2017. június 7., szerda

Can't get no sleep

Néhány napja nem tudok aludni. Félálomban fetrengem végig az éjszakát, időnként megnézem az órát  (van egy sötétben világítós óra a hálómban hála apukám óramániájának, nálam amúgy a spejzben is órák vannak a falon, nem kér valaki órát?), és akkor 1:22, 1:48, 2:25... És így tovább, faszom, komolyan. Túl vagyok pörögve szerintem, mert annyi minden történés van, pedig figyelek, hogy ne este menjek edzésre, közvetlenül lefekvés előtt már ne pötyögjek, meg hát hulla szoktam lenni este. És mégsem. Mondjuk az lehet, hogy nem segít, hogy üres hassal fekszem le, ma éjjel azt álmodtam (ezek szerint mégiscsak aludhattam valamennyit), hogy egy kínai étterem nyílt pont velünk szemben (eléggé szeretem az édes-savanyú csirkét). 

Ma 5-kor elegem lett a céltalan forgolódásból, felkeltem és elmentem edzeni, ami jó volt, de most meg annyira álmos vagyok, hogy majd' lefejelem az asztalt. És 8 órám van ma, és randim is lesz még este. Majd megmondom, hogy moziba menjünk, és alszom a szép, izmos vállán. 

Meg amúgy mi ez a hideg meg szél? Rendeltem nagyon finom ebédet, szerintetek fél 12-kor már lehet ebédelni?

raphaelle martin

7 megjegyzés:

  1. Én éhesen sose tudok aludni!
    Egy sali se fér bele vacsira? :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt akar en is irhattam volna. Hajnal 4-ig forgolodtam, hulla faradtan...
    Es almomban egy sarkany elol menekultem. De csak azt kovetoen, hogy valaki kozolte velem, nincs is olyan sok cipom (pedig de :))).

    VálaszTörlés
  3. 1. Tenyleg szuper ez a kep!
    2. Teljesen normalis ilyenkor ebedelni, a finnek amugy 11-kor szoktak.
    3. Annyira jo olvasni, hogy szel van "nalad", es rajönni, hogy ezuttal ez van "nalam" is :D

    VálaszTörlés
  4. Az öcsém 11-kor szokott ebédelni, hogy aztán fél2-kor megint ehessen :D
    Szóval szerintem teljesen normális ilyenkor enni.

    Nem tudom mi van mostanában, én is elég vacakul alszom. Ötkor felébredek meg ilyenek (nálam általában a fél8-8 a komfortos ébredés).

    VálaszTörlés