2017. május 31., szerda

Helyzetjelentés

Semmi különös nincsen. Jó kis nyugis napok, reggelente edzés, suli, ami most, hogy kevesebb órám van, tök jó, aztán délután lazulás.


  • Tegnap reggeltől este 8-ig dolgoztam, aztán annyira nyár este volt, és annyira jó kedvem volt egész nap, hogy nem akartam azonnal hazamenni. Letekertem a partra, vettem egy fröccsöt és ott, egyedül üldögélve megnéztem a naplementét. Mostanában igyekszem 'megélni a pillanatot', és nem belemerülni a telefonomba megszokásból. Nem olyan könnyű, főleg, hogy ha egész nap tanítok, nincs időm ilyesmire. Aztán ha végre odajutok, meglepődve szoktam tapasztalni, hogy semmi eget rengető nem történt egész nap a virtuális világomban.

  • Vettem egy szűk, narancssárga, pamut ceruzaszoknyát, amit legszívesebben alváshoz sem vennék le, két nap alatt ezer bókot bezsebeltem érte - de tényleg, nagyon vidám. Nem olyan könnyű férfivázas bicajra felülni benne, de már kifejlesztettem a technikát. 
  • Pénteken nincs tanítás, Győrbe megyünk kirándulni a kollégákkal. Szerintem még sosem jártam Győrben, van kedvem menni.
  • Múlt héten találkoztam Tissel, aki rendkívüli módon cuki. Én csak a volt blogjából és a kommentekből ismerem őt, de azokból kiindulva biztos voltam benne, hogy meg fogjuk találni a hangot. Tudjátok, vannak olyan emberek, akikről 10 perc múlva már tudod, hogy simán lehetnétek legjobb barátnők, nagyon örülök, hogy megismerhettem. Ő sajnos nem itthon lakik, de biztos vagyok benne, hogy így barátkozunk majd még. Sétáltunk, elvittem az Ankertbe, ettünk, ittunk, dumáltunk, vihogtunk. Sok ilyen vidám, laza, színes embert szeretnék magam köré, mint ő. Annyi barátot, jó ismerőst szereztem már a blogon keresztül, és bár az utóbbi 1-2 évben zárkózottabb lettem ilyen szempontból, biztos vagyok benne, hogy csöppennek majd még így fontos emberek az életembe. 
  • Megkérdezte az edző csajszi, hogy miért edzek mindig hosszú ujjúban, még így nyáron is - és hát, azt hiszem, azt gondolom, hogy nem vagyok elég csinos ujjatlanban, és tudom, hogy ezek az élénk színű, kidugós ujjú edzős technikai felsők jól állnak. De elgondolkodtam ezen, úgyhogy elmentem a tescoba, és felpróbáltam pár nyári edzős ruhát. Teljesen megdöbbentem, hogy mennyire gyönyörű cuccaik vannak, meseszép színek, tök jó anyagok, szabás, és mindez teljesen korrekt áron. És azon lepődtem meg a legjobban, hogy milyen jól áll rajtam minden. Úgyhogy vettem nadrágot, melltartót, csodás színű felsőket, és most még nagyobb kedvvel járok az edzőterembe. Most, hogy az eredményét is érzem, óriási a lendület bennem.
  • Rájöttem, hogy muszáj reggel és tízóraira is ennem kenyeret ahhoz, hogy ne maradjak éhen, de azért nagyon odafigyelek, hogy mit eszem. Ma rákocskákat sütöttem, és óriási volt a kísértés, hogy spagettit csináljak hozzá, de hős vagyok és salival ebédeltem meg. 

7 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Ha javasolhatom, Győrben mindenképp fagyizzatok a Baross úton a - talán - Caffe Gelato nevű helyen. A nevében most hirtelen nem vagyok biztos, de ha a városháza felől érkeztek a sétálóutcára, bal oldalon lesz, egy nemzeti dohánybolt után. :) Brutális gombócokat pakolnak a tölcsérbe, nem viccelek, kb 2 és fél átlagos gombócnyit.
    Szuper időt Nektek péntekre! :)

    Üdv.: Cinti

    VálaszTörlés
  2. Közben még eszembe jutott, hogy A Fűszeres nevű hely biztosan tetszene Neked. :) Ha nem túl kötött a programotok minden perce, akkor tessék, egy link: https://www.facebook.com/AFuszeres/

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. <3

      Es neked is Milonka <3. Meg mindig dumalnek, ha nem indult volna el a vonatod.

      Törlés
  4. Kicsit későn, de kapcsoltam.. A Fecske, vagy Csillag presszókat is ajánlom Győrben.. :) A fröccseik, a koktéljaik, limonádék viszik a prímet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, de Debrecenben jártunk 😂
      És amúgy sem volt lehetőség ilyen jelllegű programokra😩.

      Törlés