2017. március 6., hétfő

Helyzetjelentés

Tegnap még eléggé el voltam szontyolodva, sokáig nem tudtam elaludni. Aztán ma reggel még kicsit kábán keltem, majd jól sikerült a hajam, a sminkem, teljesen kisimultnak láttam magam a tükörben, a sárga kabátomhoz nagyon vidáman festett a tűzpiros tornacipőm, finom volt a reggelim, csak 9-re kellett megérkeznem a suliba, autóval mentem, igazi tavaszi hőmérséklet volt... És aztán valahogy minden klappolt egész nap. Figyeltem magam, de egyáltalán nem úgy érzem magam, mint egy friss szakítás után, jókedvű vagyok. Jól vagyok. Én azt hiszem, megkönnyebbültem, valószínűleg hetekkel ezelőtt elengedtem ezt a dolgot. Meg hát... pont ugyanilyen egyedül voltam akkor is, csak most már tudom, merre, hány méter.

  • Örülök: ...úgy volt, hogy holnap elmegyünk hamburgert enni a blogger lányokkal. Aztán voltam vásárolni suli után a Tescoban, és TADAAAM, találtam friss koriandert (köszönöm mindenkinek a támogatást). Pedig esküszöm, a múltkor nem volt semmilyen dobozos, fóliázott fűszer. Szóval egyből beugrott, hogy este főzök paradicsomos, csicseriborsós, spenótos, kókusztejes édesburgonya-curryt rengeteg korianderrel (ITT a recept, persze Jamie). Na és hazaértem, és írtam a lányoknak, hogy mi lenne, ha hambizás helyett főznénk, és azonnal lelkesedtek. Úgyhogy velük, nekik főzök holnap curryt. De igazából nem a curry lesz a lényeg!
  • Szomorú vagyok: ...én most egy időre felhagyok az ismerkedéssel, kurvanagy csalódás volt ez most megint, nem az, hogy vele nem sikerült, hanem hogy hiszel valamiben, és aztán hiába küzdesz érte, nem megy, nem jó. Nem akarok és nem is tudok most nyitni, főleg nem Tinder-típusúan*, úristen, hagyjuk. 
  • Lelkesedem: ...biztosan az is segít, hogy tök jó idő van (engem az eső sem zavar, mondjuk nem sok részem volt benne), meg hogy kipihentem magam, de valahogy jó most a suli. Csináltam plakátot az angol versenyhez, meg szervezünk egy csomó mindent, és tök jó az egész. 
  • Szeretethiányom az nincs: ...a kiskuttyal nagyon össze vagyunk nőve. A reggeli sétánk is hosszabb mostanában, meg este is megyünk egy kört a városban. Olyan végtelenül kedves.
  • We are family: ...szombaton meg apu 75. születésnapját ünnepeltük, teljesen titokban tartottuk. Én intéztem az ajándékokat, tök jó dolgokat találtam ki, mondjuk egy könyvet is akartam, de nem sikerült beszerezni. Szombat délelőtt mondtam neki, hogy azt találtuk ki anyával, hogy egyikünknek sincs kedve főzni, és menjünk ebédelni. Beültünk az autóba, és vezettem 29 kilométert nagyon szép tájakon, apu meg nem gyanakodott, mert már pár napja volt a szülinapja - meg ha mi akarunk valamit, azt ránk szokta hagyni, neki az a fontos, hogy mi örüljünk. Leparkoltam a fogadó előtt, bementünk, és ott ült az összes gyerek meg unoka, igazi meglepetés volt. Szarvaspörköltet ettem áfonyaszósszal, kb meghaltam, annyira finom volt.
  • Nagyon várom: ...a tavaszt. Pénteken sárkányhajózni megyünk az osztállyal - és nem az én ötletem volt, de nagyon örülök neki, még sosem próbáltam. Sokat járok majd edzeni, meg van egy csomó tervem Pillával (ezt ő még nem tudja), meg az itteni barátaimmal. Van a zene is, de erről nagyon óvatosan mesélek.



*erre majd emlékeztessetek 1 hét múlva

8 megjegyzés:

  1. <3

    gyönyörű tulipánok, meglepi koriander, csajos esték, istenéltesseapukàd, klassz munka, cukikutty és önazonos outfites tavasz... csak elismételni is bizakodós-szívmelengetős, csupa-csupa ilyet még neked, sokat!

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a terveidet, már így látatlanban is. 😊

    VálaszTörlés
  3. A lényegre térek.. Hol szerezhető sárga (zöld, piros)kabát? A recept is jó, köszönöm. A tulipánokat én is vásárolom (a Tecso-ban) addig, amíg nincsenek a kertben. Azoknak a fejlődését is szemmel tartom, de még nárcisz sincs, sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zara, bár nem mostani. De most is van zöld pl náluk.

      Törlés
  4. tulképp miért nem lett jó? ezt lehet csak én nem tudom, de tökre érdekel :)

    VálaszTörlés