ma megejtem a szezon első Dunakanyar-bicajtúráját, ami a legjobb program, amihez nem kell társaság, de nagyon hideg volt. Túráztunk a kutyával egyet a ligetben, és hiába a sapka, a kesztyű, teljesen átfagyva értem haza. Meg akarom nézni a King Kongot moziban, és senkinek nincsen kedve velem jönni (oké, ez eléggé pasis film), azt mondjuk jó lenne valakivel, de lehet, hogy egyedül megyek. Rég volt, hogy utoljára voltam egyedül moziban.

Kicsit így érzem magam, mint ez a macska, aki mindig döbbenten réz rám, mikor a sétánk során megállok az ablak előtt, ahol ücsörögni szokott.  Hogy ne már. Go away. 


Remélem, csak pár napig tart. 

9 megjegyzés:

  1. Uh, ne nézd meg. Rettenet. Én a gyerekem kedvéért mentem, de bár vittem volna az olvasómat és szép csendben olvastam volna a sötétben. :)

    VálaszTörlés
  2. Zsenialis ez a kép :))) foleg ehhez a poszthoz :)

    VálaszTörlés
  3. Imádok egyedül moziba menni :-)

    VálaszTörlés
  4. Kicsit szomorú vagyok, hogy egy Tom Hiddlestonos filmnél nem gondoltál egyből rám! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hát kérdeztem a Support Groupban, de csak nagy csend volt a válasz.:( Akkor eljössz?:)

      Törlés
    2. Ó, én arról a beszélgetésről lemaradtam akkor, bocsi! El bizony, de lehet a jövő héten? :)

      Törlés